User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
101 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Oner S2000 HP

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inşallah yüz yüze bi tanışalımda konuşalım yaw şu işleri

eğer mümkünse diğer liftlerdeki değerlerin grafiği vs bişeyi varmı?
    sabaha kadar konusurum zevkli is .300 .400 .500 olcmustum aksam satlerinde foto ceker veya yollarim bi kac arabanin 997 kapagindan guzel deger cikardik hem cfm hem fps olarak onlarida paylasirim.bilal in konusundaki port int. kalip dokmustum onlara bir bak derim.
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

E0041 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet keske söyleseydin sanrım sendeki dyno erdemin eski dynosu serp olan 269 çıkan megane Rs 4gün önce ölçtüğümüzde 238 çıktı net

236 dan 247 ye geldi beygiri 100-200 de 1 saniye oynadı asağı yukarı

arabada subab var kapak işli emme işli headers var filitre kiti var keleebek var kopmple 70mm tek çıkış oversize subab var bence güzel bi deger biraz sıkıştırması düşük onuda yakın zamanda halleder umarım ozaman farkları görüces DynoJet e gçre %10 senn dynona göre daha fazla bir oran hesaplarsan Sana gçre %13~
    cıvarı
    şimdi bu araç bizdeki dynoda 279hp mi verecek
    OKAN YILMAZ

..MTM & PRO STOCK GARAGE..

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya arkadaşım iddan varmı buyur ölç gel ölçelim neyin peşindesin kendi beygirlerininmi ? stock s2000 220 çıkıyor 218 çıkıyor 190 beygir 106 larınız 170 leri geçemiyor EEEEE neyi kovaladın onu anlayamadım Stock s2000 Dyno dynamics yaz GOOGLE da yaz bana inamıyorsan sağı solu oku dynodynamics i ara aEEE ne kanıtlamam lazm sana benim
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla stockmuş hakikaten aren
    abi artık GTI larda bu parçalar stock çıkıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşım iddan varmı buyur ölç gel ölçelim neyin peşindesin kendi beygirlerininmi ? stock s2000 220 çıkıyor 218 çıkıyor 190 beygir 106 larınız 170 leri geçemiyor EEEEE neyi kovaladın onu anlayamadım Stock s2000 Dyno dynamics yaz GOOGLE da yaz bana inamıyorsan sağı solu oku dynodynamics i ara aEEE ne kanıtlamam lazm sana benim
    arkadaşım oraya yazmışsınız stock motor port polish filtre egsoz ondan sonra conta supap race port alttanda birşeyler çıkacakmı serp dynoda 279hp s2000 harbiden iyimiş sana birşey ispatla demiyoruz sadece hep diyosunuzya %10-%13 fazla cıkar diğer dynolarda diye bi görseydik öyle olduğunu
    OKAN YILMAZ

yasin_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öner cok sevindim dostum güle güle gazla güzel değer
    PowerTune

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E0041 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım oraya yazmışsınız stock motor port polish filtre egsoz ondan sonra conta supap race port alttanda birşeyler çıkacakmı serp dynoda 279hp s2000 harbiden iyimiş sana birşey ispatla demiyoruz sadece hep diyosunuzya %10-%13 fazla cıkar diğer dynolarda diye bi görseydik öyle olduğunu

bak arkadaşım diyorumki basit Seep dynon beni ilgilendirmiyor ben dünnya ile kıyaslkaybilmek için dynoyla dynoyu karşılaştırıyorum ben

m3 ölçebiliyormusuunuz o dynoda en son ölçemiyorduk biz ölçmeye başladımı dyno ?

yasin mesela programlı haliyle yaklaşık 224 mi ne çıkarmıştı sanırsam iyi giden haliydi birde düşün
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    600 beygire kadar araç ölçebiliyoruz sıkıntı senin dyno benim dyno değil forumda bu dyno konusu açıldığından beri %10 fazla muhabbeti dönüyor bir kişi merak etmedimi be kardeşim acaba öylemi diye dyno dynamics çok iyi bi dynoda olabilir onada bişi demiyorum dyno jete göre %10 eksik çıkıyormuş tr deki dynolara göre % kaç bunu görelim diyoruz haa biz göndericez zaten birkaç araç senin dynoya onuda görelim farkı ne bilelim benim niyetim bu ama siz ya anlamıyorsunuz yada anlamak istemiyorsunuz adam diyoki 250 dynamicste verdim serpte 290 kesin var :S
    OKAN YILMAZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Reklamınızı bu sitede başka türlü yapamazdınız en iyisi bir konuya girelim ortalığı karıştıralım insanlar bizimde dynomuz olduğunu duysun gelsin bizde ölçtürsün. Haklısınız reklamın iyisi kötüsü olmaz. Bu dynoya güvenebilecek miyis güvenemeyecek miyiz diyerek zaten güvensizlik ortamı yaratıp ondan sonra bizim dyno dynamics i kötülediğimiz yok demeniz ayrıca bir çelişki.
    IN BOOST WE TRUST

onerbag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bursada s2000 olarak hangi araçlar bunlar neler var araçlarda? hiç sizin dynoda veya dbn verileri varmı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Reklamınızı bu sitede başka türlü yapamazdınız en iyisi bir konuya girelim ortalığı karıştıralım insanlar bizimde dynomuz olduğunu duysun gelsin bizde ölçtürsün. Haklısınız reklamın iyisi kötüsü olmaz. Bu dynoya güvenebilecek miyis güvenemeyecek miyiz diyerek zaten güvensizlik ortamı yaratıp ondan sonra bizim dyno dynamics i kötülediğimiz yok demeniz ayrıca bir çelişki.
    ya harbiden acayip bir adamsın reklam yapıcaz dynoda araba ölçtürcez para kazanıcaz senin kafan nasıl çalışıyor bu dyno 3-4 yıldır var bizde ve rahat ol bursada herkez bilir bizde olduğunu ama reklamı ilk baş yanlış yapmışım dimi paşa dyno demişim şimdi paşaoğlu dynodan parayı bulur köşe olur adam yeminle değişik birşeysin birilerinin yalamalığı yapma kaç yaşında adamsın

biz birşeyleri sorduk cevabıda verdi özgün sağolsun hadi biz reklamımızı yaptık dynodan paraya para demeyiz artık sen neyin peşindesin
    OKAN YILMAZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onerbag Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bursada s2000 olarak hangi araçlar bunlar neler var araçlarda? hiç sizin dynoda veya dbn verileri varmı ?
    filtre headers egsoz olarak 242hp verdi standart oem beyin vs yok
    OKAN YILMAZ

onerbag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben yapıyoruz diyince f/e/h olarak düşünmemiştim fazlasını düşünmüştüm:
    Kendin söylemişsin f e h olarak 240 diye aynı speclerdeki dynamicste 216 220 civarı veriyor e yani bizim dediğimize geliyor eksijk ölçüyor..

despe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    harbiden ne okuduğunu anlamayan adam varmış yaw

adam dd ile diğer dynolar arasında %10 fark söylentileri var acaba gerçekten öyle mi, dd de ölçtüren birisi gidip bide başka dynoda ölçtürsünde gerçekten aradaki farkı görelim diyo, biriside çıkmış reklam peşindesiniz diyo hey Allahım yaa
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben senin merakını gideriyim okancım paşaoğlunda 175 hp veren 106 gti dyno dynamıcs'de 155 156 hp verdi bu yeterli kanıttır umarım yani şimdi bu dyno yu kullanan hakikatten profesyoneller ve dünyaca kabul olmuş bir ölçüm (drum) dur

Ayrıca ince conta ve valfleri açıkladım sana yukarıda.Sana bir şey daha sölemek istiyorum lütfen yanlış anlama beni son zamanlardaki yazılarınız hakikatten iğneliyici ne yapman gerektiğini sölemiyorum ama en azından benim için pek etik bir durum değil ve kendim icin sölüyorum genelde böle konulara yazmıyorum bilgi paylaşımı dışında laf salatası yapmamak açısından ama biraz fazla oldu.Defalarca kıyaslamak istiyorsan buyur kıyasla denildi yurtdışı dyno dynamıclerde aynı zor bir şey değil.
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onerbag Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben yapıyoruz diyince f/e/h olarak düşünmemiştim fazlasını düşünmüştüm:
    Kendin söylemişsin f e h olarak 240 diye aynı speclerdeki dynamicste 216 220 civarı veriyor e yani bizim dediğimize geliyor eksijk ölçüyor..
    aracında başka birşeyler olduğunu sonradan öğrendik zaten senin aracınada maşallah gerçekten lafımız yok tebrik ederim
    OKAN YILMAZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.techturkey.com/forum/dyno...v2-filter.html

buyeterli değilmi sana ??? bak ne yzıyor
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PPR engineering Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben senin merakını gideriyim okancım paşaoğlunda 175 hp veren 106 gti dyno dynamıcs'de 155 156 hp verdi bu yeterli kanıttır umarım yani şimdi bu dyno yu kullanan hakikatten profesyoneller ve dünyaca kabul olmuş bir ölçüm (drum) dur

Ayrıca ince conta ve valfleri açıkladım sana yukarıda.Sana bir şey daha sölemek istiyorum lütfen yanlış anlama beni son zamanlardaki yazılarınız hakikatten iğneliyici ne yapman gerektiğini sölemiyorum ama en azından benim için pek etik bir durum değil ve kendim icin sölüyorum genelde böle konulara yazmıyorum bilgi paylaşımı dışında laf salatası yapmamak açısından ama biraz fazla oldu.Defalarca kıyaslamak istiyorsan buyur kıyasla denildi yurtdışı dyno dynamıclerde aynı zor bir şey değil.
    kaan bir önceki mesajıma bakarsan neyin ne olduğunu görürsün kimseye iğneleyici mesaj yazmamaya çalışıyorum ama ya bende bi sıkıntı var anlatamıyorum yada sizler anlamıyorsunuz adam *** atıyosun dedi diğeri emri vaki dedi biriside şimdi reklam yapıosun dio sende diyosunki iğneleyici konuşuyosunuz siz bizim anlatmak istediğimizi anlamıyorsunuz
    OKAN YILMAZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.techturkey.com/forum/dyno...v2-filter.html

buyeterli değilmi sana ??? bak ne yzıyor
    www.drecu.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)