süper ötesi ....
süper ötesi ....
Creations n' Chrome Spray on Chrome Pony Girl 5.0 Mustang at SEMA 2010 - YouTube bu tarz bişey olsa yeni moda olur. hatta ben araştırdım ilk olmak için ama olmadı. PARA meselesi
fotoğraflarda beğenmemiştim ama video etkiledi çok iyi
Yakaladım![]()
![]()
beğenmeyen bir tek ben miyim çok merak ettim ?hatta açık konuşayım bu krom kaplama, krom boya hatta krom çıta bile iğrenç bence.
Some cars are for boys and the others for real men only.
"M3 drivers have no friends."
Hummerı foliotech kapladı.
5-6 bin gibi bir paraya.
Herkezin fiyatı farklıdır ama 15bin bencede biraz fazla uçuk olmuş.
ooouufff cokk ıyı be hacı abi yaa valla kromda baska duruo aracta
bırde su malıyet kafama takıldı yanı malzeme falan mı farklıdır yoksa ıscılık falan mı bulgarıstanın en unlu kaplama yapan adamı audı s5 kapladı abı krom gayet basarılıydı fıyatıda = 2.500 lv = 3.000 - 3.500 tl burda bahsedılen 15.000 tl buyuk para valla
![]()
amaç farklı olmaksa ve para varsa kesinlikle 14bin tl gözü kapalı verilir.her araca yakışacağını sanmıyorum ama sti a 10 numara olmuş.Merak ettiğim güneşe çıktığında bu araç noluyortrafikte giderken millet kör oluyordur. yasal bir engeli yoktur herhalde değil mi?
bunu ruhsata işletemiyorsunuz sanırım benim anlamadığım.boyaya nasıl zarar vermiyor.ben arabanın bazı yerlerini karbon folyo ile kapladım şimdi sökmem gerekse yapışkanını temizlemek için bir gün uğraşmam lazım.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)