http://img497.yukle.tc/thumbs/4752sachs-debriyaj.jpg
Printable View
volan ilk defa translandı hepsini sahin usta yaptı saplamalar yerinde duruyor ustat
volan kıpkırmızı volvo servisine fotografını yolladım baskı yakmıs ve volan trasnlandıgından catlatıp saplamaların ordan kırmış dedi
bkadar iyi yorum varken 1tane kotu çıkmış
belki sizin traslanan volanda yada sizin araca üretirkenki malzemede sıkıntı vardı.bir taraf makina, bir taraf insanlık hali olmayacak şeyler değil sonuçta
tamam da usta sonucda bu benim hatam mı o zaman volanı traslamaycakdı olmaz bu deseydi bende normal balata alır takardım normal balaya baskı setiyle 400 tl biz verdik 850 tl nasıl olacak görünen köy ortada insan olan tenezzül eder telefonumu acar ben buna kızıyorum anladıysanız
Arkadaşlar slm şahin ben hepinize iyi günler diliyorum.Evet bu debriyajı ben yaptım ve yaptığım her iş gibi bununda arkasında fazlasıyla durdum.Biz atölye olarak volant tornalamayız taşlarız.Torna seviyesi bozuk volantlarda yapılır.Bu arabada yapılan işte bir sorun yok.Bütün kontrollerimizi yaptık biz.Fakat biz bu arkadasla nikahlandık ve kendisinden bıktık.Sürekli arayarak bi sıkıntı var bi sıkıntı yok diyor.Bakın volant civatalarının bağlandığı yerden patlatmış.Biz oraya bir işlem yapmiyoruz.Sen bu debriyajı nasıl kullandın.3ay olnuş yapılalı.Sana 3 asırmı garanti vericez.Beni bu sitede bir çok insan tanır ve hep işimi takip ederim.Birazda suçu kendinizde arayın.
Sorun varsa sök gönder dedim neden göndermedin..???Şimdi burada yaygara yapıyosun.Gidersin mahkemeye.Senbu debriyajı amerikadan alsaydın kimle muhattap olucaktın.Kendi kysurlarınızı bize maletmeyin ve buralarda küfürlü konuşmayın.Amerikali seni 2 ay dinlermiydi kardeşim..???Bıktırma insanları git hakkini mahkemede ara.Volantın patlamış senin.Debriyaj resimleri nerde..??Akara kukara yaygara.Bi ne is taptığını bilen firmayz.Bilen bilir..Herkese iyi günler arkadaşlar..
abi üc ay mı oldu nisan 17 de takıldı haziranın 9 da bu olay basıma geldi 3 ay mı oluyor sen zaman kazanmaya calısıyordun sen telefonda bile *** *** konusdun benle resimleride gördün ordan kırılmış demek kolay neden kırılmış onuda söylede bilelim volanın yuzeyi neden kıpkırmızı
kufurlu konusan oldumu sana ben bu gune kadar sana tek kelime kufur cıktımı halen daha sana abi dedim
Burası hayır kurumu değil debriyaj atölyesi.Sen kendi ustanın beceriksizliğini ve düzgün kullanmayışını bize mal edemezsin..Buna kimsenin hakkı yok.Sana zorlamı iş yaptık kardeşim biz.Şimdi buralarda bunları yazarak neyi ispatlamaya çalışıyorsun.Ben herkesin telefonunu açarım.Ama sen bıktırdın ve bizi 3 kuruşa satın aldım zannettim.Seni muhatap almiyorum kardeşim.Bildiğin yere git.
balatanında resmini yayınladım orda onları görmüyon bahane arıyon sen abi ben seni anladım
Burası nezih bir site sen a.k diyosun *** diyosun ayıp be burası karabükmu yada sanayimi..???
volan debreyaja dahil degilmi takan ustanın hatasını söyle ona göre bende ona baglayayım sorunu sen telefonu bile acmadın olayı anlattım sen oralı bile olmadın deki bana bak osman ustan bundan bundan yapmış bende ona gidip diyeyim bak bu hata senden diye ama sen onuda demedin ben seni baska telefondan da araya bilirdim aramadım ben senin birsey demeni bekledim gel gör kendin bak dedim bana bundan bundan de bende ona göre davranayımda dedim mi usta sana sen ne yaptın ben almanyaya gidiyom dedin
Hayatın yalan olmuş bilirkişi diyosun bilirkişiyi mahkeme atar.Adli tatil var.Ben sana nisanda iş taptim.1ay oldu takılalı diyosun.Yalan yalan yalan.Yeter be kardeşim.Bırak vesveseyi.Sen boş konusan birisin.Aslında suç bizdeki senin gibi insana iş yaptık.
Ben seninle yeterince muhattap oldum kardeşim bizden bu kadar.
abi kargo geliş gidişleri var nasıl yani yok 1 yıl önce yaptın ölemi kargonu ara sor ne zaman teslim almışsın ne zaman teslim etmişsin
tuketici mahkeme heyeti neci
Sen bana zaten küfredemezsin ama bu ve bunun gibi sitelerde küfürlü birsey yazılmaz ayıptır..Ustana söyle arabanı yaptirsin kardesim.Yaygarayida kes.Adam olan bu kadar ağlamaz be midemizi bulandırdın sen.Sen bide nüfus cuzdaninin resmini paylaş buradada görsünler..Meşhurmu olmaya çalisiyosun anlayamadim..))
dostum sorun olmasın istiyorsan 300 e bronz değil
http://i.hizliresim.com/ek905r.jpg boyle bır kombınasyona 3000 vereceksın
kaçırmasının bir sebebide yeterli tutunma kuvveti için baskının gucunun yetmemesı yanı sadace balata yapmak yeterli değil bu tip işlerde
sen neden hata kabul etmiyon sahin abi bana meshur olmaya filan calışıyonlu konusma resimlere bile bakma tenezzulu göstermedin ben sen gibi dolastırmıyorum lafı veya telefon acmamazlık yapmam bende esnafım
Mahkemeye git ve hakkını ara.Ama ne yazıkkı ordanda eli boş ayrılacaksın.Seninlede daha fazla muhattap olmak istemiyorum.Herkese iyi günler..
yalan konusuyorsun abi kargo geliş gidişlerini ii biliyon
ben sana kargo geliş gidiş leri bari onu bırak hesabına yatan paranın gunune bak
Ben bu kadar araba yürüttüm hayret bi seninki yürümedi dedim.Sen sürekli std debriyajla kıyasladığın için yürümedi senin araban.Bak kardeşim bronz debriyaj azda olsa titrer.Sen bi ariyosun titriyo diyosun sonrada kesildi diyosun.Sonea tekrar ariyosun titredi diyosun.Bence sen arabaya binme..
bu işler genelde böledir
bir ustaya 10 defa iş yaptırırsınız 9unda sıkıntı cıkmaz kral olur
1inde cıkar düsman olur
hatta kimde bilemem ama baskı surekli koku yapıyomus belliki o ara fazla sıkıtıgı için yanıyordu
ama bu tip konularda mahkemeler genelde tuketici lehine kararlar veriyor diye biliyorum
benzeri bir makina parcasında seneler evvel bir tanıdıgım maliyeti gozeterek
farklı bir parca adapte etmeye kalktı ve makine bir sure sonra bir hasar almıstı
olayı tam hatırlamıyorum ama işin pesini bırakmamıstı sonunda parcayı ona satandan yuklu bir miktar tahsil etmişlerdi
bu olaydada belki hata o parcayı alıp takandaydı belkide satanda orasına artık adli kurumlar karar vericek
Lastik patlasa debriyajdan diyeceksin bıktık senden..(((
Ben kibarlığımı bozmayıp 2 ay sana cevap verdim.Sürekli aradın beni.Memnun kalmadıysan söker iade edersin.Neden binmeye devam ettin kardeşim..???????
abi sende abartıyon bak böle konusmaların beni kızdırıyor sen anlamıyon böylelikle kendince kendini korumaya alıyon al abi canın sagolsun helal olsun aldıgın parada eger kendin buna inanıyorsan o parayı ye
Ben kral degilim kardeşim işini yapan ve arkasında duran biriyim.Ama tarihimizde bizi bu kadar bıktıran olmamıştır.Memnun olmadığın bir debriyajı neden bu kadar kullanmakta ısrar ettin..??
abi araba burda degildi hep söyledim zonguldakday dı ordan sonra geldi istanbula gitti binsem gam yemeyecem istanbuldan geldi sonra olay bu geldi basıma
Ortada ne balata var ne baskı resmı var.Ama sürekli yazan biri var.Bu nasıl bir iştir anlamadım..???
sök gönder demesi kolay abi sök gönder demeside kolay volan filan taslandıkdan sonra normal debrayaj nasıl olacak
yalan konusdugun burdan belli abi 3 ay diyordun simdi 2 aya düşdü
Osman sen debriyajını başka yere yaptır kardeşim.Biz yeterince uğrastık seninle.Birazda başkalarını bunalt..))Ustan hatalı volant göbekten patlamış.