facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
ehehe işini biliyo gitmiş fırçaya yatmış![]()
arkadaşlar,
kuş, kedi derken içimde hep yarım kalan köpek edinme duygularım ağır bastı. ingiliz bulldog yavrusu nerden bulabilirim acaba?
Şu konuya bile küfürlü şeyler yazıyorsunuz ya.. Pes pes..
Hala birbirine karıştıranlar var..
Akşamları gittiğiniz yer kahvehane, burası internet sitesi..
Orası kahvehane, burası internet sitesi
benimde köpeğim var ama henüz eve getirme cesaretim olmadı
şöyle ki; 5 yaşında kızım var ve köpeğin kıllarının zararı olabileceğinden korkuyorum ve tuvalet eğitimini nasıl vereceğimi de bilmiyorum henüz 6 haftalık adı damon anne k9 baba alman çoban kurt .kulaklarını yeni dikti.. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim hayvansever dostlarım
By mesutgti at 2012-01-29
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
bugun sokakta buldugum yeni kızımız![]()
Uploaded with ImageShack.us
Şimdi bu mesajindaki hakaret yüzünden 15 puan daha alip sistem tarafindan otomatik olarak banlanacaksin .
1 saat yada 2 gun once olmasi ve şimdi görmüş olmamız seni hakli yapmaz . Düşünüp devam etmemen gerekirken sağa sola saldırıyorsun ....
Baninin suresi dolup acildiginda tavrininda uslubununda düzelmesini temenni ederim .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
VonAlp. Ciddi bir seceresi var. Annesi ve babasının sürekli şampiyonlukları var. Bu da en son yavruları![]()
Yakın arkadaşımın kız arkadaşını almış olduğu 1.5 aylk husky kanli ishalden ölmüş.çok üzgünler.
eş dost'tan olacak şekilde böyle problemler yaşamamak adına yavru husky sahiplendirmek isteyen olursa ö.m atabilirler.
Kendı kopegımı egıtırken egıtmen bı arkadasımın soylemesı uzerıne bu uygulamayı yaptım.Yavru köpekler çoğunlukla uyandıktan hemen sonra tuvaletini yaparlar sana tavsiyem uyanır uyanmaz kucağına alıp bahçeye çime götür ve bırak 1 hafta içinde sadece çime alıştırırsın.İstesende ne evin içine yapar nede betona veya asfalta.Benım kopegım suan çim haricinde hiç bıryere tuvaletını yapmıyor.Bu sekılde denemenı onerırım.
Arkkadaslar merhaba.
Uzun suredir yavru kopek almak istiyordum.
bugun bir arkadasima ugradigimda 2 tane yavru kopek vardi ikisini de cok begendim.
ogrendigim kadariyla yaklasik 40 gunkukler anneler av kopegi.
fakat bavalari ayri.
erkek olan pitbull, disi olan rott. ikisi arasinda kaldim. siz ne dersinuz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)