App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Corsa d kasa 5k arka amortisör takımı mevcutmu bilen varmı yoksa sadece yaymi var ?
Daha dogrusu arkalarada coilover takılıyor dimi ?
hoşmuş aslında ama bn şimdi şu linktekini buldum bu nasıl olur gri arabaya piano black siyah boyatarak taksam
Connecting site...
E5 Zeytinburnu sapağına gelmeden sağda cevizlibağ benzinliğin içinde odak dynamics yolun düşerse bi bak kardeşim şuan ne desem yalan olur gerekli bilgiyi verirler orada . Bi fiyat al gerekli güzelliği yapmaya çalışırım ben. Sevdiğim bikaç Abim var ufakta olsa bi güzellik sağlanır.![]()
The Best or Nothing
http://www.techturkey.com/forum/otom...rsa-sport.html
vay be sinann nerden nereye![]()
EK Civic 1.4 İs
Corsa D sport
R56 Cooper S
Megane 3 Coupe
Ap2 S2000
nerden nereye sıfır aldığım günü hatırlıyorum 5 sene kaldı bende yağmur yüzü görmedi
http://www.techturkey.com/forum/otom...a-sport-3.html
Satılık H kasa Astra'dan sıfırlanarak çıkmış " CDC40 OPERA " vardır.
İlgilenenler msj gönderebilir..
Arkadaşlar Corsa D aracımda olan 5-6 ay kullandığım sıfır ayarında Eibach 5cm yaylarımı satıyorum. Bilginize,
:ramo
Arkadaşlar herkese merhaba;
Aracımda body kıt takılı aynı zamanda biraz uygun fiyatlı ama iyi bir ürün arıyorum yay olarak.
Eibach Pro Kitin benzinlilerde dengeli düşürmediğini söyledi bazı arkadaşlar önde hiç fark yok dediler.
Geçenlerde bir yine H&R aldı ve ön en fazla 1cm düştü dedi havada kaldı press yaptık üstüne dedi. Üstelik H&R ın fiyatlarıda aldı başını gitti.Araştırma yaparken İzmirde bir firmanın KW marka yay getirdiğini öğrendim .Şimdi bu yayları araştırıyorum TUV onaylı 2 yıl garantili. fiyatta uygun. KW marka yay kullanan var mı? görüşleriniz nelerdir? body kit takılı olduğundan yalnızca lastik ve çamurluk arasındaki boşluk çıtırdan azalsa yeter felsefesi var. bazı arkadaşlarım o zaman yay masrafı yapma 2 cm kadar soğuk press uygula diyorlar. görüşleriniz ve deneyimleriniz nedir?
aracım 1. 2 benzinli corsa body kıt takılı çok sık olmasada zaman zaman 4 kişi bagaj full kullanım yapabiliyorum.
Benim aracima genelde 5 kisi biniliyo aile arabasi ve ben 5 cm lik yay taktim ne onden ne arkadan bir gidim surtme yok ve cokta dengeli dusuruyor h r yol tutus gercektende inanilmaz stock haline gore
H&r nin basıklığı gayet tatminkar kasislerde sürtmüyor ve fazla sekmiyor. Euro bazında geldiği için malzemeler şuan biraz pahalı .
The Best or Nothing
5 lik dizel yayini benzinliye taktiginda 3.5 basiyo yanlis bilmiyorsam
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)