2. Posttaki gibi bi uygulama yapılıp boş olan uca bi susturucu kaynatılabilir gibi geldi bana.Tabi orta susturucunun orda HKS yi saklıycak kadar bi alan varsa.Vana kapalıyken oem,vanayı açtığında HKS.
Lionfire spor son susturucunun yanına sessiz susturucu kaynatıp araya vana koyan görmüştüm,ama ne kadar sağlıklı ne kadar profsyonel bi işlem olur orası tartışılır.
arkadaşlar ben bizzat bahsi geçen yere özel olarak yaptırdım ve aracımda çok memnun bi şekilde kullanmaktayım, fiyat/perf olarakta kesinlikle öneriyorum bilginize, ayrıca bahsi geçen esnaf arkadaşın esnaflığı çok çok iyi... memnun kalmadığın taktirde ve herhanibir sorunda kesinlikle geri idade alıyor malı(bi tanıdığım iade etmişti... aracı arıza ışığı yaktı söndüremediler araç rcz) eskişehirde kutsal'da tavsiyem üzerine aynı yerden egzos almış ve oda memmnun bi şekilde kullanmaktadır...
istenildiği taktirde bilgilerini paylaşırım...
ilk posta cevaben yazıyım
1 seneye yakın bir süre lion fire vanalı son susturucu kullandım, 51lik Headers düz egzoz ile beraber.
400lira + 100 lira işçilik değer mi diyorsunuz ya 500 liraya hem istediğinizi gibi gazlayıp ses alıyorsunuz hemde başınız polisle derde girmiyorşimdi sizce değer mi?
ben diğer kapanan konuya detaylarını yazmıştım aracımdaki sistemle ilgili
ama kesinlikle şu varki egzoz konusunda ucuza kaçmamak gerek ben kaçtım arabam sıkıla sıkıla canı çıktı ve şimdi qtp ve 1.6 atmosferik aracımda süper tok on numara 5 yıldız bir ses ve kapalı iken orjinalden bile sessiz
video su yok sesin çekersem eklerim zaten
artık corc-i zamanıcdti
Zaten sizin fotoyu gördüm daha önce aklıma girmişti. Bu konu yeniden gündeme gelince benim de gündemime girdi; yaptırmayı düşünüyorum.
Siz Adana'da yaptırdınız bunu biliyorum.
Egzoscuya ne dediniz? Mesela orta susturucunuz değişti değil mi? Kumanda/vana sistemi nasıl?
Açıkçası ben de aracı sıkmasından çekiniyorum.
---------------
İstanbul'da Anadolu/Avrupa tavsiye edebileceğiniz usta var mı şu vanalı egzos için resimdeki gibi yapabilecek?![]()
Bir önceki konuya yazmıştım kadosan da Demir egsoz var ayhan abi kendisiylede görüştüm forumdan arkadaşlar ararsa yardımcı ol diye oda elimden geleni yaparım dedi resimdeki sistemin aynısını yapıyor hatta elektrik bağlantısına kadar kendisi yapıyo bide elektrikçiye ücret ödemiyorsunuznumarasını tekrar yazayım arayıp bilgi alabilirsiniz 0542 838 91 01
Ne Mutlu Türk'üm Diyene....
bende varex görüntüsü yüzünden istemiyorum poli.s sıkıntı oluyo oyuzden bende orta susturucuya bir işlem yapıcam
Arkadaşlar turbolu araçlar'a vanalı yapmayın ben yaptım yapmaz olaydım, tabiki varex dışında sanayi işi olanlar için konuşuyorum. Benim taktırdığım egzoz bile sayılamaz sadece boru kesiliyo bi aparat geliyor, ama performansta kayıp hissedilir oluyor birde egzoz çıkışı ortadan olunca arabanın iç vibrasyonu fena şekilde artıyor ve yüksek hızlarda ses iğrençleşiyor...
şuayip egzozcu.
orta susturucu yerinde bu var katın yerine ise tüp içi delikli olan uzun bi susturucu takıldı sıkıştırma olsun alt üst devirlerde araç geri düşmesin diye.
sıkma mı asla +10 diyorum ben ama kesinlikle işin ehli esnaf birine denk gelmek gerek.elektirik tesisatına varana kadar kendileri yaptılar ayrıca çekilen tesisata sıcağa dayanıklı bi borunun içine geçirerek çektiler.uzaktan kumanda aç keyif ol kapa aile spec![]()
![]()
![]()
artık corc-i zamanıcdti
yakın bi zamanda bende yaptırcam ,bursada qtp işini yapan bikaç yer var bunların en iyisini araştırıyorum ve en iyisine yaptırcam yaptırınca video çeker sana atarım begenirsen sanada burdan göndeririz çok basit sadece montaj
ben canlı şahit oldum sese dükkana bi tane vti geldi gayet sessiz orijin haliyle ,birden bi açtı kumandayı sanki gökgürültüsü yergök inledi vay anasını dedim![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Ben 1,6 gtc de orta susturucuyu kumandalı olarak kullanmıştım kapatınca ses nerdeyse tamamen gidiyor açıkken ses amerikan gibi çıkıyor ve vibrasyondan arabanın içinde durulmuyordu koltuklar masaj koltuğu gibi titriyordu![]()
- AOS-
İşte ben de o işin ehlini arıyorum İstanbul'da. Herkes vanalı sistem yapabilir, bunda sıkıntı yok. Ama her vanalı sistem aracı sıkmaz diye de birşey yok. Bu sorunu yaşatmayacak bir egzoscu lazım bana.
@16EC813
Abi sağol. Sistem sağlıklı çalışırsa neden olmasın.
-------------
Evet arkadaşlar. QTP sistemi yapabilecek, işinin ehli usta aranıyor İstanbul için.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)