Oguzhan konuyu *** etmemek adına, burada uzatmıyım,jant konusunda fikrin için teşekkür ederim.Özelden porche jant konusunda rahatsız edeceğim seni fikirlerine ihtiyacım var.
Printable View
Oguzhan konuyu *** etmemek adına, burada uzatmıyım,jant konusunda fikrin için teşekkür ederim.Özelden porche jant konusunda rahatsız edeceğim seni fikirlerine ihtiyacım var.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...21237707/detay
Değerli yorumun için teşekkürler tt2 lere benzer sadece bunları bulabildim ama 17 ler arabanın altında yok olacak muhtelemele, ondan bunları en sona bıraktım diyebilirim çaresiz kalır isem alacam şu anda hedef önler 18 arkalar 19 ama öylede bir jant satışı malesef ki yok..En ideali 18 19 yapmak.Hayırlısı...
american racing wheels yada dediği gibi torque thrust. AKAAAR.
ankarada varmı air yapan?
gecen hafta sakaryada bi galerı onunde gormustum beyaz fd6 kasa capraz duruyodu sanırım bursada yapılanlardan jantlar ve basıklıkla cok iddialı bir goruntusu vardı
Dünyada ilk defa ?? :S
Android kontrol sistemini AccuAir bayadır kullanıyo zaten tamam Türkiye'de ilk olabilir ama dünyada ilk deil. ayrıca Airmadz'a Dijital kontrol ünitesini sorduğumda (yani android kontrol sistemi) AccuAir 'in verdiği fiyatın aynısını vermişti net olarak.
AiRDA :)
Maşallah , facebook'tan alıntı yaptım , arda abi affına sığınarak paylaşıyorum..
http://k1304.hizliresim.com/18/j/m4qfz.jpg
Zalım corsa :D Maşallah Arda :)
55 AR in 34 AR out :D
Masallah :)
sarı civic in sahibi forumdan biri.
Arda abı masallah cok guzel olmus haberlerını aldım oguzhan abıden gule gule bın :)
http://i.imgur.com/ynJmaHl.jpg?1
http://i.imgur.com/hcYsdVD.jpg?1
Giulietta Spy shot :D
İstanbulda air yapilan yer nerede?
Bana ulasabilirmi yapanlar?
Beşyol'da Emre, Aydın üniversitesinin yanında Pakten Mutlu sanayi sitesi.
Genel müdür faruk ile irtibata geçebilirsin :D
https://www.facebook.com/airrideistanbul99?fref=ts
https://www.facebook.com/pages/CUSTO...47676048691765
Beşyol Mahallesi İnönü Caddesi Pakten Mutlu Sanayi Sitesi No:36/ 53-54 Florya-Beşyol/İstanbul (İstanbul Aydın Üniversitesi yanı)
Giulietta olmamış:p
hacı senin sikinti nedir yazıcaktın buraya
Daha önceden başka yerde yapılıpta sıkıntı yaşayan ve düzelttiğimiz araçlarda oldu.
Anladığım kadarıyla şasi kupa ayrılan araçların bağlantısı bir tarafı şasiye bir tarafı kupaya bağlanmış şekilde yapılmış ve orantısız olarak körük yada sistem kurulmuş.
Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.
Sistem illaki yaptirilir yada duzeltilir elbet duzelicek,oyle yada boyle yapilicak gerekirse bastan yapilicak,gerekir ise yurt disindan kit getirtilcek yine yapilacak..
Benim tepki gosterdigim daha dogrusu gösterecegim,susarak ne bu sistemi gelistirebiliriz nede kendimizi..
Ben zaten 2.gunumde rengimi belli edip sorun yasadigimi yazdim.
Hos ben yazdiktan sonra telefon özel mesaj trafigim bol oldu ama olsun.
Bu ülkede bu is gelissin...
Oncelıkle emre abimin ılk olarak aracına yardima kosan yanında olan bırı olaraktan napıp edıp toparlıycaz ben sıkıntı yasadım anlattım acıkladım gerceklerı konustum gordum .. Bu yuzden gercek adamlarıda gordum abılerımıde emre abının aracını ınceledım bıldıgım kadarıyla ogrendıgım kadarıyla sıstemı bır sene oldu kullanali ilk yapılanlardan olarak cıddı anlamda hata cok he napıp edıp toparlıcaz cok konustuk bunu emre abımde cok guzel demiş ..
Faruk abi benle ılestıme gecersen gercı ben oguzhan abıye acıkladım bılıyo senlede goruselim pazar falan ıns yanında olucaz sızde bi bakın sonrada gerekenı emre abim yapıcak adaletli:)
bu sanayı ısı coıl ya da aır ısınden sorun yasamayan olma olasılıgı bence yok, ılla bısıyler yasanıyordur ımkansız yasanmaması ama yaptıran *** surdurmemek adına konusmuyor
ank ve nam'da hala sorun yok :) izmit ve bursa air sıkıntılı
Selcuk bu isin kasarlarindansin benim ehliyetim 11 cisi senesini devirdi sanirim,bende ehliyet yoktu senin golfun vardi hala o gun bugundur ugrasiyorsun,iyi kotu marka coillisinede bindin namina bindin digerlerinide bindin.Coildeki sknti sekerdi ses yapardi.
Derdinki arkadas bu isi bu paraya istiyorsan bu sekilde,gazlamadigin zamanda canina kasti cok olmazdi.ben lagunamda nam,m3 umde d2 subarumda tein,megane coupemde kw,e92 tatechnix, coil eskittim.
Simdi bu air isi cok farkli bu arabalarimin hic biri sabah geldigimde aksam biraktigimdan farkli pozisyonda durmuyordu :)
Yanlis anlasilmakta istemiyorum hayri abide soyle kotu boyle kotude demiyorum.
Sistem cok yeni tabikide skntilari olucaktir elektrik skntisi olur mantikli gelir..
Sadece bu kadar zamana kadar dunyanin arabasi yapildi 1 Allahin kulu sknti yasamadimida bana denk geldi,hee gercekten kimse yasamadiysa vay ben benim sansima ediyim...benim merak ettigim acik konusmak gerekirse sadece bu..
Ayrica ben sistem cok yeni oldugu icin 4 ay duzgun calissin sonra sorun cikartirsa zaten dert etmem demistim.Elektrik skntisi icin yaziyorum tabi bunu...yolun ortasinda kendi kendine yere yapismasi filan degil 4 aylik mevzu..
Bu işin Türkiyede gelişmesini en çok isteyen insanlardan biriyim hatta şöyleki kendi işimden ayrıldım Aydın Üniversitesi İşletme son sınıftayım ama merakım var ve bu işle mutlu oluyorum.
Ramazan abiyle bu sistemi ilerletmek için 1.5 senedir konuşup tartışıyorduk fakat başlayamammızın en büyük nedeni hidrolik sisteme daha fazla kafa yormamızdı.Sonunda Oğuzhanında baskısıyla Cihangir abininde baskısıyla Ramazan abi madem öyle gel bana parça tedariği konusunda müşterilerle ilgilenme konusunda yardımcı ol dedi ve hep birlikte giriştik.
Yaklaşık 3-4 aydan beri incelemediğimiz körük incelemediğimiz hortum gitmediğimiz tornacı kullanmadığımız kompresör kalmadı.Kumanda sistemini araç merkezi kilit kumandasından değil aynı 3 kumandanın aynı dükkanda olup hiç birinin frekansının karışmayacağı kaliteli sistemi kullanıyoruz.Artık hangi parçanın hangi aşamada nasıl verim verebileceğini gördük ve halada denemeye hala test etmeye hala incelemeyede devam ediyoruz.
Yurtdışı sistemleri yabancı forumları airride markalarını ve kullandıkları sistemleri videoları teknik bilgilerini inceledik Oğuzhanın D2 markasının sistemini Türkiye şartlarına göre dahada geliştirmeye çalıştık mantık olarak aynı fakat daha yumuşak amortisör daha iyi bir sistem yapmayı istedik ve bunun üzerinde yoğunlaştık.
Son olarak şunu kendimize şart edindik 7 ile 10 gün arasında bu sistemi kurup test edip yanlışları görerek düzelterek aracı en az hatayla teslim etmeyi ve 1 sene boyunca doğabilecek bütün hataları ve sorunları garanti kapsamından yapmayı şart koştuk. Araç sahiplerinede bu süre zarfında ısrar edip daha erken almak isteyen kişilerin garanti kapsamından yararlanamayacaklarını söylüyoruz.
kanka dedıklerınde haklısın, ben yazdıgım gıbı sorunsuz olduguna ınanmıyorum bu benım kendı dusuncem bu ısı yapanlar ustune alınmasın kesınlıkle. bı yol tutus muhabbetı kavgasıda vardıarkadas kw2 lı aynı arabanın gıremedıgı vıraja yapma aırle gırıp gectıklerını felan soylemıstı. bazı seylere koru korune ınanmak ve kendı yaptırdıgın ıcın savunmak bana bos gelıo. senınde ne kadar heveslı olarak arabanı goturdugunu burdan okuduk fotolarından gorduk. boyle olmasına cıdden uzuldum kardesım. bence herkes yasadıgını anlatmalıkı yapanda sorunu gorup cozsun gıt gıde sorunsuz bı uretım yapsın
Ben aracimi sadece bu sistemin bu ülkede gelismesi adina kobay yapmaya hazirim.
Benim bu araci almamdaki tek sebep zaten air yapmakti...
Sonucta pick up a ihtiyacim oldugundan degil.Sadece air i yakistirdigimdan aldim.
Ben yine soyluyorum kimseye bir kinim kizginligim yok.İnanin hayri beye telefon acipta soyle oldu boyle oldu demedim bile...Sonucta benim arabam biraz daha farkli bir araba.Olabilir sorunlar cikabilir ters gitmistir aceleye gelmistir,benim tek gayem sistemi gelistirmek.Belki telefon acsam adam cikicak gelicek halledicek yada cagiricak,gerci bir 500tl daha yakmam ders oldu uzun yola cikmam kamyonla artik :)
Sistemi benim icin kimin yaptiginin hic bir önemi yok sanirim bursa ve istanbul yapiyor su anda her iki tarafida tanimam etmem 15 gun öncesine kadar hayri beyide tanimiyordum.
Benim yapmak istedigim tek bir sey var aracin ustundeki sistemi hemen hemen kusursuz hale getirip bundan sonra yaptiricak arkadaslara hem uyarilarda bulunmak.
Sunu sunu soyle yapsan daha iyi olur gibi..
Yada bu arabaya bu sekilde yaparsak tehlikeli olur diyebilmek gibi..
Bu isi ne ileride kendim yapicam nede baskasina destek olucam.
Ama 4 tane korugun ustunde can tasiniyor ise gercekten duzgun olmasi sart oyle yada boyle olucak..
Benim is yerime gelen konteynerlara baktim adamlar hava ile 32 ton mal tasiyorlar,demekki bir sekilde olur,olacak.
Aracimi istanbuldaki yerede goturmek istiyorum yardimci olursaniz sevinirim.