ya arkadaşım iddan varmı buyur ölç gel ölçelim neyin peşindesin kendi beygirlerininmi ? stock s2000 220 çıkıyor 218 çıkıyor 190 beygir 106 larınız 170 leri geçemiyor EEEEE neyi kovaladın onu anlayamadım Stock s2000 Dyno dynamics yaz GOOGLE da yaz bana inamıyorsan sağı solu oku dynodynamics i ara aEEE ne kanıtlamam lazm sana benim
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
arkadaşım oraya yazmışsınız stock motor port polish filtre egsoz ondan sonra conta supap race port alttanda birşeyler çıkacakmı serp dynoda 279hp s2000 harbiden iyimişsana birşey ispatla demiyoruz sadece hep diyosunuzya %10-%13 fazla cıkar diğer dynolarda diye bi görseydik öyle olduğunu
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
bak arkadaşım diyorumki basit Seep dynon beni ilgilendirmiyor ben dünnya ile kıyaslkaybilmek için dynoyla dynoyu karşılaştırıyorum ben
m3 ölçebiliyormusuunuz o dynoda en son ölçemiyorduk biz ölçmeye başladımı dyno ?
yasin mesela programlı haliyle yaklaşık 224 mi ne çıkarmıştı sanırsam iyi giden haliydi birde düşün
www.drecu.com
600 beygire kadar araç ölçebiliyoruz sıkıntı senin dyno benim dyno değil forumda bu dyno konusu açıldığından beri %10 fazla muhabbeti dönüyor bir kişi merak etmedimi be kardeşim acaba öylemi diye dyno dynamics çok iyi bi dynoda olabilir onada bişi demiyorum dyno jete göre %10 eksik çıkıyormuş tr deki dynolara göre % kaç bunu görelim diyoruz haa biz göndericez zaten birkaç araç senin dynoya onuda görelim farkı ne bilelim benim niyetim bu ama siz ya anlamıyorsunuz yada anlamak istemiyorsunuz adam diyoki 250 dynamicste verdim serpte 290 kesin var :S
OKAN YILMAZ
Reklamınızı bu sitede başka türlü yapamazdınız en iyisi bir konuya girelim ortalığı karıştıralım insanlar bizimde dynomuz olduğunu duysun gelsin bizde ölçtürsün. Haklısınız reklamın iyisi kötüsü olmaz. Bu dynoya güvenebilecek miyis güvenemeyecek miyiz diyerek zaten güvensizlik ortamı yaratıp ondan sonra bizim dyno dynamics i kötülediğimiz yok demeniz ayrıca bir çelişki.
IN BOOST WE TRUST
Bursada s2000 olarak hangi araçlar bunlar neler var araçlarda? hiç sizin dynoda veya dbn verileri varmı ?
ya harbiden acayip bir adamsın reklam yapıcaz dynoda araba ölçtürcez para kazanıcaz senin kafan nasıl çalışıyor bu dyno 3-4 yıldır var bizde ve rahat ol bursada herkez bilir bizde olduğunu ama reklamı ilk baş yanlış yapmışım dimi paşa dyno demişim şimdi paşaoğlu dynodan parayı bulur köşe olur adam yeminle değişik birşeysin birilerinin yalamalığı yapma kaç yaşında adamsın
biz birşeyleri sorduk cevabıda verdi özgün sağolsun hadi biz reklamımızı yaptık dynodan paraya para demeyiz artık sen neyin peşindesin
OKAN YILMAZ
Ben yapıyoruz diyince f/e/h olarak düşünmemiştim fazlasını düşünmüştüm:
Kendin söylemişsin f e h olarak 240 diye aynı speclerdeki dynamicste 216 220 civarı veriyor e yani bizim dediğimize geliyor eksijk ölçüyor..
harbiden ne okuduğunu anlamayan adam varmış yaw
adam dd ile diğer dynolar arasında %10 fark söylentileri var acaba gerçekten öyle mi, dd de ölçtüren birisi gidip bide başka dynoda ölçtürsünde gerçekten aradaki farkı görelim diyo, biriside çıkmış reklam peşindesiniz diyo hey Allahım yaa![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Ben senin merakını gideriyim okancım paşaoğlunda 175 hp veren 106 gti dyno dynamıcs'de 155 156 hp verdi bu yeterli kanıttır umarım yani şimdi bu dyno yu kullanan hakikatten profesyoneller ve dünyaca kabul olmuş bir ölçüm (drum) dur
Ayrıca ince conta ve valfleri açıkladım sana yukarıda.Sana bir şey daha sölemek istiyorum lütfen yanlış anlama beni son zamanlardaki yazılarınız hakikatten iğneliyici ne yapman gerektiğini sölemiyorum ama en azından benim için pek etik bir durum değil ve kendim icin sölüyorum genelde böle konulara yazmıyorum bilgi paylaşımı dışında laf salatası yapmamak açısından ama biraz fazla oldu.Defalarca kıyaslamak istiyorsan buyur kıyasla denildi yurtdışı dyno dynamıclerde aynı zor bir şey değil.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
http://www.techturkey.com/forum/dyno...v2-filter.html
buyeterli değilmi sana ??? bak ne yzıyor
www.drecu.com
kaan bir önceki mesajıma bakarsan neyin ne olduğunu görürsün kimseye iğneleyici mesaj yazmamaya çalışıyorum ama ya bende bi sıkıntı var anlatamıyorum yada sizler anlamıyorsunuz adam *** atıyosun dedi diğeri emri vaki dedi biriside şimdi reklam yapıosun dio sende diyosunki iğneleyici konuşuyosunuzsiz bizim anlatmak istediğimizi anlamıyorsunuz
OKAN YILMAZ
http://www.techturkey.com/forum/dyno...v2-filter.html
buyeterli değilmi sana ??? bak ne yzıyor
www.drecu.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)