puhahah çaktırma huaehae iyiydi :D
Printable View
puhahah çaktırma huaehae iyiydi :D
h a y v a n
O halde kullanılıyor mu auris? Kullanılıyorsa saygı duyarım çok pis :D
maşallah furkan sırıtmamış :)
Video dan sonra 1 cm daha indirdik..Güncel halide fotodaki iste.. :)
http://www.streetfire.net/video/fur-79_2395227.htm
çamurluğu koparcak yakında amacı o :D
Bızım aracta gorsel acıdan bagajda hıcbırsey yok.astra j kasanın bagaj halısı yukselebılıyor.bu sayede normal bagaj gıbı gorunuyor.bagaj normalde 2 katlı yani. halıyı bır kat kaldırıyorsunuz,kalan alt kısımda tank vs ıvır zıvır var.ve bagaj acıldıgında hıcbırsey gorunmuyor, dıger aracları bılemıcem.
Fur 79 helal olsun yuh artık:D
FUR ateş etti maşşallahh :)
Gavurların dediği gibi: Perfect Fitment :) :)
Türkçesiyle Cuk oturmuş :)
Offliner yapmış oldugunuz hiç müşteri aracı yokmu onların fotoları varsa yükleyebilirmisin?
dün corollayı cevizli tarafında gördüm sanırım başka dip basık giden yoksa. furkan abinin auris nokta olmuş :)
auris'e maşallah,herşeyi bitirmiş...:D
Auris ne öle ya nasıl kullanılıyo bizde aracımız basık die takılıyoruz :D
Bitane e39 a air yaptırcaz fiyat ne çıkar tahmini :)
Bu arada Maşallah FUR'a
Tesekkürler hepinize beyler sagolun.. :)
Offliner şimdi yanlış anlama ama kafamızdaki sorulari gidermek adına diyorum bu söylediklerimi
Şimdi bize o kadar air den bahsediyorsun biz yapıyoruz şöyle yapıyoruz böyle yapıyoruz diyorsun ama yaptıgın bir aracın fotosunu çekmeden müşteriye teslim mi ediyorsun?
Şu Astranın Prof Cekımlerı Varmı Forum ıcınde ? Plakasını falan bılmedıgım ıcın sorgulatamadım ? Ozellıkle su Evoque Jantlarıyla yapılan cekımı ?
Bagaj icini soranlar icin ornek olsun kendi aracim
http://g1301.hizliresim.com/15/h/hzsku.jpg
Bızım bagajda jettanın aynısı.İstediğin gibi kullanabiliyorsun,alan geniş..Portatif bagaj genelde eski araçlarda olmadığı için sığmassa haliyle halının üstüne monte ediliyor.
Ben normalde de stepne kullanmıyorum benım ıcım fark olmadı bıtek solda komprasor var okadar
Simit stepneler için sırt çantası gıbı birşey varmış ondan almak lazım.Bizde görünürde hiçbişey yok.Opel nasıl yaptıysa tasarlayanlara teşekkür maili atmak lazım. :)
İşte tam olarak bu nedenle yaptığımız araçların fotoğraflarını çekip koymuyoruz.
Eğer araç sahibi isterse temiz ve güzel çekimler yapıp, paylaşırız.
Siz her ürün aldığınız yerde reklam olmak ister misiniz?
Herkes istemez.
O nedenle elimde var olan resimleri de araç sahibine danışmadan paylaşamıyorum.
imzadaki linkte bi kaç resim var
Kendi araçları onlar