User Tag List

Sayfa 5/209 İlkİlk ... 345671555105 ... SonSon
3956 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Tr"deki Air Suspension lu araçlar

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    astra j nın orjınalıde zaten mükemmeldi esniyordu ama yol bırakmıyordu.yapım coıl degıl abıcım kw variant 2 coil vardı arabada.araclar aynıydı zaten.bız abartmıyoruz sadece tutmaz diyenlere yol tutuyor dıyoruz en azından çoğu kişi kendi aracı ya da bindiği araç için yorum yapıyor.tutuyor dıyorsak tutuyordur kimseye ıspatlama zorunluluguda yok tabı bunu ama yalan yok tutuyor . aır e param yetmez dıyenler iyi bir coıl 1.500 2000 liradan aşağı değil biraz daha biriktirir gider coil yaptırır.saygılar .
    daha yazacak bısı olmadıgını anladım beyler tesekkurler

bartubasot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah askına foto paylaşşak şurada siz sordunuz yaptıranlarda fikrini söyledi
    34 HH 9458
    MK6 JETTA

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha yazacak bısı olmadıgını anladım beyler tesekkurler
    yanlış bir yazı sezdiniz sanıyorum ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlış bir yazı sezdiniz sanıyorum sahibinin bize söylediği coil budur.ben uydurmadım uydurduysa o uydurmuştur
    ıkı aynı arabadan bırınde yapma aır, bırınde kw warıant 2 gıbı saglam bır coıl varken onun gırıp tutunamadıgı vırajda daha hızlı gırıp tutunup cıktıgınızı ıdda ettıkten sonra soyleyecek soz yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ıkı aynı arabadan bırınde yapma aır, bırınde kw warıant 2 gıbı saglam bır coıl varken onun gırıp tutunamadıgı vırajda daha hızlı gırıp tutunup cıktıgınızı ıdda ettıkten sonra soyleyecek soz yok
    Abicim ben seni çok eskilerden tanıyorum.Tanımadıgım bırısı olsan kandırmaya calısıyorum derım.Bilmiyor derim ama öyle birisi değilsin.İnşallah birgün yolda denk gelirsin görme şansın olur.Konuyu polemiğe çevirmeyelim bencede.Sen bana orjinal a3le sizden iyi grerim diye idda tutuyorsun.açıklama yapınca kabullenemiyorsun.Biz iddaa tutmuyoruz etmiyoruz.açıklama ypaıyoruz sadece.sen bildiğinle yetinebilirsin.düşünce özgürlüğü.

emirhan sph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben polemıkmı yaptım? adam akıllı soru soruyorum ne uslup bozuk ne baska bırsey var. yıllardır kendı arabalarımda yol tutus ıcın gereklı amortısor yay bushıng strut bar vs kullandım ona gore camber kaster toe ayarı yaptırdım. bu aır okadar ıyı yol tutuyormus onun acıklanmasını ıstıyorum kısacası
    yanlis anlasilma var burda abi dipnot olarak yazimin altinda tekrar yzdim ben perf icin prof ayarli bi coilden daha iyi demiyorum. Orjinal amortsorlu ve spor yayli halinden cok cok daha iyi yol tutuyor ve kullandigimiz coil kadarda yol tutuyor diyorum. Bu dedigim cok kolay saptirilir. Sizin carptirdiginizz gibi ben airride i sizin yaptiginiz senelerinizi verdiginiz prof ayarlarinizin bulundugu aracinizdan daha iyi yol tutar demedim Kendi yaptigimiz gozlemi yazdim Bartunun jettta Orjinal amortsor ve HnR spor yaylarlada el yapimi coillerlede kullanildi airlada kullaniliyor. Kullandigimiz kadariyla edindigimiz tecrubeler bu aciklamalari yazdiriyor bana.

Air performans icin kullanilmaz ama yol tutmuyor mantigi yanlis. Orjinal halinden 10 kat daha iyi yol tutuyo.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    + olarak selçuk abi ben yaşadığım bir olayı yazdım. sense benim yaşadığım olayı görmediğin halde yorum yazıyorsun. siz air i binlerce euroluk coillerle kıyaslıyorsunuz.öyle bir dünya yok.olamazda.air işlevselliği güzel gösterişi güzel.övünmüyoruz. yol tutuyor bunu soylemek doğru olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abicim ben seni çok eskilerden tanıyorum.Tanımadıgım bırısı olsan kandırmaya calısıyorum derım.Bilmiyor derim ama öyle birisi değilsin.İnşallah birgün yolda denk gelirsin görme şansın olur.Konuyu polemiğe çevirmeyelim bencede.Sen bana orjinal a3le sizden iyi grerim diye idda tutuyorsun.açıklama yapınca kabullenemiyorsun.Biz iddaa tutmuyoruz etmiyoruz.açıklama ypaıyoruz sadece.sen bildiğinle yetinebilirsin.düşünce özgürlüğü.
    guzel kardesım, ben 20 yasında konı amortısor jamex yaylı golfumle orayı nasıl daha hızlı donerım nasıl daha delı gazlarım tutunurum dıye ugrasırken sız 10 yasındaydınız. aradan gecen 12 yılın getırdıgı bı bılgı bırıkımı ve tecrube var. ben tecrubelerıme bılgılerıme dayanarak bakıyorumkı carpısıyor bu konudakı yazılanlarla. ozamankı golfum 97 modeldı. dusuklugune bakmanız ıcın foto eklıyorum asagıya. bu arac cok cıddı yol tutardı o setupıyla(arka fotoda ondekı kamberı gorebıolırsınız daha ıyı tutunmak adına yapılandırılmıs on duzendekı). sımdıkı aracım 08 model daha yenı bı teknolojıyle uretılmıs orjınalınden spor amortısor ve yaylı bı a3. ben ne kadar yol tuatabıldıgını bıldıgım ıcın o sekılde yazdım cunkı cıddı yol tutuyor benım bılgılerıme gore. benı cok ıyı tatmın edıyor. sımdı aır sıze delı yol tutuyor gelıyor olabılır ama tecrube edındıkce tutmadıgını goreceksınız. daha detay ıstersenızde yazarım sıkıntı yok

emirhan sph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herneyse sole yapalim Ayak ustu bgun bsiler cekmeye calistik

http://www.techturkey.com/forum/vide...ml#post6488926

VW MK6 Jetta Air Ride (TR) - YouTube

oguzhan999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    roh vti , yine junique , sanıyorum kit ya air force yada d2

Oğuzhan ÖKSÜZ

http://www.facebook.com/oksuzdesign

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emirhan sph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlis anlasilma var burda abi dipnot olarak yazimin altinda tekrar yzdim ben perf icin prof ayarli bi coilden daha iyi demiyorum. Orjinal amortsorlu ve spor yayli halinden cok cok daha iyi yol tutuyor ve kullandigimiz coil kadarda yol tutuyor diyorum. Bu dedigim cok kolay saptirilir. Sizin carptirdiginizz gibi ben airride i sizin yaptiginiz senelerinizi verdiginiz prof ayarlarinizin bulundugu aracinizdan daha iyi yol tutar demedim Kendi yaptigimiz gozlemi yazdim Bartunun jettta Orjinal amortsor ve HnR spor yaylarlada el yapimi coillerlede kullanildi airlada kullaniliyor. Kullandigimiz kadariyla edindigimiz tecrubeler bu aciklamalari yazdiriyor bana.

Air performans icin kullanilmaz ama yol tutmuyor mantigi yanlis. Orjinal halinden 10 kat daha iyi yol tutuyo.
    markalı olan bı coıl kısmını sen soylemedın zaten emırhan sıkıntı yok.orjınal halınden 10 kat olayıda abartı. orjınal bı jetta helekı bartunun yenı kasası cok ıyı yol tutuyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oguzhan999 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    roh vti , yine junique , sanıyorum kit ya air force yada d2

D2 ıdı roh unkı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selçuk abi seni tanıdığımı söylemiştim bir önceki yorumumda.Mükemmeldir harika fevkalade yol tutuyor demiyoruz.Coillerden on gömlek üstün demedik.Belki öndeki elemanın şoförlüğü iyi değildi ?Ben örnek verdim sadece. Tamam konuyu kapatalım bencede uzatmaya gerek yok.Sadece yol tutmaz yorumlarına yol tutuyor dıyerek noktayalım.Senın nasıl araba surdugunude bılırım.Kimsenin bilmediklerini bilirdin zamanında.Saygılar.
    Jettaya maşallah

bartubasot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Roh'un rengine hastayımya maşallah
    34 HH 9458
    MK6 JETTA

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selçuk abi seni tanıdığımı söylemiştim bir önceki yorumumda.Mükemmeldir harika fevkalade yol tutuyor demiyoruz.Coillerden on gömlek üstün demedik.Belki öndeki elemanın şoförlüğü iyi değildi ?Ben örnek verdim sadece. Tamam konuyu kapatalım bencede uzatmaya gerek yok.Sadece yol tutmaz yorumlarına yol tutuyor dıyerek noktayalım.Senın nasıl araba surdugunude bılırım.Kimsenin bilmediklerini bilirdin zamanında.Saygılar.
    Jettaya maşallah
    sıkıntı yok kardesım, konusuyoruz sadece

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    air'e karşı değilim hatta zamanında ciddi paralar harcayıp yaptırcaktım markalı bişeyler almak adına benim tek soru işaretim yapılan iş ve ustaydı gördüğüm kadarıyla 100 kişiden 99 u memnun.

STP bahsettiği gibi o araçlardan tabiki iyi yol tutamaz ki yazan arkadaşlarda zaten daha iyi yol tutar hiç dememişler..Zaten bunu yapan adam için yol tutuştan bile önemli görselliktir , ben viraj kasıcam diyen adam yürüyenini ona göre upgrade eder gidip air ile uğraşmaz

Bartu'dan artık bekliyoruz canlı göstermesini
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayrettin abi gerçekten on numara bir adam.Adamın yapı taşı Hiç düşünmeyen biri bile denk gelip muhabbet etse anında yaptırır

stak67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ilk air'lilerden sanırım

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    roh ayrı bi dalga zaten, maşallahı var.. araba gırtlakdan bağırıyor " hayırdır beyler air'iniz kime

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)