Cuma günü muayneye gıdıcem fakat fren testinde aracın yere oturmasından korkuyorum aracın basıklıgı bu 5cm yay önler presli fren testınde surtme yaparmı daha önceden deneyimi olan varsa bilgilendirebilirmi ona göre yayları söktürücem.
Cuma günü muayneye gıdıcem fakat fren testinde aracın yere oturmasından korkuyorum aracın basıklıgı bu 5cm yay önler presli fren testınde surtme yaparmı daha önceden deneyimi olan varsa bilgilendirebilirmi ona göre yayları söktürücem.
EK Civic 1.4 İs
Corsa D sport
R56 Cooper S
Megane 3 Coupe
Ap2 S2000
Bir kaç deneyimli kişiye sordum birşey olmaz geçer diyorlar ama kararsız kaldım birde size sorayım dedim![]()
EK Civic 1.4 İs
Corsa D sport
R56 Cooper S
Megane 3 Coupe
Ap2 S2000
roller a girerken lipin sürtebilir.Birde şans meselesi muayeneyi yapan kişinin eşref saatine denk gelirsen geçebilirsinama işi şansa bırakma.Bu arada hangi istasyonda yaptıracaksın muayeneni ?
İlker abi seninde corsanın maşallahı varbizimkide 21bin oldu bende daha önce kumandalı egzoz vardı ama istediğim sesi alamadım söktürdüm ama seninki pek hoşuma gitti peki arka tampon ekini nasıl kestirdin ?
16.000 kere Maşallah İlker AbiSis farları ve app plakalar ile birlikte gerçekten çok tatlı olmuş JM . En kısa zamanda yay ' lanman dileği ile , keyifli sürüşler
![]()
boşu boşuna yayları sök tak yapmak istemıyorum aracın zaten bi ton ödenmemiş cezası var + bide bu masraf ayrıyetten zaman sıkıntısı olucak bı deneyecegım oturursa 30 gun ıcınde gene gıdıcem mecbur cuma gunu esenyurt muayne ıstasyonuna aldım torıumun arkasında bı yerlerdeymıs
kanka bakcaz bakalım inş geçeriz![]()
EK Civic 1.4 İs
Corsa D sport
R56 Cooper S
Megane 3 Coupe
Ap2 S2000
ağalar yokmu elinde 3.5 luk eicbach yay satan yav kurdeşen döktük hııamınnaa![]()
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
Herkese iyi geceler arkadaşlar haftalardır araç arıyorum aklımda şuan iki tane var biri corsa 1.3 cdti sport diğeri ise corsa d gsi bundan önce megane rs vardı şuan ne alıcağıma karar veremedim açıkcası yardım ederseniz sevinirim cdti yazılım vs yapsam tat verir mi ? Yazılımla 5.25 xd kovaladığını duydum garip geldi birde gsi yakıtı hakknda bilgi verirseniz sevinirim aylık ortalama 1000 yol yapıyorum maksimum oda
bende gc8 den inip 1.3 cdti d sport a geçiş yaptım.Zaten hoşuma giden bir araçtı torklanması güzel yakıt zaten subarumdan sonra çok iyiama bir subaru değil orası ayrı
yazılım,kat iptali,ve egr iptali ile dahada keyifli bir araç olabilir.Alırsanızda muhakak cam tavanlı alın ayrı bir keyif katıyor araca
![]()
Subaru ayrı bi dünya o arabaya ahtım var zatenbenim en çok istediğim yolda peynir ekmek gibi olan sciroccolarla oynamak
cdti ile biraz zor sanırım ama gsi yakıtı bana söylendiği gibiyse gsi alırım düşünmeden
arkadaşlar gsi için yakıt az diyen varsa yalan söyler şehiriçi yakıt tüketimi 0.70-.0.80krş görüyor arabada bas bana diyor sciroccolarlada oynarsınyakıtla sıkıntısı olanlar kesinlikle cdti alsın derim aradaki fark dünyalar
Corsa d Gsi Turbo loading...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)