User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
57 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: 2001 206 gtı hakkında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    :d :d :d :d :d :d

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

r1 bülent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oguzedr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş ben bilip bilmeden yazmadım... alsat işide yapmıyorum...yapsamda cekinmeden söylerim zaten..ama cevremde bu işi yapan baya insan olduğu için arkadaş konu açmış yardm edelim dedik..ben fikir vermek adına bişeyler söylüyorum.ama öyle saldırıyorsunuz ki yılanın deliğine çomak sokar misali bir durum war.. masallah 206 gti sahipleri aracı genelde 12 ye alıp 18 19 a satmanın peşinde ben böyle seyler cok gördüm genelde aracı ucuza indirir 1 sene sonra 6-7 bin zamlı satar... 206 gti sahipleri altlarındaki aracı astra bertone yapıyor %90 bakın cevremde galericide var firmalarda calısıp parayla yada takas karşılığı aracı alanda war...mesela bir kardeşte ben 17 ye versem alıcaktı gibi yada ona yakın birşey demiş sahibinden de 15bin e 100.000 de boyasız değişensiz kazasız rc jantlı 2003 model vardı... bilen bilir bugün sanırım ilan kalktı belki yeniden koyar araç adana da birinden satılık... sanırım halen daha gti şöyle böyle demezsiniz...ayrıca sunroof war denmiş..120 den sonra uçan bir cam parçası...araç hatalı üretim şunu kabul edin...tr de 206 rc o yüzden war zaten...ben gti serisinin en hatalısı da demedim...ama demekki okumadan yorum yapmamak ta gerekiyor...yazık keşke okusaydın ben sadece 206 rc özel yapım bir araç sayısı bile belli modeli 2004 olarak genelde war 2005 -2003 daha az var sanırım...hondayla pug u marka olarak kıyasamak bile bence cok saçma...hondanın ne kadar iyi araç yaptığı 2002 civic typer dan belli aracın fiyatlatı 40 civarı...benim dediğim 206 gti sıkıntılı bir araçtır dedim... örnekte şöyle verim bundan 7 sene önce benm arkadasımda wardı daha o zman lanet etti araça etmediği küfür kalmadı aracı servise götür getir bıktı ve sonunda da okuttu..ayrıca ben park halinde pert olan cok 206 gördüm...
    Bilincsiz konuşma hondada peugeot da dünyanın dev araba üreticileridir o iyidir bu iyidir böyle saçma bir kıyas olamaz her model ve markanın kendine göre iyisi ve kötüsü vardır 120 den sonra salağın biri sırf şekil olsun diye sunroof açarsa uçar tabi onu uçuran öküz biraz kullanma klavuzuna baksa ucurmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence örnek verdiğim yazıyı sen bir daha oku atıflarına dikkat et lakaytlığı sevmem bir dahada uyarmam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazdıklarımı iyi oku...cehalet kötü şey
    bana bak zibidi senin kahveni falan bilmem ama sen Bursaya bir gel bana öyle özelden tehtit mesajları yollama it sen daha babanın testislerinde vitaminken bu caddelerde gazlıyordum gel ben sana arbacılığı öğretirim terbiyesiz sen kimi tehtit ediyorsun şerefsiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burdan forum yöneticisi arkadaşlara sesleniyorum bu tarz tehtitkar tahrik edici özelden mesaj gönderen insan olmayanlara lütfen müdahale edin teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana niye adres belirtiyorsun şurdayım burdayım gel aynı lise günleri gibi
    okul cıkışında bekle yada şuraya gel bak daha yaşın genç kimle dans ettiğini bilmeden sallama burası forum binlerce tanımadığın insan var ayrıca işi olan insan buraya şuraya gel deyip adres vermez adamı adresinde bulur benim sana ağır konuşmam senin tehtitkar mesajından dolayıdır ben senden adres istemedim biliyorsun ayrıca birazda yaşına göre konuş ben konuşunca ağır olur seni daha fazla kırmak istemem kafanı neye taktın bilmiyorum ama yanlış kişiyle muhattap oluyorsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güldüm sana nasıl bir hırstır bu arabacılık anlatamam dosthane yarışıyoruz bile desek illa şeytan dürter hep geçme hevesi yer bitirir bizi kazanan yine mutlu olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.si ben seninle değil sen benmle muhattap oldun.
    2.si sen bana yok bişey bilmiyosun gibi bilinçsiz konuşma dedin bende yazdıkları oku cehalet kötü dedim.
    3.sü özelde msj atıp küfür ettin bende adres verdim gel orda küfür et
    4.iş yeri adresimi verdim sen daha ağır küfür ettin
    5.kaz yandı artık cevrilmiyo
    Şu üçü bir daha değerlendirelim 2 den sonra sen bana açık adres verip netten sallama adres bu dedin bende sana gereken cevabı verdim forum moderatörleri eğer özel mesajlarımı görebiliyorlarsa takip etsinler muhakkaki görüyorlardır ben sana senin tehtitkar mesajından önce veya fark etmez senin mesajından önce bir mesaj çektiysem benim üyeliğimi iptal etsinler ayrıca senin kazı ben bilmem asabımı iyice bozmaya başlıyorsun daha fazla uzatma açıklama yapmana gerek yok 2 den sonrayı yazdım umarım forum yöneticisi arkadaşlar değerlendirir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    :d :d :d :d :d

d16y4
    Misafir
    :d :d :d :d :d
    neyin kafasını yaşıyorsun

primera sr20de
    Misafir
    harbi konu pert oldu

106arts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı devil_berk22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    206gti güzel araçtır ama temizini alırsan !! temizleride rc ile yakın fiyatta olacağı için insanlar doğal olarak rc ye kayıyor oda yetmeyip vermişken 2-3 daha koyup 207gt alalım yenidir turbodur vs. diyip mevzu uzayıp gidiyor ama ben 206gti alacak olsam şuan 2002 den aşağı makyajsız kasa almam hem modeli daha yeni olur hemde 4 airbag vs. gibi bikaç donanımı fazla olur 15-16 altına alınacak gti sanayilere mahkum eder ve 20-21 liraya alınacak 206rc parasına gelir çektiğin dertler yetmezmiş gibi hergün yenisi eklenir ve satarkende 14-15 e satarsın tabi müşterisi çıkarsa. Ben 2007 yılında 10.500 liraya vermiştim 3-4 bin lira harcadığım komple motorunu falan yaptırdığım arabamı. Artık gözüm o arabayı görmesinde ne olursa olsun psikolojisine girmiştim hergün bi arıza olmasından dolayı.

207 gt parası olan kimse 206 gti a bakmaz zaten öyle gti den rc ye gecsin ordanda 2 lira daha verip 207gt alsın

106arts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Wink

Alıntı devil_berk22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    206gti güzel araçtır ama temizini alırsan !! temizleride rc ile yakın fiyatta olacağı için insanlar doğal olarak rc ye kayıyor oda yetmeyip vermişken 2-3 daha koyup 207gt alalım yenidir turbodur vs. diyip mevzu uzayıp gidiyor ama ben 206gti alacak olsam şuan 2002 den aşağı makyajsız kasa almam hem modeli daha yeni olur hemde 4 airbag vs. gibi bikaç donanımı fazla olur 15-16 altına alınacak gti sanayilere mahkum eder ve 20-21 liraya alınacak 206rc parasına gelir çektiğin dertler yetmezmiş gibi hergün yenisi eklenir ve satarkende 14-15 e satarsın tabi müşterisi çıkarsa. Ben 2007 yılında 10.500 liraya vermiştim 3-4 bin lira harcadığım komple motorunu falan yaptırdığım arabamı. Artık gözüm o arabayı görmesinde ne olursa olsun psikolojisine girmiştim hergün bi arıza olmasından dolayı.

207 gt parası olan kimse 206 gti a bakmaz zaten öyle gti den rc ye gecsin ordanda 2 lira daha verip 207gt alsın
    4 airbag mevzusu modelle alakalı değil 2000modellerdede 4 airbag var makyajlı makyajsız diye bişy yok sadece yol bilgisayarı mevcut 2001 den sonra.
    ben şu anda 2. kez 206gti aldım ve maaşallah on numara diyebilirim bi kere sanayi yüzü görmedm 70binde 1 parca boyalı daha
    aldıgınız gti a göre değişir yaşayacağnız şeyler o kadar sorunlu başka bi araba alsanız ondanda sogursunuz marka model farketmez bence öyle sıkıntılı bi arac aldgınız zaman

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 106arts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4 airbag mevzusu modelle alakalı değil 2000modellerdede 4 airbag var makyajlı makyajsız diye bişy yok sadece yol bilgisayarı mevcut 2001 den sonra.
    ben şu anda 2. kez 206gti aldım ve maaşallah on numara diyebilirim bi kere sanayi yüzü görmedm 70binde 1 parca boyalı daha
    aldıgınız gti a göre değişir yaşayacağnız şeyler o kadar sorunlu başka bi araba alsanız ondanda sogursunuz marka model farketmez bence öyle sıkıntılı bi arac aldgınız zaman
    yazımda anlatmak istediğim 206gti ların temizleri az var ve doğal olarak az olan araçlarada iyi paralar isteniyor. ben 206gti hastasıyımdır evet ama tutupta 18-20 civarı rakamlarda vermem bikaç lira daha zorlanıp 206rc alırım. Ancak çok hesaplı ve temiz gti olursa alırım. benim aldığım araç gerçekten kötü haldeydi çünkü alırken ailem parayı kısmıştı almamam için ve ben leş bi araç almıştım doğal olarak. makyajlı makyajsızdan kastımda ibreleri beyaz jantları çok kollu olan modellerdir. birde sunroofları çok sıkıntı ben satarken bantlayıp falan öyle satmıştım boluya kadar uçmasın diye.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)