User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 20 ile 28 arası

Konu: wd40 teknik bilgi?

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    C4 ün motor boşluğuna yarım kutu sıkmışlardı serviste (temizlmek için) , tertemiz de kalmıştı baya bi süre ,,, şimdi aynısını bikaç kutu ile mercedes in kaput içine sıksam ısıdan vss duman ve koku sıkıntısı olur mu?(manifolddan falan)

Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    wd 40 uçucu bi madde. bir kaç güne yok olup gidiyor. yağlamak daha kalıcı olacaktır bence.
    MagicPerformance
    MegaSquirt Engine Management Systems Technician

Ne kingler gördük güle güle öldük...

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brky33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BU WD-40 ürününü açıp kapatırken tıkırtı yapan araba kapıları menteşe kısımlarına sıkabilir miyiz?

Herhangibir soruna yol açar mı veya tavsiye eder misiniz?
    her hangi bir sorun çıkarmaz kullanılabilir hiç bir sorun çıkarmaz. ama kapı v.s için özel spreylerde var. özellikle dış kapı kolu takılanlara sıvı gresde faydalı olur.

Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    C4 ün motor boşluğuna yarım kutu sıkmışlardı serviste (temizlmek için) , tertemiz de kalmıştı baya bi süre ,,, şimdi aynısını bikaç kutu ile mercedes in kaput içine sıksam ısıdan vss duman ve koku sıkıntısı olur mu?(manifolddan falan)
    araç dizelse mazotla silmeniz daha iyi. wd-40 motora değilde diğer kısımlarda kullanmanız daha akıllıca olur. motor ısısına maruz kaldığında malesef yağ kokusu yapabiliyor.

Alıntı Murat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    wd 40 uçucu bi madde. bir kaç güne yok olup gidiyor. yağlamak daha kalıcı olacaktır bence.
    ne marka kullanıyorsunuz bilmiyorum ancak ben würth bayisiyim ve 3 aydır aracımda wd-40 sıktığım yerlerden bir türlü uçup gitmedi. ısınan egzos manifolduna yakın yerlerede kullanmıştım kokuyu gidermek için gazla yıkamak zorunda kaldım. piyasada üzerinde sadece wd-40 yazısı olupta kimin üretimi olduğu belli olmayanda birsürü marka var.
    ancak würth ve berner in spreyleri aşırı kalıcı.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen c4 dizeldi ama mercedes te sıkıntı olabilir demek , teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen c4 dizeldi ama mercedes te sıkıntı olabilir demek , teşekkürler.
    tek sıkıntı koku. onun dışında hiç bir zararı olmaz. aksine parlaklığı uzun sürer.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

brky33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her hangi bir sorun çıkarmaz kullanılabilir hiç bir sorun çıkarmaz. ama kapı v.s için özel spreylerde var. özellikle dış kapı kolu takılanlara sıvı gresde faydalı olur.
    Yok hocam kapıyı açınca kapı ve aracın kaportası arasında kalan menteşeler için kullanmayı düşünüyorum

İnce uzun sprey aparatıyla sıkıp bırakıcak mıyım nasıl kullanıcam acaba?
    1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk

'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim atv yı kışın dışarda bırakıyorum yazlıkta zincirleyip

komple wd 40 ile yağlıyorum yaz sonu karda yağsa yağmurda yağsa bişey olmuyor

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

araç dizelse mazotla silmeniz daha iyi. wd-40 motora değilde diğer kısımlarda kullanmanız daha akıllıca olur. motor ısısına maruz kaldığında malesef yağ kokusu yapabiliyor.

ne marka kullanıyorsunuz bilmiyorum ancak ben würth bayisiyim ve 3 aydır aracımda wd-40 sıktığım yerlerden bir türlü uçup gitmedi. ısınan egzos manifolduna yakın yerlerede kullanmıştım kokuyu gidermek için gazla yıkamak zorunda kaldım. piyasada üzerinde sadece wd-40 yazısı olupta kimin üretimi olduğu belli olmayanda birsürü marka var.
    ancak würth ve berner in spreyleri aşırı kalıcı.
    würth ün baskı balata temizleyicisinden tutun pas sökücüsü vs tüm ürünlerini kullanıyorum dükkanımda. özellikle balata temizleyicisi fenalarda ama wd40 kimyası gereği sanırım uçuyor. kendi aracımda parlatma etksinden ötürü motor temizlemek de kullanıyorum. başka markalar da kullandım 3 4 günde uçuyor.
    MagicPerformance
    MegaSquirt Engine Management Systems Technician

Ne kingler gördük güle güle öldük...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brky33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok hocam kapıyı açınca kapı ve aracın kaportası arasında kalan menteşeler için kullanmayı düşünüyorum

İnce uzun sprey aparatıyla sıkıp bırakıcak mıyım nasıl kullanıcam acaba?
    direk sık gitsin. özel bir yetenek yada taktik gerekmiyor. kısaca barzolama sıkma sistemi diyoruz bu sisteme

Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim atv yı kışın dışarda bırakıyorum yazlıkta zincirleyip

komple wd 40 ile yağlıyorum yaz sonu karda yağsa yağmurda yağsa bişey olmuyor
    demek ki burdan etkisinin uzun olduğu fikrine varabiliriz.

Alıntı Murat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    würth ün baskı balata temizleyicisinden tutun pas sökücüsü vs tüm ürünlerini kullanıyorum dükkanımda. özellikle balata temizleyicisi fenalarda ama wd40 kimyası gereği sanırım uçuyor. kendi aracımda parlatma etksinden ötürü motor temizlemek de kullanıyorum. başka markalar da kullandım 3 4 günde uçuyor.
    görsellik açısından bilemem parlaklık çabuk uçuyor olabilir belkide o amaçla pek kullanmadım. sonuçta yağlı tozda çeker. ama koruyucu etkisinin uzun sürdüğünden eminim çünkü normalde paslanabilecek bir çok malzemeyi wd-40 la yıkayıp küf pasa sebep olan bodruma koymama rağmen en ufak bir paslanma olmuyor 6 ay sonra bile.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)