alfayı dün akşam çalışlarda gördüm bence jantları bir yakından görün,fikriniz değişebilir.
maşallah alfaya
OEM+
Alfa 159 nokta olmus kormetal de koysa cms40 da koysa o basikligi ile hep nokta olucak.
Gereksiz Elestiriler gizli hayranliktir.
Ahmet kardesime helal olsun mal yilan duruyor.
Alfa fotografta kotu durmuş dün canli gorunce bunu anladim
Ahmetle 7 8 yildir samimiyetim var diye yazmiyorum bunu kotu olsa soylerdim
Prof fotolar gelince herkes hak vericektr
Livestrong
Ya Ahmet arabanın sahibi olarak ne güzel yazmış çizmiş siz neyin derdindesiniz?
Yok imza stanceworks olsa yok gizli hayranlık falan amma saçmalıyorsunuz.
Beğenmek zorunda mı herkes kardeşim? Zevk renk işi bunlar, Ahmet bile bunu saygıyla karşılarken siz neden ortalığı karıştırıyorsunuz? Forum burası beğenen de olacak kötü bulan da...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Ya yigit bsg ak,gwreksiz elestrymiste bla bla bla.
Oldu anasini satiyim,hasetim ben zaten hayatta alamamda yapamamda o tarz bi araba.
Cekememezligimden yazdim.
Oldu mu simdi .
Ila ofmof vuuu uuu fena yazilmasi zorunlu diil arkdsini kollicagna onun uazdgna bakrak yorum atsan ztn anlican olayi.
Ist geliyim gerckte bambaskdir olabilir yazanlrda var ama fotoya bakip horum yapoliho
Saksakciligin luuzumu yok,masturbasyon biyere kadar,vucut oster arada islanmak..![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
alfa bencede olmamıs, cok sonuk duruyo arac. bı yorgun halı var.onerılen oem alfa jantıyla bence ezer goruntusu . yok ımzada stance yazsaydı bılmemneydı.. bunlar bızım gıbı ısın dıbını gormuslere soylenmıyor herhalde dımı![]()
Hersey derken ilk yapilan sey suspansiyon sistemi zaten arabaya bir pasta cila bile atilmadi henuz.
On tampon, marspiyeler spoiler vs daha cok plan var kismet olur imkanlar da el verirse daha guzel olur insallah.
Herkesin zevkine saygi duymak lazim kizacak kirilacak birsey yok da soyleyis tarzi onemli biraz.
Hani olmus/olmamis, guzel/cirkin kimseye niye begenmiyorsun diyen yok da asagilarcasina birsey soylenirse bu adamin da arkadasi, dostu illa ki savunmaya geciyormus gibi gorunur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)