geri kaçırma belirli bi eğime kadar kabul edilebilir , benim asıl merak ettiğim sürekli gitme isteği varmı?Yani araç d de , frenden ayağı çektik , kendi kendine gidiyormu?
geri kaçırma belirli bi eğime kadar kabul edilebilir , benim asıl merak ettiğim sürekli gitme isteği varmı?Yani araç d de , frenden ayağı çektik , kendi kendine gidiyormu?
manueli dsg gibi atabilirsen gerek yok dsg fiyat farkından kurtulursn
Dr.ECU
90 lılarda ya autoshow yada autohaber dergisinde avrupadaki otomatik araç ve manuel araç kullanıcılarının bir çizelgesi yayınlanmışdı.. otomatik araç kullanınlar pastanın %75 yada o civarlarda bir kesmini oluşturuyordu 70 küsurduda küsuratı hatırlamıyorum şimdi..
şimdi yapsalar böyle bir araştırma sanırım otomatik kullanan kesim %95 in üstünde çıkar avrupada..
eskiden otomatik desen performansdan çalardı yakıtı çok tüketirdi v.b ama yeni nesiller tam aksine manuel den daha performanslı ve daha az yakıyor.. üstelik manuelinde baskı balata masrafı var birde volanıda yemişseniz o zaman masrafın kralı çıkar..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
DSG kullandım, sanki beynine baglı gibi çalışan bir sistem, çok keyifli. 3500de sabit giderken, bastınmı 5500den bi anda devam ediyor araç, basmazsan kendi kendine 2000lere alıyor, vites geçişleri inanılmaz hızlı ve hiç hissetmiyorsun tek vites sanki araç
bu arada dsg sistemi yazılımsal olarakta modifiye edilebiliyor.
madem sorun özellikle golf R içindi al sana yapılabileceklerin tüm listesi
etuners : Technical File
eskiden konusurduk yaaa arkadas otomatik arabamı alınır uyuz essek gibi gitsemmi gitmesemmi diye dusunup duruyo sonra hadi bide vites degistiriyim diyo, ben cayır cayır vites atarım fln diyeama simdi okadar hızlı vites atabilecek bi babayiğit varmı billmiorum..
![]()
dün tts gördüm bitane bım bım bım dedi kalkar kalkmaz 1-2 saniye içinde 4 vites geçti![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Ben de hayatta otomatik araba almam derdim ama dsg, stronic vs bambaşka birşey...
Herkese tavsiye ederim![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
DSG ile alakalı sorunlar duydum ve tamiratı çok tuzlu olduğunu söylediler bence riske girme git manuel al...
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Manuel ask dsg mantik evliligidir![]()
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Ergenlikten beri manuelciyim : P
düzenli bir ilişki gibi birşey dsg.. Herkes manuel i bırakıp otomatige geçmek ister :P
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
DSG de vites geçişlerini göstergeden başka bir yerde hissetmiyorsun ben uzun vadede kullanmadım, bir kaç şehir içi ve bir uzun yol deneyimim oldu.. VAG grubu bir otomobil alacak olsan ilk tercihim DSG olur..
Gençken manule iyide bir yaşdan sonra dur kalk trafikde sol ayağın ağrıyınca yada kramp girince üstüne otomatikde bir araç sürersen yemişim manuelini bundan sonraki aracım otomatik olucak diyorsun.. istanbul trafiğinde yeri gelir 1 saat dur kalkda kalırsın otomatik candır..![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)