Adamın elinden her iş geliyo :D Caddy e Golf Gti tamponu yapıyo,tanklara farklılıklar katıyo başka yerlerde yapılıp sistemleri hava kaçıran araçları tamir ediyo :D
Printable View
Adamın elinden her iş geliyo :D Caddy e Golf Gti tamponu yapıyo,tanklara farklılıklar katıyo başka yerlerde yapılıp sistemleri hava kaçıran araçları tamir ediyo :D
Dikkat Laz Ramo !!! Bosunami dediydik :D:D
Araç yüksekken konfor nasıl ? Yani uzun yol gidilen araçta da kullanılabilirliği var mı ?
Araç yüksekken kasislerden geçerken yine duruyor musunuz, yaylı araç gibi sekiyor mu.
Kullananların yorumunu alalım :)
Şöyle söyleyeyim araç yüksekken tepkileri nasılsa airde yüksekteykende o şekilde bastığınızda zaten aracın belirli bir yüksekliği var ordada yumuşak amortisöre yay takmışken tepkileri nasılsa o şekilde.
Zaten en dipte gezeyim konfor olsun diye birşey yok dipteyken gösteriş içindir.
Tabi aracın sertlik yumuşaklığını kişinin kendisi belirliyor sert olsun derseniz amortisörleriniz ona göre ayarlanıyor yumuşak olsun derseniz amortisörleriniz ona göre ayarlanıyor.
caddy muhteşem olmuş
Caddy baya iyi olmuş.
Tiguan'ı da çok beğendim, ramo kaptı işi elinden kurtulmaz Allah bozmasın böyle devam
Cady fena olmuş Maşallah.
Evet şu an .. garage değil ama, giriş katında eski elektrikçi İsmail'in yerinde şu anda
Ozaman ballı kaymak oluyo Onur abi :) Ayarlı amortisörün üstüne çok güzel oluyo Ramazan abi yaptığı sistemlere coilover dişide yaptırıyo bu şekildede air de en sonun kararınıda kişi kendisi vermiş oluyo :)
Fiyat içinde PM atayım yada Ramorexin telefonunu vereyim onunla konuş :)
olum ydisindan aradim mi astari yuzunu gecicek,sen al fiyat soyle iste feystenburdan at bisekilde pm..
2teklif versin kisacasi,
bi orj amortisoru biziklayarak
1de ben spor suspansiyon alipta o sekilde.Yalniz tank cok buyuk z4un bagaji ufacik ztn,stepne icin yerde yok.daha ufak tuple oluyosa o sekil versin.
yani uzaktan ancak bu kdr anlatabiliyorum.. :)
Caddy olayın son noktası. Ali kardeşim kocaman maşallah dün canlıda gördüm yolda seyir halindede enfes duruyor Kocaman Maşallah :)
Tiguan da çok güzel olmuş Laz Ramo yapar aga :) Clioya eg civic spoilerı yaptı beee abim benim :)
caddy ateş etti :)
bu konuyu her açtığımda ben,
http://www.resimde.com/resimlerimiz/...gif_9973_1.gif
caddy olay bu dedirtti :icon_tup:
tiguana Maşallah
Bu air ride iyi güzel hoşta , ne kadar güvenli ? Tabiki bir coilover değil ama misal elimizde bi e39 var ve ona air ride yaptirmak istiyoruz. Yanladiğimiz yada makasa girdiğmiz zaman yada süratli bi viraji aldiğimiz zaman? Bizi üzer mi?
Bu tamamen kullanılan körükle ve yapılan işçiliğin kalitesiyle alakalı bir durum misal: Biz 88-00 arası Hondalara kit yapmıyoruz nedeni ise yay amortisör bölümünün dar olması bu nedenle kullanılması gereken körük ince körük oluyor ve bu sistem pek sağlıklı değil.Kullandığımız bütün sistemlerde katlı körük kullanıyoruz zaten akşama doğruda kullandığımız körüklerin fotoğrafını paylaşırım.Yaptığımız sistem D2 Markasının kitleriyle birebir aynısı zaten.
Faruk giulietta ne alemde:D
Bugün Pakten Mutlu sanayi sitesinin çatısında herhalde 4-5 tane airli araba vardı :)
Jülyet ve Corsa da içerdeydi, ramo yokmuş uğramadım ben de o yüzden.
Ama ramo çözdü vallahi bu işi, Allah bol kazanç versin.
Caddy de harika olmuş, basıklık jantlar vs bir harika.
HayroAir :)
Fotoğrafları baya paylaşıldı ,
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...13414410_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...76200247_n.jpg
şirokkoya diyecek hiç bir şey bulamıyorum.
corsaya Tiguana maşallah nokta olmuş yapan ustanında ellerine sağlık maşallah
rocco için HayroAir'e bişey demeye gerek yok zaten:)
Mesela bunu yapılan araçlar genellikle yay sistemi olan araçlar. peugeot renault tarzı araçlarda arkalar torsiyon sistemi oluyor bunlarada yapılabiliyormu ? Caddy pes dedirtti rocco ile corsaya laf yok :)
Her araç ateş etmeye devam ediyor Maşallah :D
Rocco mükemmel olmuş ama önler çok mu içerde duruyor yoksa fotoğraflarmı yanıltıyor
Baya da artmış bu air olayı hem yapan hem yaptıran :)
http://i.imgur.com/QIfiB27.jpg
Daha bir çok işi var ama paylaşalım. AlfAir :icon_tup:
Vay mına ulen yeni gördüm konuyu ramoo ellerin dert görmesin hacı
Customworks giu carsamba persembe Allah izin verirse cikacak. :)
alfaya maşallah şimdi olmuş bence. alinin de ellerine sağlık. prof çekim arabayı gösteriyor demekki...
Takip edenleri foto bekleyenleri daha fazla bekletmiyim diye bir resim
Ekliyim dedim arabanin daha cok isi var,jantlariyla basimiz belada arkalar tam dusmuyor 315 ler cok buyuk geldi,önler zaten hic olmuyor jantlara bir formul jantmaxin cumartesi asiri yogun oldugundan cozemedik.yuzde 99 degisicek jantlar yorumlara fikirlere acigim arkalar kalin onler ince olmak zorunda fikirleriniz dusuncelerinizi bekliyorum..
Air ile ilgili herseyi araba bitince yazicam hic bir lafimi esirgemicem emin olun...
http://i1112.photobucket.com/albums/...8DF1BAD6B0.jpg
Maşallah genede güzel duruyor bence Emre, Torque Thrust gibi bir jant bulsan aslında çok iyi durabilir.
maaşallah alfair film gibi duruyo
american racing tt2'den daha güzel bi jant olucağını sanmıyorum.. Amerikancılar forumunda getiriyorlardı sanırım..
bijon ölçünüz eski jantlarınıyla hatırladıgım kadarı ile 5x120 olmalı , öncelikle kullandıgımınz eski jant lastik ölçü ebatları neydi , anladıgım kadarı ile dış kısımlardan dolayı sürtme problemi var bu nedenle eger flans olmadan delik açılabilir ise porsche jant modellerinden takmanızı öneririm tabi az öncede söledigim gibi iç kısımlarında pay varsa pors jantlarının et si mukemmel flans bile taksanız normal jantlarınızdan bile az dışarı atıyor , biraz karısık oldu düzeltmeden yazdım , inş yardımcı olabilmisimdir