eko yazın mersındesın :D
Printable View
'Ankara'da 1-2 tane palio ralli aracı vardı ama proflex süspansüyon, dogbox şanzıman yürüyenle ancak ralli tarzı organizasyonlarla iş yapar'
benim yazdığım budur, ralli felsefesi düz yolda basmak demek değildir sonuçta, viraj kabiliyeti hafiflik yol tutuş kısa oranlar... aynı sınıf içinde motordan belki de daha önemlidir bunlar... ama arkadaşımız bir cadde arabası istiyor, yol tutuş fren vs çok ilgili değil diyor, şimdi palio 1,6 üzerine ne yapılır kaç para harcanır da mesela 0-100 9 saniyeye iner?
banada ecu kısmı pek inandırıcı gelmedi
aracıma p28 takltım 7 hp aldım apexi power fc koyfum 10 hp aldım neptune yaptım 20 hp aldım s300 koydum 30 hp aldım toplamda 67 hp oldu bunun gibi birşey olmuş :) bide çift chip diye bir muhabbet duymuştum :) 10+10 20 hp veriyormuş :D
ankaradaki bahsettiğiniz palioların hangi sınıf olduğunu bilmekte gerekir.N2 bir palio ise N2 bir 106 dan 10sn yemesi bile iyi sayılır.ama kitcar lar ve S1600 paliolar öyle yabana atılacak araçlar değildir.TÜRKİYE RALLİ ŞAMPİYONALARINDA ford focus wrc, subaru impreza ve evo lardan çok daha iyi zamanlar yapıyolardı.
samet; ümit doğana danış derim. zamanında güzel yürürü olan palio weekendi vardı.
Paliolar konusunda siteye üye olan Ali Can abi ciddi bilgi verebilir, Palioda uzun süre rally geçmişi vardı sanırım
dostum adamın yazıda demek ıstedıgı mm beyın takılırsa headers egzost egzantrık bluprıntle desteklenırse 15 hp alınır demıs ha bunu yapmam deyıpte motec m4 takar ve bloguda bizzikletirsen 35 hp ye kadar yolu var demıs bunda anlasılmayacak bısı yok gayet acık adam ıkı ayrı beyın gırelım 15 ondan 35 ondan hobaaaa gelsn 50 beygır dese dedıgınızde haklısınız ....
ralli araç parçalarının peşinden koşmaktansa, yada atmosferik olacak kasmaktansa
bir piggyback, 4 enjektör ile başlar turbo intercooler blow off la devam ederim..
motor içini ellemeden 0,4 - 0,5 bar basınç la yola devam derim..
Canın sıkılıncada sök parçaları dön orjinale devam et..
Ama port polish, egzantrik , kol, piston bunlar geri dönüşü masraflı işler..
aracta suan k&n apollo cold air intake kit
aem wideband +apex-i safc 2
abarth 4-2-1 headers free flow orta ara borular
var aracta çıtır yapılabılecke seylerı yaptım bundan sonra blueprintveya işlenmıs ust kapak subablar + chip dusunuorum bakalım bunlarn getırısı ne olacak..
safc varken chipe sende gerek yok daha ileri seviyelerde beyin alman mantıklı olur. chip yazılımı safc'ye göre daha ince ayar yapmanı saglayacak senin derdin zaten araç zengin yürüyor diye kısıyorsun chipe boşa masraf edeceksin.
Abi affına sığınarakdan bişey sormak istiyorum yanlış anlama motoru bu kadar yüklicem diyorsun fren sistemi ve süspansiyon olmicak diyorsun bu arabanın orjinal frenleri ve süspansiyonu ne kadar iyi ? Bu kadar yükledin diyelim sen bu arabayla caddede ne viraja girebiliceksin nede durabiliceksin yanlış myım?
safc ile devir arttıramıyorsun , bir faydası da o olabilir chip tuning in :)
sametin amacı yapacağı setup için biraz iddalı bir setup olacağından oem beyin ile tam kontrol edemeyecek, özelden de sürekli görüştüğümüz yoruma dayalı olarak safc'ı satıp üzerine chip için vereceği parayı koyduğu zaman beyin almak için çok yüksek bir far kalmıyor. şuanki durumu değerlendirirsek zaten aracı zenginde yürüdüğü için gelen benzin miktarını kısmak için safc kullanılıyor. biraz daha iyileştirme yapıldığı zaman artan benzin ihtiyacını tölere etme şansı zaten var. chipte yapılan işlem kabaca zaten beyin haritalarında benzin miktarını arttırmak. zenginde diye aşağı çektiğimiz bir sistemde daha fazla benzin yollamaya zaten gerek yok.
kasnak sıkıntını çözeriz bebeem :D:D sen dereceliyi bul sadece :D
erkut rulezzz derim kanka en azından öperse kadir abide onu öper :D
erkut üstadım takılıyorum kızma :D sana güvenimiz sonsuz.
http://www.techturkey.com/forum/1126818-post16.html
bu extralar ile 113hp almışlar
113 hp tekerden alınan güçtür, yoksa yapan arkadaşa dereceli diye oemleri satmış olabilirler:D
valla bişeyler dönmüş yada bunlar chip yaparken araç zenginde dur ben ekonomi yapsın adam dua eder diye avansı kısmışta olabilir :D