Şahsi fikrim; bu iş çoğaldıkça suyu çıkmaya başladı. İğrenç jantlarla, iğrenç arabalar ortaya çıkmaya başladı. Şu modifiye olayını bir tadında yapamıyoruz ya.
Printable View
Şahsi fikrim; bu iş çoğaldıkça suyu çıkmaya başladı. İğrenç jantlarla, iğrenç arabalar ortaya çıkmaya başladı. Şu modifiye olayını bir tadında yapamıyoruz ya.
Bu gün kahverengi airli Passat CC'yi gördüm. E5'de yeri süpürerek gidiyordu. Çok iyidi gerçekten maşallah. En çok yakışan araç o sanırım.
leon fr çok tatlı olmuş.maşallah
Aynen CC en iyilerden jantlarını pek beğenmesem de.
Önceki sayfadaki corolla da leon da çok kötü bence, son sayfadaki leon daha iyi duruyor.
bu konuda sana katılıyorum evet yanlış bir cümle olmuştur aslında izah şekli hatalı biz yapmıyoruz derken aman sen başka yerde yaptırdın geldin kucağımıza düştün olayı değil bu işi yapan herkesin bir sistem şekli var kullandığı malzeme ve çalışma prensibi farklı farklı ben başkasının kurduğu bir sistem bizimkiyle bağdaşmadığı için tamir imkanımız kısıtlı anca sorunu kendi kullandığımız parçalarla değiştirerek yapabiliyoruz buda araç sahibi için yüksek maliyetli oluyor biz gelen kişiye çık dışarı bu dükkana gelme demiyoruz ama bir sistem yaptırmışsın sonuçta bu işi yapan kişinin hatasını düzeltmesi gerekir ben düzeltirsem gereksiz yere para ödemiş olur ve yaşadığım şeylerden örnek vereyim bir arıza diye düşünerek çok başladık ve bir sürü başka sorunlarıda beraberinde getirdi bir baktıkki sıfırdan yapsak araç sahibi daha karlı çünkü yapılan sistem bizim kullandığımız ürünler dışında ve biz bütün çalışmalarımızı kendi malzemelerimize göre yaptığımız için sistem istediğimiz ölçüde verimli bir tadilat olmuyor
3 sayfadır biri cevap yazar diye bekliyorum 30 saniye ayırıp cevap verebilecek kimse yokmudur ?
- Şase kesilmeden bu sistem uygulanmıyor mu ? İlla kesilecekse ilerki zamanlarda arabaya vereceği zarar varmı ?
customworks ve airmadz kesme işlemi yapmadan uygulama yapıyor sanırım
facebook sayfalarından mesajla öğrenebilirsiniz
https://www.facebook.com/airrideistanbul99?fref=ts
https://www.facebook.com/AirMadz?ref=ts&fref=ts
her aracın orjinal süspansiyonunun izin verdiği bir mesafe vardır düşürmek için bu araçtan araca değişkenlik gösterir sen eğer süspansiyonun müsade ettiği kadar yeter dersen hiçbir şekilde kesme işlemine gerek kalmaz diyelimki daha fazla düşsün dedin bu sefer işlem aracın karoserinde sıkıntı yaratmayacak şekildeyse senin bilgin dahilinde yapılır dediğim gibi araçtan araca değişirçoğu araçta buna gerek kalmaz genelde ww grubunda sağ aks uzun olduğu ve geniş açılı çalıştığı için bu işlem yapılır
Vwde şase aks ciddi sıkıntı. Benimde coil olmasına rağmen dipte esneyince aksa sürtüyordu mecbur kaldırdım biraz.
Sadece VW olarak da düşünme bunu ciddi olarak bu projeyi düşünüyorsan ve sırf bunun için araç seçimi yapacaksan ona göre araştırmanı yapmalısın. Mesela Honda Civic es7 kasalar - 2001-2005 arası - büyük ve garanti verilen körük kullanılırken EK kasa - 1996-2001 - kasa Civic'lerin çamurluk içleri dar olduğundan farklı körük kullanılıyor, tavsiye edilmiyor. Haberin olsun.
Bilgi için teşekkür ederim , valla mevcut arabamı satmamdaki sebep aksilik olmazda kısmet olursa air yapmak.
Ben o zaman şöyle sorayım bilgisi olan vardır belki..
1)Toyota Corona 1992-1994
2)Opel Vectra 1993-1996
3)Volvo 850 1995-1997
4)Opel Omega 1995-1998
5)Mercedes w124- w126
Aklımda olan modeller bunlar , hangilerinde sorun olur-olmaz bilmem gerekli o zaman ona göre araba alayım. :)
4 ve 5. seçenekler çok fena olur
süberb'i zaten çok seviyodum bu haliyle muhteşem olmuş bence :)
az daha büyük güzel bi jantlada nokta olur elbet
suberb güzel olmuş ama arkadaki Chevrolet vega daha güzel duruyo bence :)
Superb'e çok yakışmış :icon_tup:
Superb bomba olmuş.Gemi gibi mübarek:D
superb olayı bitirmiş,konu kapanmalı bence :D
@h.savas
passat cc , superb
kaslı uzun arabalara yakışıyor bu air
SüperB fena duruyor cidden
19" koyucaksın buna sonra oturup karşısına izleyeceksin
superb yi koy suya batmaz,gemi gibi mübarek harika olmuş maşallah.
Bu air yaptıran herkesın amacı aracını guzelliştirmek degılkı benım yaptıran cogu arkadasımın yaptırma amacı rahat etmek bır otoparka girerken bozuk yolda vs kaldır geç daha sonra tekrar bas arabayı...
Bunun rahatlıgını yasamayan kımse bılemez...
Yanı bu aracada hıc yakısmamıs derken bırde sahıbıne sormak lazım yaşadıgı keyıfı rahatlıgı bır anlatsın sıze :)
Aaa gemiye air takmışlar.
Maşallah. Güzel bir jant ile favori ilk 10 aracın içine girer Suberb.
superb zaten son zamanlarda kafamı kurcalıyordu bir delilik edip alsammı diye düşünmüyor değilim bu fotoğraflardan sonra alma ihtimalim yükselmiş durumda tabi biraz kurların düşmesini beklemek lazım şu kurlarla almak resmen delilik olur :D
edit:boyut sorunu
1 ve 3. foto boyutunu düzenleyin
maşallah bu arada
http://i.hizliresim.com/XWvQX3.jpg
http://i.hizliresim.com/gl5390.jpg
http://i.hizliresim.com/GnY89b.jpg
#3234 jettaya maşallah :icon_tup:
Beni tanımadığın için boş cümleler kurmuşssun , benim yorumumlada senin yorumunda pekde alaka yok
Yakın arkadaşımın air'li 159'nun yedek anahtarı bendedir air'in keyfinide , çilesinide emin ol iyi biliyorum
o yüzden karşındakini tanımadan, kim olduğunu hangi ortama sahip olduğunu bilmeden konuşmayalım :)
#3239 dan sonra başka paylaşım yapılmadan konu son bulmalı bence. Maşallah çok güzel olmuş.