User Tag List

Sayfa 12/13 İlkİlk ... 210111213 SonSon
234 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Ankara Bronz Balata İmalatçıları?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    volanıda taslayan sen degilmisin usta acıkla ben volvo servisine sordum verdigi cevabıda yazdım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı osman787878 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sök gönder demesi kolay abi sök gönder demeside kolay volan filan taslandıkdan sonra normal debrayaj nasıl olacak
    Taslanan yer zaten balatanin surttugu ve asinan bolgedir.. Taslanmasi normal, oem balata problem cikarmazdi..

Vede civatalarin oldugu yer zaten taslanmaz inceltilmez..

Saplamalar saglamdi ustunde duruyordu demissin, sanzimani dagitan volanin parcalari saplamalara dokunmamis mi?

birde volanin renginden bir terslik oldugu belli israrla kullanmaya devam etmen hata olmus.. Zamaninda sok gonder dendiginde sokup gondermeliydin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Volant taşlaması deyince millet yanlış anlıyor.Ordan alınan pay volant seviyesini asla bozman.Öyle volantı oyarcasîna taşlamıyoruz..)))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Volant patlamış muhtemelen metal yorgunu veya takarken balansını bozdular.Ve volant parçaları dağılmış oraya buraya.Gördüğüm kadarıyla yorumum bu arkadaşlar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    he sahim abi dasagını yiyim bana bu cevapla gel sorun yok telefondada konusduk anladın mı benim derdimi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yapmak istedigimi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Taslanan yer zaten balatanin surttugu ve asinan bolgedir.. Taslanmasi normal, oem balata problem cikarmazdi..

Vede civatalarin oldugu yer zaten taslanmaz inceltilmez..

Saplamalar saglamdi ustunde duruyordu demissin, sanzimani dagitan volanin parcalari saplamalara dokunmamis mi?

birde volanin renginden bir terslik oldugu belli israrla kullanmaya devam etmen hata olmus.. Zamaninda sok gonder dendiginde sokup gondermeliydin..
    usta zaten sök gönder dediginde arac burda degildi ve ankaraya gelince orda sökelim dedik onada fırsat olmadı ben emelime ulaşdım bunu sahin ustada anladı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cozvorth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Volant patlamış muhtemelen metal yorgunu veya takarken balansını bozdular.Ve volant parçaları dağılmış oraya buraya.Gördüğüm kadarıyla yorumum bu arkadaşlar..
    Sahin abi bu son yazisim bana boyle cevaplarla en basindan gelseydin ben bu isi buralara suruklemezdim

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sahin abiyle tanistim ve baski balatami ona yaptirdim. Ben ankarada boyle iyi niyetli, malinin arkasinda duran, isinin ehli bir sanayici tanimadim. Arabam yurusun diye elinden geleni yapti. Parami alayim, isimi yapayim mantiginin cok disinda bir adam.en iyi mali kullandi. Planimizda olmayan degisiklikler icin ek 1 tl talep etmedi. Sanzimani indirmek icin istenen fazlaca rakami bana yansitmadi. Sen genc adamsin, isin gorulsun kardesim dedi. Gercekten cok iyi niyetli bir esnaf.

Gelelim yaptigi ise. 3 oem 3 bronz karma yaparak isini bitirdi. Oem balatalari beyaz kullandi. Bronzlar ise en iyi kalite bronz kullandi. Vectra c aynasini arabama uygulayarak islei sonlandirdi. Suan stock debriyajin sertiliginden daha yumusak bir debriyaja sahip arabam. Titreme varla yok arasinda. Az daha sert olsa degismemis diyebilirdim o derece yumusak olmus bronz olmasina ragmen. Isinin ehli bi abi oldugunu gordum. Herkese tereddutsuz tavaiye ederim sahin abiyi. Turkiyenin heryerinden gelen bi ton isinin arasinda benimkini one aldi ve super iscilikle teslim etti arabami. Burdan birdaha tesekkur ederim hem sahin abiye hem burada onu tavsiye edenlere.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sahin abiyle tanistim ve baski balatami ona yaptirdim. Ben ankarada boyle iyi niyetli, malinin arkasinda duran, isinin ehli bir sanayici tanimadim. Arabam yurusun diye elinden geleni yapti. Parami alayim, isimi yapayim mantiginin cok disinda bir adam.en iyi mali kullandi. Planimizda olmayan degisiklikler icin ek 1 tl talep etmedi. Sanzimani indirmek icin istenen fazlaca rakami bana yansitmadi. Sen genc adamsin, isin gorulsun kardesim dedi. Gercekten cok iyi niyetli bir esnaf.

Gelelim yaptigi ise. 3 oem 3 bronz karma yaparak isini bitirdi. Oem balatalari beyaz kullandi. Bronzlar ise en iyi kalite bronz kullandi. Vectra c aynasini arabama uygulayarak islei sonlandirdi. Suan stock debriyajin sertiliginden daha yumusak bir debriyaja sahip arabam. Titreme varla yok arasinda. Az daha sert olsa degismemis diyebilirdim o derece yumusak olmus bronz olmasina ragmen. Isinin ehli bi abi oldugunu gordum. Herkese tereddutsuz tavaiye ederim sahin abiyi. Turkiyenin heryerinden gelen bi ton isinin arasinda benimkini one aldi ve super iscilikle teslim etti arabami. Burdan birdaha tesekkur ederim hem sahin abiye hem burada onu tavsiye edenlere.
    güle güle kullan, Şahin abiyi tanıyan zaten direk referansı olur sonrasında... hata her zaman olur insana bağlıdır ama önemli olan telafi edebilmek...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi sayende ona ulaştım zaten çok teşekkür ederim. sen olmasan kimbilir nerelere gidicektim yaptırmaya. şuan 300e yakın oldu rodaj. titreme azaldı bariz şekilde.

şahin abi cidden çok değişik adam. hayretler içinde bırakıyor insanı. telefon çalıyor bi bakıyorsun şahin abi. onatcım kardeşim merhaba nasılsın, memnun musun varsa birşey getir hemen bakalımlar falan. sonra kapatıyorsun telefonu allah allah diyorsun ben böyle sanayici görmedim diyorsun aslında sanayiciden öte abi oluyor biryerde. çok iyi esnaf yani. gözü kapalı gitsin herkes.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu hort,

şahin ustaya yaptıranlar memnunmu ?
    new project GTR 280SX

https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AvcI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu hort,

şahin ustaya yaptıranlar memnunmu ?
    şahsım adına en ufak sıkıntım yok...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

forever_eg6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    20 bin km'dir kullanıyorum hiç bir sıkıntım olmadı. Şahin ustanın eline sağlık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şahsım adına en ufak sıkıntım yok...
    bende sonuna kadar memnunum işinin arkasında sonuna kadar durur esnaflığı ticareti zanaatı 10 numara 5 yıldız...kesinlikle tavsiye ederim

aliburma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçenlerde aradım. Şahin abim e36 ya yaptığı seti bile unutmamış. Allah işini rast getirsin...
    HONDA; KONFOR DA O'NDA ...

ResuscitateR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu baştan sona okudumda bugün bi uğrayım şahin ustaya merak ettim tanışayım bilgi alayım bizim corsa 1.7dti'lar için ne yapılabilir gibisinden..

fuatozkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ResuscitateR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu baştan sona okudumda bugün bi uğrayım şahin ustaya merak ettim tanışayım bilgi alayım bizim corsa 1.7dti'lar için ne yapılabilir gibisinden..
    Bende aynını düşündüm valla
    -_-_-_-

snan1910 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zamanında 121 e debraj yaptırırken şahin ustaya uğramıştık. Çok hoş sohbet çok ilgili birisi, kullanacagı malzemeleri felan hep anlattı bize o zaman ama başka bir balatacıda aynı malzemelerle çeyreğinde fiyat verince diğer tarafa yaptırmıştık. Fiyat konusunda birşey demem ama ilgi alaka çok iyiydi şahin ustada

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)