H&R İçin herkesin yorumu aynı kafam şurada karışıyor bir grup al abi çok iyi dengeli düşürüyor diyor. bir kısım diyorki 5 likte alsan önler düşmüyor.
1 arkadaşım 3,5 luk yayın 1 cm civarında ancak düşürdüğünü söyledi.
Printable View
H&R İçin herkesin yorumu aynı kafam şurada karışıyor bir grup al abi çok iyi dengeli düşürüyor diyor. bir kısım diyorki 5 likte alsan önler düşmüyor.
1 arkadaşım 3,5 luk yayın 1 cm civarında ancak düşürdüğünü söyledi.
TL de 35 mm H&R var ondan pay biçin ne kadar düştüğünü
Evo on lıp ırmshır arka dıfuzor yaknda rıeger marspıyeller gelcek. Lastık camurluk arası 1 parkmak arkada uc kısı oturuncada lastık gomuluyo camurluga dalgalanmalarda bıle surtmuyo ve kesnlkle surtmezz. Murat abıde dogru soyluyo tl sınan ıle aynı semtteym aracnı deneme sansım oldu aynı bndekı gıbı ondada h r var h r ısteklerı kesınlkle karsılıyo
ok O ZAMAN H&R yönelcez yine biraz euro toparlarsa güzel olacak. :)
Bnm arabada 5 lık dızel h r var satıyorum ılgılenırsen. 5 aylık az km yaptım fatırası felanda mevcut
dizel 5 lik yay benzinlide 3.5 4 kadar düşürüyo sıkıntıda cıkmazz. dizel benzinli arasında dşürme farkı var bildiğim kadarıyla
[QUOTE=omererden;7319924]abi deneyip görceksin en dogrusu oo bendeki 5 likleri takarsan veya başka dizel 5 lik leri istediğin sonuucu alırsın ve basmama sorunuda olmaz eğer benden alırsan ve istedigin gibi olmassa iade kabul edilir :D[/QUOTE
Varya şu yay konusu beni benden aldı yani bilemiyorum... seçenek çok kararısızm kardeşim ya... sağolasın....
arkadaslar corsa essentia dizel icin sifir fiyati alan oldumu yakin zamanda?
Arkadaşın corsa sında kapı açma tuşuna 2 defa basıldığında farlar yanıyor ben kendi aracımda denedim olmuyor problem nedir acaba yardımcı olabilecek var mıdır.
Kullanma kılavuzunı okuyup kendınızde yapabılırsınız. Sınyal ve sılecek kollarını kendınıze dogru cekıp bekleyın,oradan ozellıklerı acabılırsınız.