http://i.hizliresim.com/rLmDP3.jpg
http://i.hizliresim.com/oQYmb9.jpg
Printable View
Şu RS Body'ye bi ısınamadım :cool:
yuh 09 L plaka bizim arkadas daha biz görmedik arkadas yolda daha nete düştü hemen
bazı araçlara on numara yakışırken bazılarına tuhaf duran birşey. yaptıranların keselerine bereket. arkası indirilince arka tekeri öne gelen araçlarda tuhaf duruyor bence.
46 M3 ün jantlarının acil değişmesi lazm
tabi gerçekten m3 se sonradan çevirme gibi duruyor
beyler aırmadz kaça yapıyor aırı garantı varmı dıyelım bn tatıoe gıttım araba kapı onunde 10 gun kaldı ve kalkmıyor bzulmus aır napcaz=)
kırmızı civic hiç olmamış :icon13:
yüksek süratle viraj kasarken hortum çıktı/patladı, valf kaçırdı... sonuç muhtemelen ağır olur. normal süspansiyon kadar güvenemem ben. kim yaparsa yapsın.
Kaçak varsa kompresör doldurmaya çalışır fakat kompresörü kontak elektriğine bağlarsan oda çözülmüş olur. Bu arada şunu belirtmek isterim artık yavaş yavaş başka yerde ucuz diye gidip yaptırıp sonrasında sorunlar yaşayıp garanti verilmediğinden isyan edilip bize elip düzeltilmesini isteyenler artmaya başladı. Biz bu işin böyle olacağını biliyorduk fiyat yüksek diye ağlayanlar şimdi bizim aracımızıda düzeltin diye resmen yalvarıyorlar.Her malzemenin bi kalite standartı her kaliteninde bir fiyatı vardır he bu demek değilki fiyatı yüksek olan heryer kaliteli yapıyor fakat bence birazda insanların iş yapıldıktan sonraki hizmeti garantiyi ve iş yapıldıktan sonraki tavırı göz önünde bulundurmaları lazım..
Bana bir örnek verebilirsin? Sen kabin körüğünü süspansiyon körüğü diye kullanırsan tazikli su hortumunu pnömatik sistemde kullanırsan kalitesiz olduğu 100 metre uzaktan belli olan valfi sırf ucuz diye kullanırsan elbette sorun yaşarsın. Bu iş tamamen kullanılan malzemenin fiyatıyla alakalı bir durum.
:icon_tup: çünkü hiç bir malzemesi başka bir iş kolunda kullanılan malzeme değil tamamen süspansiyon amaçlı olduğundan dayanıyor :)
Yalnız şu cümle hoşuma gitmedi abicim bende dışarıda yaptırdım aslında ilk ora ile sözleştiğim için bir kere söz verdim diye kalktım oraya gittim,sizinde yaptığınızı sonradan öğrendim neyse dediğin gibi sıkıntıda yaşadım ama gelipte yalvarmadık kaça yaparsınız,düzeltebilirmisiniz dedik.Hee Allah var paranın hakkını verdiniz hala kullanıyorlar muhtemelen.Ama dost tavsiyesi bu işten ekmek yeniliyor ise hiç bir müşterine yada bir gün müşteri olabilicek potansiyeline olan birine yalvarıyorlar pişmanlar isyan ediyorlar gibi cümleler kurmayın.ki ramazan abide görse muhtemelen yanlış bir cümle olduğunu kabul eder.Ben zaten bireysel olarak yaptığınız işin kalitesinin arkasındayım diğer arabaları kullanıcaları bilmem.Benim arabamı ok gibi yapmıştınız.Yine yaptıracak arabam olsa yine yaptırırım.Yazdıklarımada kızma abi tavsiyesi severim seni. :)
Yok Emre abi kızmak değil büyüğümsün yanlışımı düzelticeksinki bir daha yanlışa düşmeyeyi.Benim yalvarmaktan kastım şuydu; yanlış anlaşılma oldu adam önce geliyor kapora bırakıyor bizde yaptırmak için sonra ben daha ucuza buldum orada yaptırıcam diyor peki diyoruz adama.Sonra gidiyor yaptırıyor 1 ay sonra bize geliyor ben bunu beğenmedim siz düzeltin diyor.Bak yaptırdığın yerde düzelttirmeye çalış adam yaptığım işin arkasındayım demiş adam illa diyorki yok ben bu işi size yaptırıcam bak sırada 4 araba var elimiz yoğun i şuan olmaz diyoruz yok abi 3 ayda arabam yatsa beni kapıdan kovsan ben yinede burada yaptırıcam diyor benim yalvarmaktan kastım buydu.
Senin aracın gibi bir çok araç düzelttik abi sende geldin konuştuk yoksa sen ve senin gibi yaptıranları kastederek yazmadım ben
Bunlar ticaretin her sektöründe var kardeşim gelir sana anlaşır daha ucuza bulur orada yaptırır bunlar hep yaşanan şeyler.Sen elinden geldiğince yardımcı olmaya çalış.Ama geldi bize yalvardı değilde adamın işini çözememişler biz yardımcı olmaya çalışıyoruz dersen zaten işiniz malzemiz ustalığınız iyi emin ol iş dahada büyür dahada güzel yerlere gelir.Kötü niyetle yazmadığının ben zaten farkındayımda farkında olamayanlar tanımayanlara kötü izlenim bırakmaması açısından düzeltiyim dedim.Hayırlı işleriniz olsun abicim.
fıyat nedır fıyat
Honda Civic (1991 - 1995) - Havalı Süspansiyon Kiti
Seçeneklerde montaj hariç gözüküyor onu da ekleyince 5 bini geçiyor görünüyor.
Tr deki en iyi airli arac bu bence
Leon çok kötü duruyo bence. Toyota güzel geldi gözüme.
leon jantı değişse canavar olacakta şu arka tekerin önde durma muhabbetini hiç bi airli arabada sevmiyorum yahu yokmudur bi yolu :)
Var yolu iki tane parca yaptiriyosun cnc de tasiyicilara takiyosun ortaya getiriyo tekerlegi
aır yapıyolar oke barı oem jantları sokun cok kotu duruyor ya:)
Corollaya daha farkli bi jant gidermis aslinda soyle japon isi bi model :)
Civic ustanın dükkanının önünde. Büyük ihtimal fotoğrafı sahibi bile çekmemiş olabilir.
Abi şöyle düşün sen air yaptırmaya bıraksan arabayı 1 hafta, enkei'lerle mi bırakırsın tenekeleri takıp mı? :)
Corolla çok kötü duruyor o jantlarla. Ferrari jantlarına bile razıyım onları takmasınlar. :(
beyler civicteki jantları bilerek teneklerle bıraktık 17 lik krom mamlar takıldı bide ondan sonra görün güzelliği :)
kamber diye agliyan arabalar var burda...