User Tag List

Sayfa 6/13 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
232 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Evotech Yazılımları TÜV ve ISO9002 Belgeleri

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    uzun zamandır yazılım olayının takibindeyim neticede iki aracımada yaptırmayı düşünüyorum ama hep kafamı kuracalayan çevremde motoru kucağına alırsın yapsa zaten fabrikalar bu ayarları yapar işde bunu yapan insanlar mühendislerden dahamı zeki v.b gibi bir çok şey duyduğumdan hep bir adım geri kaldım.. şimdi yazılanları okudukçada kafam çorba kazan oldu

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neden karman corman oldu ?
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    olayı kavradımda şu yazılım olayını farkını çözemedim evotech ilk ısındım gibi sonradan sanki yapdıkları yanlış anlaşılmasın lütfen hani biraz bizde bir terim vardırya köylü kurnazı deriz öyle geldi yani tüvü arkasına alıp aslında tüvlük bir olayıda yokmuş gibime geldi. ama işde hani tüvde bizi onaylıyor gibisinden sanki öyle bir hava sezdim..
    bir yandan yazılım çeşidi fazla varmı yokmu onuda anlamadım ama anladığım bir araç yazılımla top limitede çıkarılıyor standart limitlerdede tutuluyor peki bunun kararını kim veriyor ben aracıma yazılım yaptırmak istiyorum peki tamam?? sizleri tenzih ediyorum adam yapdı benim 177 lik bmw yi 250 beygir 6 ay sonrada aldım motoru elime çünkü araştırırken bilhassa isim vermiycem ama bir kaç yerde böyle şeyler okudum adam hatta savsaklamış başından
    ne kadar garanti veriyoruzda deseler kullanıcı hatası falan filan deyip çıkarlar işin içinden servise götürsen kardeşim banamı sordun chip yaptırırken garanti dışı der.. neyse işde ben okıyım en iyisi okudukça aydınlanıyorum

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorun yok,Ozgun halleder. Evotech de halleder...
    Yeterli iciniz rahat olsun...
    Yazilan hicbir seyde Kurnazlik yok.
    Turkiyede yabanciyiz bu uygulamaya ancak bizde yavas yavas standartlari bulacagiz.
    Buarada 250 hp iyimis
    Eger aldiginiz garanti varsa ve bu maldan dolayi olduysa,kimse kimsenin para kaybini savsakliyamaz! İzin veren enayidir... Herkes hakkini savunmali...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yok o 250 yi misalen örnek verdim.. salladım yani

tandogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=KA®ANLIK;3059116]
    "GARANTİ" vermek profesyonel bir gerekliliktir. "GARANTİ" veriyor olmanız zaten kullanıcıya ek güven sağlayacaktır. Asıl o zaman kullanıcı diyecektir ki bunlar bu yükümlülüğün altına girdiklerine göre, kendilerine gerçekten güveniyor diyecektir... yani Evotech'in garanti vermesi size antipatik gelmesin, o yüzden yazdım bunları (:

QUOTE]

yazdıklarınız çok doğru ancak x bir kişi aracını y bir firmaya bırakıyor.firma araç sahibine aracınız 'garantilidir' diyor.araç sahibi sanki araç başkasınınmış gibi arabayı viteslerde son gaz kesiciye gire gire kullanıyor.mantalite aynı''garantili''2,3 ay sonra motor kırılıyor.x kişi yanına bir arkadaşını alıp bir video ile servise geliyor.bu video'dan sonra motorum kırıldı.kırılma anı yok ama alper abiler bir yerde çok iyi yapıyorlar aslında araç sahibine teslim edilmeden önce araç garantilidir denmiyor.araç sahibi garantili demedi. ben bu motoru kırarsam 'yediremem'.diyip aracını daha bilinçli kullanıyor.ısıtmadan gazlamıyor.
    2.viteste kesiciye girmiyor motoru,şanzumanı,difransiyeli risk etmemek için.ama araçtan çok memnun daha iyi gidiyor.tork yüksek beygir daha fazla.
    x kişi aracını satıp yeni bir araç alıyor.önceki yazılımdan çok memnundu.araba daha iyi gidiyordu.hiç birşey olmamıştı.yeni aracını da oraya teslim ediyor.alper abilerin yaptığı bir yerde de işyeri politikası... ve onların yaptığı işleri herkes biliyor.arabalarının kırılmadan daha hızlı hale geldiğini de.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Modifiyeli arac zaten risk altindadir.
    Onemli olan yazilimdan dogan sikintiyi bertaraf etmek.
    Kesiciye girerek kullanan kisinin araci yada efendi gibi kullananinda aracinda priblem cikabilir.
    Duruma hakim olup yorum yaparsaniz iyi olur.
    Al yazilimi,bitsin hersey. E ozaman Tuv varsa 24 saat gazla,bursey olmaz demek degil...
    Burada yazilimi Evotech-Ozgun yada kim yaparsa yapsin,yazilimdan dolayi cikucak problemleri halletmek gerek.

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazılım sektöründe TUV onayının alınması anlaşılan o ki sadece reklam odaklı ve firmaya karşı güveni arttırıcı bir husus. Emission normlarına uyulmasını dikte eden bir uygulama mevcutmudur?

Şahsi yorumum her zaman erişibilecek bir tunerle çalışmaktan iyisi yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başka bi konuya değinmek istiyorum
    her yazılımcının elinden cıkan araçta sıkıntı cıkabilir.hangi aracın neye,nasıl tepki vereceğini yüzde 100 kestirmek mantıksız,x tuner a da gitsen o adam da sıfır mercedes e250 cgi alıp herşeyini deneyip test etmiyor,y tuner a da gitsen bu böyle.biraz da müşteriler denek olarak kullanılıyor.ama bunun sonucunda benden sıfır hata çıkar kesinlikle baska bişeydendir demek doğru değil.yapılan işin arkasında olmak lazımdır her zaman.müşteriyi başından savmak veya savar gibi davranmak doğru değil.surada benim aracımda bi sıkıntı varsa bunun üzerine yogunlasılsın merkezi nerdedir beni bağlamaz basındaki adam bu işleri takip etmeli.benim aracımda bişey bozuluyorsa bu adam bunu sorgulamalı kardeşim ne oldu ne bitti,neyin değişti,bunlar neden olur bi bakmalı.herkes hata yapabilir,yaptıgı 100 arabadan 5 in de de sorun olabilir ama bu onun hatasız olduğunu göstermez.Kimsenin sıkıntı yasamadığı bi hususta senin yaptıgın aracta bişey oluyorsa bunun üzerine bi yogunlasmak gerekir eğer işini Kaliteli yapmaya çalışıyorsan.ama basit olanı şudur 67 tane araba yaptım hiçbirinde sorun yok geziyorlar denilir işin içinden çıkılır..Müşteri bunun peşinde dolanmak zorunda değil,bilgisi prof düzeyde olması da gerekmiyor,kendisi artık bişeyleri öğrenmek zorunda da kalmak zorunda değil eline vagcom alıp log peşinde koşup nerede ne var bilenlere sorup arastırmak zorunda da değil.
    Murat bey doğru söylüyor Türkiye de onun anlattığı gibi düzgün iş yapmayan kopya işlerle uğraşan kişilerde var.Kastettiği kimse yok zaten belli.
    örnek veriyorum
    ben bi araca yazılım yaptırdım vaat edilen şeyler olmadı.ben hukuken ne yapabilirim elimde ne kanıt vardır veya yaptırımı nedir bilen varmı?tüketici mahk.mi başvuracağım?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evotech e her zaman ulasabilirsiniz,Yilda sorumlusudur...
    Reklamdan ote gereklilik ve zorunluluk diyelim.
    Adamlar buyuk sirketlere sattigi icin,bu sirketler istiyorlar Tuv u...

Alper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evotech e her zaman ulasabilirsiniz,Yilda sorumlusudur...
    Reklamdan ote gereklilik ve zorunluluk diyelim.
    Adamlar buyuk sirketlere sattigi icin,bu sirketler istiyorlar Tuv u...
    abi sen gene rekLama başlamışsın
    bu işi profosyonelce yapan herkese her zaman ulaşılır

arkadaşın bir derdi ; iş yaptırpta ulaşamadığı biri olursa beyan eder
    sana ulaşamadık yazmamış ki
    bizde de 4 yetkili 24 saat aktif

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başka bi konuya değinmek istiyorum
    her yazılımcının elinden cıkan araçta sıkıntı cıkabilir.hangi aracın neye,nasıl tepki vereceğini yüzde 100 kestirmek mantıksız,x tuner a da gitsen o adam da sıfır mercedes e250 cgi alıp herşeyini deneyip test etmiyor,y tuner a da gitsen bu böyle.biraz da müşteriler denek olarak kullanılıyor.ama bunun sonucunda benden sıfır hata çıkar kesinlikle baska bişeydendir demek doğru değil.yapılan işin arkasında olmak lazımdır her zaman.müşteriyi başından savmak veya savar gibi davranmak doğru değil.surada benim aracımda bi sıkıntı varsa bunun üzerine yogunlasılsın merkezi nerdedir beni bağlamaz basındaki adam bu işleri takip etmeli.benim aracımda bişey bozuluyorsa bu adam bunu sorgulamalı kardeşim ne oldu ne bitti,neyin değişti,bunlar neden olur bi bakmalı.herkes hata yapabilir,yaptıgı 100 arabadan 5 in de de sorun olabilir ama bu onun hatasız olduğunu göstermez.Kimsenin sıkıntı yasamadığı bi hususta senin yaptıgın aracta bişey oluyorsa bunun üzerine bi yogunlasmak gerekir eğer işini Kaliteli yapmaya çalışıyorsan.ama basit olanı şudur 67 tane araba yaptım hiçbirinde sorun yok geziyorlar denilir işin içinden çıkılır..Müşteri bunun peşinde dolanmak zorunda değil,bilgisi prof düzeyde olması da gerekmiyor,kendisi artık bişeyleri öğrenmek zorunda da kalmak zorunda değil eline vagcom alıp log peşinde koşup nerede ne var bilenlere sorup arastırmak zorunda da değil.
    Murat bey doğru söylüyor Türkiye de onun anlattığı gibi düzgün iş yapmayan kopya işlerle uğraşan kişilerde var.Kastettiği kimse yok zaten belli.
    örnek veriyorum
    ben bi araca yazılım yaptırdım vaat edilen şeyler olmadı.ben hukuken ne yapabilirim elimde ne kanıt vardır veya yaptırımı nedir bilen varmı?tüketici mahk.mi başvuracağım?
    paranı geriistemedinmi adamdan kardeşim?
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    paranı geriistemedinmi adamdan kardeşim?
    istemedim,aradan da belirli bi süre geçti setup değişti arac bone stoktu memnunsuzluğum yoktu,bi zaman sonra dp takıldı yazılım değişti ekstra bi ücret vermedim o sebepten.istesem sonuc alırmıydım almazdım bana denilenler sanki arac motor kırdı,arıza yaktı o da kat arızası değil tarzında oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi sen gene rekLama başlamışsın
    bu işi profosyonelce yapan herkese her zaman ulaşılır

arkadaşın bir derdi ; iş yaptırpta ulaşamadığı biri olursa beyan eder
    sana ulaşamadık yazmamış ki
    bizde de 4 yetkili 24 saat aktif
    Alper,bugun bu Reklamdan sonra,Gforce un telefonları kıtlenmıs.
    Yazılım ve Kıt almak ısteyenler kuyruk olmus.
    Orta dogu ve balkanlar hucum etmısler dukkana...
    Baktıkı olmuyor,24 saat durucak 14 eleman aldık.
    Yakın zamanda TUV u satın alıyorum.Evotech i hımayeme gecırıp,tum MTM-AMS-FVD-AA-ABC-XYZ- gıbı sırketlerı tek catı altına topluyorum.
    Kalan paraylada ISo mıso belgelerını alıp,rahata erıcem ve senden gelıcek alakalı-alakasız TUM sorulara cevap vermesı ıcın 7 ksısı tutup,Reklam yapmadan sorulara yanıtlamasını ıstıcem
    Parayı koyucak yer bulamıyoruz bugunden berı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi bizde para 2. planda olduğu için olanı yiyoruz
    çok paramız yok ama şükür yetiyor
    yurdum insanının araçlarını makul fiyatlara yapıyoruz
    şu euro bu dolar diye katı kurallarımız yok
    belki de ondan çok paramız yok ama olsun

hala 4 kişiyiz ama birbirimize yeteriz
    hepimiz birimiz birimiz hepimiz için

TUV ümüz olmadığı için senin TUV ü alman bizi pek bağlamıyor

Ama onca firmayı bir çatı altında toplaman hoşuma gitti
    bu kadar maLzemeyle arabaların biraz daha hızlanır ve arkamızdan gelir artık

7 kişi almışsın ya cevap vermek için bana
    sakın çocuklara kızma
    HİÇ ŞANSLARI YOK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok yok,500 euro olan yazılımları surumden kazanmak ıcın 152 euro ya cektık.Ordunun plakası olsun dıye
    Ama yınede yagıyor ıste,damlaya damlaya gol oluyor.Asıl ısımı kapatıp,buraya agırlık verıcem.Bugun bunun kararını aldım!
    Katı kurallarımız yoktu ama olmayanı bıle kaldırdık,gelen para bıle vermedıgı oluyor(Bak bu gercek )
    Bız cok kalabalık olduk,26. sokagın tumunu yakında alıyorum,e yer yetmıyor
    TUV u kafana takma,ınan satın alımak ıcın teklıf verdım,tum sevdıklerıme TUV bedava olucak,mazot da 1TL olucak!
    Ozgunun yaptıgı otomobıllerı satın alarak,beyın sırlarını cozucek bu ABC ve XYZ ekıbı,malzemelerı arabadan atıcagız kı hafıflıyelım. Neysı 112 oktanbenzınde koyucagız.Ozgun,oktan kactı yaw,unuttum
    7 kısı aldım,baktım olmuyor,senın yanına cırak gonderırımiısı mutfagından ogrenır,mıllete estırır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok yok,500 euro olan yazılımları surumden kazanmak ıcın 152 euro ya cektık.Ordunun plakası olsun dıye
    Ama yınede yagıyor ıste,damlaya damlaya gol oluyor.Asıl ısımı kapatıp,buraya agırlık verıcem.Bugun bunun kararını aldım!
    Katı kurallarımız yoktu ama olmayanı bıle kaldırdık,gelen para bıle vermedıgı oluyor(Bak bu gercek )
    Bız cok kalabalık olduk,26. sokagın tumunu yakında alıyorum,e yer yetmıyor
    TUV u kafana takma,ınan satın alımak ıcın teklıf verdım,tum sevdıklerıme TUV bedava olucak,mazot da 1TL olucak!
    Ozgunun yaptıgı otomobıllerı satın alarak,beyın sırlarını cozucek bu ABC ve XYZ ekıbı,malzemelerı arabadan atıcagız kı hafıflıyelım. Neysı 112 oktanbenzınde koyucagız.Ozgun,oktan kactı yaw,unuttum
    7 kısı aldım,baktım olmuyor,senın yanına cırak gonderırımiısı mutfagından ogrenır,mıllete estırır
    Tüm sevdiklerine TUV bedava olacaksa BANA BAYA bi PAHALI oLacak sanırım
    artık bi arabaya 2 sene biner muaynesi bitince satarım

26. sokağı alma kararına da çok sevindim abi
    bu azimLe esen rüzgarLara hastayım ben
    PARANIN satın alabileceği ne varsa AL

PARANIN SATIN ALAMADIĞI geri kaLAN kısım BANA yeter de artar bile

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alper,paranın satın aldıklarını bos ver kardesım,gonuller bır olsun
    Olur mu yahu,en buyuk arkadaslıklar tartısarak olurmus. Oyuzden TUV un kasesını sana verıcem,artık ucan kusa bıle TUV verırsın
    Muayene ıstasyonları Holdıng e aıt,artık,yazılım ve kıt satıslarından kazandıgım parayla,o holdıng(Dogus)i de alırız....
    26. sokak yetmeyınce,artık bır Plaza falan yaparız,Her kata bılmem bır sey Tuning kurup,bınanın karsısına gecıp,Ihlamur ıcerız(Mıdem hasta,ancak ıhlamur).
    Sonra para mara hıkaye olur,kalan kısımla ılgılenırız

hmtcn
    Misafir
    yazılım işi ile ugraşan X Y Z FİRMALARI 500 euroluk yazılımı 152 euroya da yapabiliyosa ; bu zamana kadar 500 eurodan yaptıgı her araç müsterisinden aradaki her 1 euro fark icin ; peak 2 bar ; contınuos 1.6 bar sövme gücünde bir tepkime ile karsılaşılabilir .

fiyatları yazarken ŞAKA yollu dahi oLsa potansiyel müsterilerinde okudugunu unutmamak lazım ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)