Icıme doğdu resmen 2 gün önce face den typer I'n muhabbetını yapmıştık hayırlı uğurlu olsun kazasız belasıZ.
Hayırlı olsun Harundoğru tahmin etmişim. Kazasız belasız kullan. Foto video bekleriz ep3 sesinden yenmez şimdi
** bu arada az önce bende 30.000 km (29710) bakımdan geldim. Sanayide dostumun Opel servisinde yaptık.
Yağ (castrol magnatec)
Yag filtresi
Mazot filtresi
Ön fren balataları
Polen filtresi
Hava filtresi
Orj. ön silecekler
Tüm parçaları orijinal kullandık. Kazasız belasız inşallah.
:ramo
Opel modeline yağ doldururken yalnızca Opel tarafından onaylanmış,
benzinli motorlar için GM-LL-A-025 spesifikasyonuna ve dizel motorlar için GM-LL-B-025 spesifikasyonuna uygun olan yağları kullanmalısınız.
Bu yazı opel sitesinden alıntıdır
Yeni çıkan Mobil 1 ESP 0W40 serisinin özellikler kısmında bu koşulları sağladığı yazmaktadır.
http://www.mobil1.com.tr/motor-yaglari/esp-0w40.aspx
Alırken Yeşil renkli olan Mobil 1 ESP 0W40 almaya dikkat edin
Astra aracımda kullanıyorum yaklaşık 1500 km oldu aracın motor sesinde ciddi azalma oldu daha da rahatladı resmen araç
![]()
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
Connecting site...
http://www.techturkey.com/forum/otom...l-corsa-d.html
satış devam etmekte![]()
Teşekkürler, yağ konusunda ustama güvendim en azından servisin GM dandik yağından iyidir.
:ramo
Yeni aracın hayırlı olsun zıpzıp.Senin ve buradaki diğer birkaç Corsa bu modele karşı olan hislerimi değiştirmişti. Type-R ın yeri farklı ...Güle güle kazasız belasız kullanman dileğiyle...Güzel tercih.
Aradıgın yavru bende
Cok yakın zamanda güzel fotografları çekilicek görüceksin
![]()
Sagol kankacımAllah razı olsun yakın zamanda fotograflar gelir belki ufak kısa bir videoda olabilir
![]()
Teşekkür ederim.Corsa güzel araç
Benimkide sayılılardandı gerçekten farklı duruyordu ufaklık İyi dileklerin için teşekkür ederim. Herkezin yaşaması gereken bişey Typer
![]()
JoYTeaM
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)