nedemek kankacım, bkalım bende su ksme bıcme ısını sındırebılırsem yaparım yoksa zor. zaten coıl aldım onları takarım gıder
Printable View
nedemek kankacım, bkalım bende su ksme bıcme ısını sındırebılırsem yaparım yoksa zor. zaten coıl aldım onları takarım gıder
Aslında şaseyi kesmeseniz de olur.
Ama kesmezseniz sol taraf tam düşerken, sağ taraf hafif yüksekte kalıyor.
Tamamen park halindeki görselliği etkiliyor. Normal sürüşü etkilemez.
Zaten Travers'i yere değdirmek isterseniz, o seri araçlarda sadece aks'ın şaseye denk geldiği yerleri değil, rot kollarının da değdiği yerleri kesmeniz gerekiyor. Tabii bu kadar ileriye gitmeye ne gerek var derseniz, o kullanıcının bileceği iş.
Yaptığımız Golf 4'lerde sağ tarafta aksın şaseye geldiği yerden yarım silindir şeklinde kesip, oraya yarım çelik boru kaynatarak çalışma yapmıştık. Sadece ihtiyaç olduğu kadar kestiğimiz için hiç sorun yaşamadık. 2,5 sene o şekilde kullandım o aracı ve hala da kullanmaya devam ediyorum. İsteyene yaptığımız işçiliği gösterebilirim. Zaten kesme işini de şasecide yaptırıyoruz. Önce güvenlik :)
foto alabılırsek ıyı olur
AccuAir Suspension daki Iphone la yapılan iş birliği muazzam ya Iphonedan indirip kaldırıyosun aracı Türkiyede var mı yada fiyatları nasıl bilen var mı acaba
buda shopta air ride :D
http://img849.imageshack.us/img849/3095/37543759.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Direk sorayım burda ozaman cevap alırmıyız bilirkişilerden :) şuanda mercedes w115 almayı planlıyorum (kafama uygun birisini bulucam alacagım) ilk işim araca airride yapmak. baya bir araştırdım hatta Bursadan tanıdıklar aracılıgıyla fıyatta aldık :) ama merak ettıgım olay yabancı forumlarda. aracın önünün tam düşmediği ve salıncaklara damper in daha asagıda konumlaması ıcın yer yapılmıs. istersenız yapılan çizim ve fotoğrafları atabılırım. bu işlem ücrete dahıl olurmu yoksa bunu başka bi yerde yaptırıp oylemı air işine girişecegız bunu cevaplayabılırsneız cok memnun olruum :)
Accuair e-level stoklarımızda var.
Normalde sadece uzaktan kumanda getiriyoruz, e-Level'de kaydettiğiniz yüksekliklere getirebiliyorsunuz.
İsteyene de iPhone uygulamasıyla birlikte getiriyoruz.
Normal kumandanın yurtdışı fiyatı 195$, iPhone kumandayısle 350$.
O nedenle pek taktıran olmuyor.
Accuair e-Level Türkiye'de 2 yıldır sadece biz takıyoruz. Şimdiye kadar 4 adet taktık, 5'incisi de bu ay içerisinde takılacak.
Saygılarımızla.
@offliner
accuaır olan aracları gormek ısterım hangısınde var fotoları varmı mesela audi erde acu aırmı var
Şu sistem Türkiye'ye bir güzel yayılsa da yapımı uygun fiyatlara inse. :) Bizde bir tuşla pısss aşşağı pıss yukarı yapsak
Aracında air olan kişiler bagajlarını da paylaşabilir mi? Ne kadarını kaplıyor? Özellikle hb araçta bagaja nasıl koyuyorlar?
aynı soruyu ben 2 defa bu konu başlığında sordum kimseden bir cvp bile gelmedi demekki araç sahipleri göstermek istemiyorlar artık o şekilde düşünmeye başladım
Benim bagaja ufak tefek işlerim olucak ondan sonra çeker koyarım
fazla kestirmek adamı madam edebilir berkayım :) şase konusunda ben takıntılıyım belki hiç sorun olmaz ama tikdir. belki zamanla geçer :)
bu arada bagajı merak edenler, ben emrenin jettaya bakmıstım kötü v.s. değildi. soncda orada bi tüp olacak güzelde kapatılmıstı görüntü çirkin değildi.
Accuair TR montaj dahil fiyatı nedir?
Atıyorum kia için üretimi var mı?
Merak edenler için, Türkiye'den bir fotoğraf gelene kadar örnek olarak size arşivimden şunu paylaşayım.
http://www.airsociety.net/wp-content...Bagged-009.jpg
+
http://image.lowridermagazine.com/f/...epared_kit.jpg
Bu şekilde açık montaj oldu mu avm'lere sokmazlar lpg sanıp.
Emre'nin jetta'nın bagajı çok iyiydi o konuda.
Hemen koltuk arkasına monte edip mdf ile kapatmıştı.
bartunun bagaj cok guzel, solda kucuk bı yerde kompresor var, tankıda lpg tankı kullanmıslar bagaj kullanıma tamamen acıktı
Yurtdışındaki sistemi ben kendi aracımız bagajında düşünüyorum da, bütün bagaj iptal oluyor.
LPG tankı kullanılabiliyorsa simit tank kullanılıp bagajda sadece kompresör çok güzel olur.
bartunun hıc bır kayıp yoktu sadece stepne yok oda benım ıcın bı fark yaratmıyor kullanmıyorum cunkı. yaptırırsam bende aynı sıstem yaparım
Aynen öyleydi Serkan abi, Golf'un bagajına farklı bişeyler düşünüyorum eğer yapabilirsem güzel olucak bakalım
Aynen Özgür abi. Avm'lere girerken sıkıntı çıkarabiliyorlar, özellikle anlamayan görevliler olabiliyor laf anlatamıyorsun...
Mdf'yi takmamıştım bi kere başıma geldi çünkü adam lpg sandı dedim indir kaldır havalı şöyle böyle anca öyle ikna etmiştim :D
Ben Audi'de açığa yerleştirdim.
Bagajta kabak gibi duruyor.
Dikkatli bakan görevliler için bir indirip kaldırıyorum.
Ondan sonra aracı tanıyorlar zaten :) :)
Hiç sorun yaşamadım AVM'lere girerken ki İstanbul'dakilerin hepsine girmişimdir Air ile.
@Emre D.
Emre hocam sana da en uyuz görevli gelmiş gerçekten.
Ama LPG tüpü siyah olmak zorunda ve diğer başka zorunlulukları var.
Havalı süspansiyonlarda genelde Aluminyum parlak tank kullanıldığı için sorun yaratmaması gerekiyor.
Bagaj'da yer kaplama konusuna gelirsek tamamen tercih meselesi.
Hava tankı için minimum önerdiğimiz bir hacim var. O hacme kadar inip isterseniz stepne havuzuna yerleştirebiliyoruz.
Stepnem kalsın derseniz de bagaj içine istediğiniz şekile montajını yapıyoruz.
Bu iş custom olduğu için istediğiniz gibi yapılabilir.
İsterseniz şık bir tasarım da yapılabilir. AVM'lerde de dediğim gibi hiç sorun yaşanmıyor.
Ben simit tank koydum stepne yerine bagajımı açınca sadece sağ tarafta stopun arkasında kalan kısımda kompresörüm var o kadar gün içerisinde yada akşam fotoğrafını çekip yüklemeye çalışırım
caktırma panpa.
http://img69.imageshack.us/img69/8194/40911964.jpg