Teşekkürler yardımlarınız için.
Printable View
Teşekkürler yardımlarınız için.
Bu arada Corsa D için lastik önerisi alabilirmiyim. 195-55-r16 H
şuan Goodyear Excellence serisi var. aracım 43000e yaklaştı.
Sert olmayan yumuşak konforlu lastik arıyorum ? marka modele açığım
önceliklerim
Michelin / Continental / Nokian
michelin kullaniyorm cokta memnunum tavsiye ederm corsa d sport jantiysa 205/50/16 kullanirsan daha iyi ben 55 yanak aldm hata yaptm janti gostermiyo yanaktan
Benimde aracımda şuan michelin energy saver var. memnunum.
Corsacilar cogalmis yav :) Bi geliimde toplayalim hepsini :)
Aracımın fren disk balatalarını 10.000 km önce değiştirdim. Yüksek hizlarda yani 100 km'de gibi hizlardan sonra frene basinca acayip bi titreme oluyo ve lastikten boyle yere yapisiyomus gibi bi ses geliyo ne yapmam lazim
Çok fazla yada ani bi fren yapınca diskler ısınır. Sudan geçtiyseniz yada su tuttuysanız disk kanallarında eğilme yapmıştır. Diskleri tornacıda düzelttirin yada bi diğer seçim yeni disk alıp değişim yapın. Zamanında bi arkadaşla uzun yoldan gelmiştik jantlara su tuttuğumda duman çıkmıştı yanımdaki arkadaş uyarmıştı bidaha yapma diye ordan araştırıp bulmuştum probleminiz çözülür inşallah. Kazasız belasız sürüşler cümlemize :)
Arkadaşlar sparco ve kw yaylar konusunda bilginiz var mı?
KW yi biraz araştırdım kullananlar çok memnun fiyat olarakta H&R eibach a göre daha uygun fiyatları var.
Sparco yu ise ***** sitede gördüm. Fiyat 290 lira .. bir firma satıyor ama orjinal midir? teyid edemiyorum. yorumlarınız nedir? max 3 cm civarında yay düşünüyorum. Çünkü aracımda eşim kullanıyor her gün 2. ellere bakmaktan helak oldum valla :)
Ahh be abıcım sen hala yay mı arıyosun :) cok skntı yaptn gercekten :)
Abi Ömer'den al bence bak ürün iadesi de var :)
O değilde Ömer mc i polis basınca senin gidişini görseydi herkes :D hiç bakmadın bile tanımadın bizi . Buluşmadan haberim yok yakıt almaya gelmişim gibi Çek panpa :D
Ulan sınan asıl sen gıttınde telı kapattın bn arabayı parkettım larnım actı ymk yemk ıcın acele edıyodm okadar aradım senı telın kapalı :) ahh bu kızlar erkeklerı cok degıstyo sınancım dıkkat et :)