C4 ün motor boşluğuna yarım kutu sıkmışlardı serviste (temizlmek için) , tertemiz de kalmıştı baya bi süre ,,, şimdi aynısını bikaç kutu ile mercedes in kaput içine sıksam ısıdan vss duman ve koku sıkıntısı olur mu?(manifolddan falan)
C4 ün motor boşluğuna yarım kutu sıkmışlardı serviste (temizlmek için) , tertemiz de kalmıştı baya bi süre ,,, şimdi aynısını bikaç kutu ile mercedes in kaput içine sıksam ısıdan vss duman ve koku sıkıntısı olur mu?(manifolddan falan)
wd 40 uçucu bi madde. bir kaç güne yok olup gidiyor. yağlamak daha kalıcı olacaktır bence.
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
her hangi bir sorun çıkarmaz kullanılabilir hiç bir sorun çıkarmaz. ama kapı v.s için özel spreylerde var. özellikle dış kapı kolu takılanlara sıvı gresde faydalı olur.
araç dizelse mazotla silmeniz daha iyi. wd-40 motora değilde diğer kısımlarda kullanmanız daha akıllıca olur. motor ısısına maruz kaldığında malesef yağ kokusu yapabiliyor.
ne marka kullanıyorsunuz bilmiyorum ancak ben würth bayisiyim ve 3 aydır aracımda wd-40 sıktığım yerlerden bir türlü uçup gitmedi. ısınan egzos manifolduna yakın yerlerede kullanmıştım kokuyu gidermek için gazla yıkamak zorunda kaldım. piyasada üzerinde sadece wd-40 yazısı olupta kimin üretimi olduğu belli olmayanda birsürü marka var.
ancak würth ve berner in spreyleri aşırı kalıcı.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
benim atv yı kışın dışarda bırakıyorum yazlıkta zincirleyip
komple wd 40 ile yağlıyorum yaz sonu karda yağsa yağmurda yağsa bişey olmuyor![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
würth ün baskı balata temizleyicisinden tutun pas sökücüsü vs tüm ürünlerini kullanıyorum dükkanımda. özellikle balata temizleyicisi fenalarda ama wd40 kimyası gereği sanırım uçuyor. kendi aracımda parlatma etksinden ötürü motor temizlemek de kullanıyorum. başka markalar da kullandım 3 4 günde uçuyor.
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
direk sık gitsin. özel bir yetenek yada taktik gerekmiyor. kısaca barzolama sıkma sistemi diyoruz bu sisteme
demek ki burdan etkisinin uzun olduğu fikrine varabiliriz.
görsellik açısından bilemem parlaklık çabuk uçuyor olabilir belkide o amaçla pek kullanmadım. sonuçta yağlı tozda çeker. ama koruyucu etkisinin uzun sürdüğünden eminim çünkü normalde paslanabilecek bir çok malzemeyi wd-40 la yıkayıp küf pasa sebep olan bodruma koymama rağmen en ufak bir paslanma olmuyor 6 ay sonra bile.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)