Ford Fiesta VII 2014 ( JA8 ) 1.5 TDCİ İçin yapılmış olan bir çalışma varmıdır ?
selam erdem bey araçlarımıza atmosferik araçlara yakıt ayarı için belli bir cr (sıkıştırma gereklimidir )gerekli ise bu kac cr'lerde olmalı mınımum
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
160lık rocco için stg1 ve stg2 güç ve fiyat bilgisi alabilirmiyim ?
Hocam benim peugeot 207 2008 model aracım var buna yazılım attırmak istiyorum ne kadar tutar
Cobb access portunuz var mı
İnsignia 1.4 140 hp aracı
Stage 2 yapmak için hangi parçalar değişmelidir? Maliyeti ne olur?Buna uygun yazılımınız var mı? Daha önce yaptınız mı
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:36.177 - 07.05.2023
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
aracımda yazılım mevcuttu ama geçtiğimiz zaman içerisinde hybrit turboya geçtim yeniden bi yazılım yapmam gerekiyor mu
Uygulama süresi nedir acaba yazılımın
Alfa Romeo Guiletta 1.6 JTD (105 HP, 280 Nm) Chip sonrası dumanlı ve dumansız olarak max ve sağlıklı olarak alınabilecek güç nedir? DNA modu her hangi bir şekilde etkilenir mi? Bir sıkıntı, problem yaşar mıyım?
Ücret hakkında bilgilendirme yapabilir, Pm ile dönüş sağlarsanız çok sevinirim.
Polo 1.4Tdi için yazılım çıktı mı? Verim olacak ileri ki dönemlerde önü açık mıdır? Yüklemeye müsait midir? Dumansız olarak max alınabilecek güç nedir?
Vag grubunda 1.4Tdi için yazılım çıktığını söylediler, birde size sormak istedim.
@ERDEMM
meraba 1.6 cdti 136 lık motorun verileri ne olur, ve üçreti ne kadardir
Selam 2011 1.4 tdci fiestam var. Ecufast yazılım yaptırdım soft. egr ve dpf i mekanik olarak iptal ettiğimde. Bunu yazılımsal olarakta iptalim gerekliymiş sanırım. Bunu yaptırmak istediğimde yazılım üzerinden sadece egr ve dpf mi kapatılıyor yoksa başlı başına sıfırdan yazılım mı düzenleniyor. Rakip firma olması sorun oluyor mu bilmiyorum forumda çok yeniyim. Sorun oluyorsa kusuruma bakmayın. Şimdiden teşekkürler.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)