Evet bi guncel cekelim, can dostunun fotograflarini bizlerle paylasmak isteyen varsa konuyu gorsun diye.![]()
Evet bi guncel cekelim, can dostunun fotograflarini bizlerle paylasmak isteyen varsa konuyu gorsun diye.![]()
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
Bu arada unutmayalım 26-29 Eylül tarihleri arasında İstanbul fuar merkezinde PET FUARI vardır arkadaşlar.
Buda benım 2 aylık Zorbam![]()
Uploaded with ImageShack.us
2,5 Yaşında kızım ,Baileys
7 yaşındaki oğlumda Efe (arabayla gezmeye bayılır,bahçede yıkamama ızın vermez bıner ıcıne bekler)
![]()
Buda bizim daisy'miz şimdilerde anneligin tadını cıkartıyor![]()
Yok mu ya şöyle ucuz araba alabileceğimiz bir yer...
Diger canavarlara da masallah.
Insallah nasipse 10 gun icinde bende kopek sahibi olucam, daha dogrusu babami ikna edersem ve istedigim yavruyu bulunca kopek sahibi olucam.![]()
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
arkadaşlar bende dogo veye doberman arıyorum... sahiplendirmek isteyen olursa veya satmak isteyen olursa bnmle irtibata gecerse sevinirim...
secereli üretim yapan bir çiftlikten aldım, özellikle dogo forumda üreticiler eşleşme olduğu zaman belirtiyorlar ona göre rezervasyon açıyorlar, fiyatını özelden atıyorum
babası geçen ay world dog show'da son 8'e kaldı annesininde Türkiye çapında excellent dereceleri var, inş. bu tosunda ebeveynleri gibi ırkını güzel temsil edecek![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)