User Tag List

Sayfa 66/209 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon
3956 sonuçtan 1.236 ile 1.254 arası

Konu: Tr"deki Air Suspension lu araçlar

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu sanayı ısı coıl ya da aır ısınden sorun yasamayan olma olasılıgı bence yok, ılla bısıyler yasanıyordur ımkansız yasanmaması ama yaptıran *** surdurmemek adına konusmuyor
    Selcuk bu isin kasarlarindansin benim ehliyetim 11 cisi senesini devirdi sanirim,bende ehliyet yoktu senin golfun vardi hala o gun bugundur ugrasiyorsun,iyi kotu marka coillisinede bindin namina bindin digerlerinide bindin.Coildeki sknti sekerdi ses yapardi.
    Derdinki arkadas bu isi bu paraya istiyorsan bu sekilde,gazlamadigin zamanda canina kasti cok olmazdi.ben lagunamda nam,m3 umde d2 subarumda tein,megane coupemde kw,e92 tatechnix, coil eskittim.
    Simdi bu air isi cok farkli bu arabalarimin hic biri sabah geldigimde aksam biraktigimdan farkli pozisyonda durmuyordu
    Yanlis anlasilmakta istemiyorum hayri abide soyle kotu boyle kotude demiyorum.
    Sistem cok yeni tabikide skntilari olucaktir elektrik skntisi olur mantikli gelir..
    Sadece bu kadar zamana kadar dunyanin arabasi yapildi 1 Allahin kulu sknti yasamadimida bana denk geldi,hee gercekten kimse yasamadiysa vay ben benim sansima ediyim...benim merak ettigim acik konusmak gerekirse sadece bu..
    Ayrica ben sistem cok yeni oldugu icin 4 ay duzgun calissin sonra sorun cikartirsa zaten dert etmem demistim.Elektrik skntisi icin yaziyorum tabi bunu...yolun ortasinda kendi kendine yere yapismasi filan degil 4 aylik mevzu..

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu işin Türkiyede gelişmesini en çok isteyen insanlardan biriyim hatta şöyleki kendi işimden ayrıldım Aydın Üniversitesi İşletme son sınıftayım ama merakım var ve bu işle mutlu oluyorum.

Ramazan abiyle bu sistemi ilerletmek için 1.5 senedir konuşup tartışıyorduk fakat başlayamammızın en büyük nedeni hidrolik sisteme daha fazla kafa yormamızdı.Sonunda Oğuzhanında baskısıyla Cihangir abininde baskısıyla Ramazan abi madem öyle gel bana parça tedariği konusunda müşterilerle ilgilenme konusunda yardımcı ol dedi ve hep birlikte giriştik.

Yaklaşık 3-4 aydan beri incelemediğimiz körük incelemediğimiz hortum gitmediğimiz tornacı kullanmadığımız kompresör kalmadı.Kumanda sistemini araç merkezi kilit kumandasından değil aynı 3 kumandanın aynı dükkanda olup hiç birinin frekansının karışmayacağı kaliteli sistemi kullanıyoruz.Artık hangi parçanın hangi aşamada nasıl verim verebileceğini gördük ve halada denemeye hala test etmeye hala incelemeyede devam ediyoruz.

Yurtdışı sistemleri yabancı forumları airride markalarını ve kullandıkları sistemleri videoları teknik bilgilerini inceledik Oğuzhanın D2 markasının sistemini Türkiye şartlarına göre dahada geliştirmeye çalıştık mantık olarak aynı fakat daha yumuşak amortisör daha iyi bir sistem yapmayı istedik ve bunun üzerinde yoğunlaştık.

Son olarak şunu kendimize şart edindik 7 ile 10 gün arasında bu sistemi kurup test edip yanlışları görerek düzelterek aracı en az hatayla teslim etmeyi ve 1 sene boyunca doğabilecek bütün hataları ve sorunları garanti kapsamından yapmayı şart koştuk. Araç sahiplerinede bu süre zarfında ısrar edip daha erken almak isteyen kişilerin garanti kapsamından yararlanamayacaklarını söylüyoruz.

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selcuk bu isin kasarlarindansin benim ehliyetim 11 cisi senesini devirdi sanirim,bende ehliyet yoktu senin golfun vardi hala o gun bugundur ugrasiyorsun,iyi kotu marka coillisinede bindin namina bindin digerlerinide bindin.Coildeki sknti sekerdi ses yapardi.
    Derdinki arkadas bu isi bu paraya istiyorsan bu sekilde,gazlamadigin zamanda canina kasti cok olmazdi.ben lagunamda nam,m3 umde d2 subarumda tein,megane coupemde kw,e92 tatechnix, coil eskittim.
    Simdi bu air isi cok farkli bu arabalarimin hic biri sabah geldigimde aksam biraktigimdan farkli pozisyonda durmuyordu
    Yanlis anlasilmakta istemiyorum hayri abide soyle kotu boyle kotude demiyorum.
    Sistem cok yeni tabikide skntilari olucaktir elektrik skntisi olur mantikli gelir..
    Sadece bu kadar zamana kadar dunyanin arabasi yapildi 1 Allahin kulu sknti yasamadimida bana denk geldi,hee gercekten kimse yasamadiysa vay ben benim sansima ediyim...benim merak ettigim acik konusmak gerekirse sadece bu..
    Ayrica ben sistem cok yeni oldugu icin 4 ay duzgun calissin sonra sorun cikartirsa zaten dert etmem demistim.Elektrik skntisi icin yaziyorum tabi bunu...yolun ortasinda kendi kendine yere yapismasi filan degil 4 aylik mevzu..
    kanka dedıklerınde haklısın, ben yazdıgım gıbı sorunsuz olduguna ınanmıyorum bu benım kendı dusuncem bu ısı yapanlar ustune alınmasın kesınlıkle. bı yol tutus muhabbetı kavgasıda vardıarkadas kw2 lı aynı arabanın gıremedıgı vıraja yapma aırle gırıp gectıklerını felan soylemıstı. bazı seylere koru korune ınanmak ve kendı yaptırdıgın ıcın savunmak bana bos gelıo. senınde ne kadar heveslı olarak arabanı goturdugunu burdan okuduk fotolarından gorduk. boyle olmasına cıdden uzuldum kardesım. bence herkes yasadıgını anlatmalıkı yapanda sorunu gorup cozsun gıt gıde sorunsuz bı uretım yapsın

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu işin Türkiyede gelişmesini en çok isteyen insanlardan biriyim hatta şöyleki kendi işimden ayrıldım Aydın Üniversitesi İşletme son sınıftayım ama merakım var ve bu işle mutlu oluyorum.

Ramazan abiyle bu sistemi ilerletmek için 1.5 senedir konuşup tartışıyorduk fakat başlayamammızın en büyük nedeni hidrolik sisteme daha fazla kafa yormamızdı.Sonunda Oğuzhanında baskısıyla Ramazan abi madem öyle gel bana parça tedariği konusunda müşterilerle ilgilenme konusunda yardımcı ol dedi ve hep birlikte giriştik.

Yaklaşık 3-4 aydan beri incelemediğimiz körük incelemediğimiz hortum gitmediğimiz tornacı kullanmadığımız kompresör kalmadı.Kumanda sistemini araç merkezi kilit kumandasından değil aynı 3 kumandanın aynı dükkanda olup hiç birinin frekansının karışmayacağı kaliteli sistemi kullanıyoruz.Artık hangi parçanın hangi aşamada nasıl verim verebileceğini gördük ve halada denemeye hala test etmeye hala incelemeyede devam ediyoruz.

Yurtdışı sistemleri yabancı forumları airride markalarını ve kullandıkları sistemleri videoları teknik bilgilerini inceledik Oğuzhanın D2 markasının sistemini Türkiye şartlarına göre dahada geliştirmeye çalıştık mantık olarak aynı fakat daha yumuşak amortisör daha iyi bir sistem yapmayı istedik ve bunun üzerinde yoğunlaştık.

Son olarak şunu kendimize şart edindik 7 ile 10 gün arasında bu sistemi kurup test edip yanlışları görerek düzelterek aracı en az hatayla teslim etmeyi ve 1 sene boyunca doğabilecek bütün hataları ve sorunları garanti kapsamından yapmayı şart koştuk. Araç sahiplerinede bu süre zarfında ısrar edip daha erken almak isteyen kişilerin garanti kapsamından yararlanamayacaklarını söylüyoruz.
    aferım faruk , su yazından sonra sızın ısınız bence cok ıyı olmaya dogru gıdecektır derım sadece. bu mantıkla gıdersenız ıllakı basarılı olursunuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ramazan abiyle bu sistemi ilerletmek için 1.5 senedir konuşup tartışıyorduk fakat başlayamammızın en büyük nedeni hidrolik sisteme daha fazla kafa yormamızdı.Sonunda Oğuzhanında baskısıyla Ramazan abi madem öyle gel bana parça tedariği konusunda müşterilerle ilgilenme konusunda yardımcı ol dedi ve hep birlikte giriştik.

Ben aracimi sadece bu sistemin bu ülkede gelismesi adina kobay yapmaya hazirim.
    Benim bu araci almamdaki tek sebep zaten air yapmakti...
    Sonucta pick up a ihtiyacim oldugundan degil.Sadece air i yakistirdigimdan aldim.
    Ben yine soyluyorum kimseye bir kinim kizginligim yok.İnanin hayri beye telefon acipta soyle oldu boyle oldu demedim bile...Sonucta benim arabam biraz daha farkli bir araba.Olabilir sorunlar cikabilir ters gitmistir aceleye gelmistir,benim tek gayem sistemi gelistirmek.Belki telefon acsam adam cikicak gelicek halledicek yada cagiricak,gerci bir 500tl daha yakmam ders oldu uzun yola cikmam kamyonla artik
    Sistemi benim icin kimin yaptiginin hic bir önemi yok sanirim bursa ve istanbul yapiyor su anda her iki tarafida tanimam etmem 15 gun öncesine kadar hayri beyide tanimiyordum.
    Benim yapmak istedigim tek bir sey var aracin ustundeki sistemi hemen hemen kusursuz hale getirip bundan sonra yaptiricak arkadaslara hem uyarilarda bulunmak.
    Sunu sunu soyle yapsan daha iyi olur gibi..
    Yada bu arabaya bu sekilde yaparsak tehlikeli olur diyebilmek gibi..
    Bu isi ne ileride kendim yapicam nede baskasina destek olucam.
    Ama 4 tane korugun ustunde can tasiniyor ise gercekten duzgun olmasi sart oyle yada boyle olucak..
    Benim is yerime gelen konteynerlara baktim adamlar hava ile 32 ton mal tasiyorlar,demekki bir sekilde olur,olacak.
    Aracimi istanbuldaki yerede goturmek istiyorum yardimci olursaniz sevinirim.

Fatih_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayrettin abiyi arayıp durumu anlatsaydınız keşke

Sakın yanlış anlamayın sorun çıkmış olabilir ama yapan kişinin bunu bilmek sorunu görmek ve çözmek hakkı diye düşünüyorum , siz aracı direk başka yere gönderdiğinizde yapan kişi bu işi beceremiyor anlamı çıkacak ortaya , ben öyle düşünüyorum en azından
    34 TE 3516

Para için değil , mutluluk için çalış

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim istediğimiz şeylerde bu yönde daha önceden yaptığımız şeylerde bu yönde misal olarak Airride işine başlamadan önce birisi gelip biz şu spoileri yaptırmak istyoruz dediğinde eğer kalıbı hazırı varsa gidin onu alın ama yok size özel birşey olmasını istiyorsanız gelin yapalım diyorduk. Zaten Facebooktaki grubuda incelediğinizde yapılan işlerin hep alışılmışın dışında olan işler olduğunu göreceksiniz.

Amerikan arabalarının zaten yürüyenleri ve sistemleri çok daha farklı.Şaşisi kupası ayrılan araçlarla sabit olan araçların yürüyenleri vs. herşey farklı.Bu nedenle her aracın sistemi diğer bir araca uymaz ancak yürüyen sistem aynı olsunki birbirine uysun bu nedenle her aracın sistemi farklı kuruluyor.

Mesela Hondaların yay amortisör kısımları dar ve katlı körük kullanımına izin vermiyor.Katlı körüklerin en darı bile Hondalara oturmuyor bu nedenle katsız körük kullanmak gerekiyor fakat katsız körükler diğer körüklere daha ince olduğundan hava kaçırma olasılığı yırtılma olasılığı daha yüksek bu nedenle gelen Honda sahibi kişilere bunu anlatıyoruz ve bu sorumluluğu almak istemediğimizi bu sistemlerde garanti veremeyeceğimizi ve yapamayacağımızı söylüyoruz.

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sak sakcilar cok oldugu icin bu konuyla ilgili insanlar dogru seyleri duyup dogru kararlari alamiyorlar.

Cok fazla bisi soylemicem konuyla ilgili.dilimde tuy bitti cunku

Edit: bu dalga arabaya kusturdu beni ozet geciyim anlayin.ayrica sistemi kullanip bana pm yoluyla dert yanan bi kac arkadasta var.neden konusmaz insanlar anlamam.

Bi arkadas vardi muayneye gircekti.gecicek die idda ediyordu.noldu acaba ?
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayrettin abiyi arayıp durumu anlatsaydınız keşke

Sakın yanlış anlamayın sorun çıkmış olabilir ama yapan kişinin bunu bilmek sorunu görmek ve çözmek hakkı diye düşünüyorum , siz aracı direk başka yere gönderdiğinizde yapan kişi bu işi beceremiyor anlamı çıkacak ortaya , ben öyle düşünüyorum en azından
    Ben hic bir iletimde hayri abi bu isi yapamiyor diye bir ibare kullanmadim.
    Kullanmamda ben ayda 1.400 ton kagit kesimi yapiyorum.
    Saniyormusunuzki hic hata yapmiyoruz.
    Benim gayem cok baska ben sistem en duzgun halde nasil calisir nasil yapariz diyorum.
    Tek bir firmaya bagli kalmiyorum.belki istanbuldakilerin eksikleri daha fazla olucak,eger olur ise inanin hic cekinmem onuda yazarim zaten.
    Zaten bu is bizim ulkemizde cok geriden gelmekte,önemli olan gelistirebilmek..
    Yoksa hepinizin arabasindan cok benim arabama hazir kitler mevcut.
    Ustune basa basa soyluyorum hayri abi bu iste kotu olmaz arkadas demiyorum.
    Yaptigi arabalar ortada uzun zamandirda dolasiyorlar demekki hayri abide yapabiliyor.
    Acik acik yaziyim benim arabamda sikintilar oyle buyutulcek skntilar degil simdi insanlarin aklina soyle olmustur boyle olmustur gelmesin onlarada aciklik getiriyim.
    Aracimin arka tarafi zimba gibi duruyor.
    Hic bir yerde kacak olmamasina karsin ön tarafi belli bir sure sonra dusuyor.(Hayri abiye soylesem halleder.)
    İlk gun kompresore giden hortumum patladi.manifolda cok yakin gectiginden bunu kendim degistirdim zaten...
    Su andada iceriki dugmeye bastigimda asagiya indirmesinde 30 sn sonra indirmeye basliyor.
    Bunlar hayri ustanin kotu oldugu anlamina gelmez sonucta 2.5 tonluk bir arabaya bastan bir yuruyen yapti.
    İstanbuldaki yere goturmek istememin tek sebebi...
    İsler garaj savasina dönmeden daha iyisine ulasabilmek...
    Belkide adam yapmis abi diyecekler...
    Ama biz bilelim burda konusalim.yoksa foto eklemek inanin cok kolay.herkeste oyle off arabaya bak nasil yere gelmis der..
    Umarim derdimi anlatabilmisimdir.
    Kimsenin ustaligina isciligine laf ettigim yok bu benim kendi aracimda gelistirmek istedigim bir is..
    Senelerdirde hevesliyim zaten.
    Zannetmiyorumki biri ciksin air yapmak icin araba alsin benim
    Gibi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konuyu pekistirip yatiyim sabah is guc var.
    Bu arabanin daha bitmemis hyundai jantlariyla olan hali..
    Nasil olmus pampalar yazsam 10 adamin 7 si begenmezmiydi?
    Begenirdi ama hic bir zaman kendimi kandirmadim.
    Benim prensibim mukkemel olmali.
    Kimin imkani varsa dogruyu göstermeli bulmali..
    Kendi isimdede boyle oldugumdan Turkiyenin ilk 3 kesimcisi arasindayim.
    Destek olan olmayan gicik olan olmayan herkese tesekkurler.
    Altini cizerek soyluyorum ne hayri abiye bir sozum
    Lafim nede istanbuldaki arkadaslara..
    Birlik olalim kendimizi gelistirelim.
    Mal mal airsocity arabalarini takip etmeyelim
    Netten instagramdan, onlar bizimkilere bakip imrensin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    EM-RE yol yakinken kendine bi iyilik yap don bence ruh sagligin bozulup arabaya zarar vermeye baslamadan
    Dr.Ecu

Fatih_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Örnek alınacak adamsın abi , haklısın kesinlikle

Ben şahsınız adına asla yanlış birşey düşünmedim yazdıkalrınız az çok takip ederim , anlatmak istediğim sıkıntı var yazınca zaten yeni gelişmekte olan bir iş herkesin akfasında sorular var ***** burayı okuyanlar da hatrı sayılır kişiler.. İnsanımız okuduğunu evirip çevirip çok farklı noktalara getiriyor bunu hepimiz biliyoruz bu sebepten yaptığınız açıklama tam anlatmak istediğim gibi olmuş elinize düşüncelerinize sağlık
    34 TE 3516

Para için değil , mutluluk için çalış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Semii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EM-RE yol yakinken kendine bi iyilik yap don bence ruh sagligin bozulup arabaya zarar vermeye baslamadan
    Ben elimden geleni yapip acik acik buraya yaziyim kardesimde olmuyorsa eski sisteme dönmek 1 saat..
    Sinir sistemine gelince ilk 2 gun üzüldum,senelerdir heves edip sorun cikarmasina ama
    Simdi iyiyim.

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu havalı aır rıde ın yol tutusu nasıl bılen varmı ?
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

MertS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit : Ne kadar yol tutar bilemiyorum.. ancak en yüksek ayarındayken bu kadar konforsuz olmamalı.

EM-RE aracın yüksek hali..
    Mert Songül ART
    Try to use your imagination

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı elpadre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu havalı aır rıde ın yol tutusu nasıl bılen varmı ?
    Boyle bi sistem sence nekadar yol tutar bro.mantign ne dior yazsana allah askina ?

Edit: gerci forumda coiloverdan cok daha iyi yol tutuyor dien arkadaslar vardi. Çökerler simdi bana

Benim tek derdim herkes gorduklerini yasadiklarini yazsin kim bilir kac kisi yaptirmayi dusnuyor.insanlar dogrulari gorup karar alsinlar...
    Dr.Ecu

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    EM-RE abi senin aracında hiçbir şey olmasa bile 10 kişiden 8'i beğenir, tekrardan maşallah.
    Bu kadar aracını yapan kişilerin sorunsuz gezeceğine zaten ihtimal vermiyorum, sadece sorunların önemsenmiyor olması mı diyeyim lafı bile edilemez türden sorunlar olduğunu mu bilmemek şüphelendiriyor insanı. Sonuçta bundan kısa bir süre önceye kadar air denilince akla Bursa geliyordu ve piyasadaki çoğu araba Bursa'dan çıkma. Kişiler fotoğraflar dışında yorumlarını da yazsa çok daha yararlı bir hale gelir.
    Şuan tam kafa karıştırıcı hale geldi durum.

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Semii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boyle bi sistem sence nekadar yol tutar bro.mantign ne dior yazsana allah askina ?

Edit: gerci forumda coiloverdan cok daha iyi yol tutuyor dien arkadaslar vardi. Çökerler simdi bana

Benim tek derdim herkes gorduklerini yasadiklarini yazsin kim bilir kac kisi yaptirmayi dusnuyor.insanlar dogrulari gorup karar alsinlar...
    yok nan cıdden merak edıyrum yol tutusu nasıll genel olarak ben performansa onem verıyrum dunkı adamda deyılım neyn ne oldugunu ıyı bılıyurm hıc aır rıde lı araca bınmedım o yuzden soruyrum nasıldır dıye kotuyse kotudur aga ıyıse ıyıdır alt tarafı bunu merak edıyrum
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

bartubasot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bursa hayrettin abi yapımı air sahibi olarak bunuda arkadaş cevremizden konustugumuz herkese söyledim ztn kumandanın diotları değişti okadar baskada hiç bir sıkıntı yaşamadım.hava kacırma vs, bazı kumandalarlada sinyal karışıyo arada sırada okadar. Açıkcası böle sıkıntılar duyuncada çok sasırıyorum benim basıma gelmediği için. Çok geçmiş olsun inşallah sıkıntınız halolur.
    34 HH 9458
    MK6 JETTA

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)