Ellerine, emeklerine sağlık , Maşallahı var![]()
İşçilik bu arabanın üzerindeki kaplamadakiyle aynı işçilikse 14 - 15.000 bi yana, 2 sıfır fazla yazıyor o rakamda bence.
Mercedes - Benz AMG E 55 AMG 2006 Model 67.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 85608848
Bu araç da 4.500 liraya kaplanmış GMG Garajda, yakından bi bakın Eskişehir Yolu Neziroğlu'nda.
araplar gibi zengin olursak parayı nereye harçıcamızı bilemezsek yaptırılabilir 14 bin bi 106 parası yaw![]()
O anlamda dememiştim rakam fazlalığını. Fiyatın o olduğunu biliyorum, Ankara Neziroğlu'na getirdiklerinde görmüştüm aracı. Demek istediğim araçtaki işçiliğin o fiyatı hak etmediği yönündeydi, yanlış anlaşılmış.
Cok iyi olmuş kaplama cok basarılı ama bu fiyatlara kendı araçlarından baska arac kaplayabılırlermı yada kac tane kaplayabılırler dusundurucu
Turuncu mersoyu bugün gördüm. İlginç duruyor baya.
Krom zaten pek sevmem ama 15bin tl vereceksem chrome kaplama için değil arabayı radara yakalanmayan bir şekilde kaplatmak isterdim.(kendi görüşüm)
[QUOTE=RSBurak;5866238]bunu ruhsata işletemiyorsunuz sanırım benim anlamadığım.boyaya nasıl zarar vermiyor.ben arabanın bazı yerlerini karbon folyo ile kapladım şimdi sökmem gerekse yapışkanını temizlemek için bir gün uğraşmam lazım.[
hepsinin detayı var bir çok araba yaptım ve söktüm ben hiç yapışkan kaldığını hatırlamıyorum boyaya zararı yok
güzel olmuş, işin malzeme maliyeti 2.500 TL. Fakat işçilik olayına birşey diyemem. 14.000 de derler 24.000 de. Orası ustaya kalmış![]()
Çok ilgi çekici. Türkiyeye fazla.polisler yalan ederler valla.
![]()
enough ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)