arkadaşlar çok yakın bir zaman önce corsa d gsi aldım bugün yurt dışından komple irmscher bady kitim paspas takımım ve 2 adet eksoz kafası geldi teslim aldımboyaya verdim birde buluşma planlasanızda buluşsak tanışsak kaynaşsak
Corsa d Gsi Turbo loading...
isteyene getirmede yardımcı olabilirim 4 günde elimdealmanyadan ithalllll
yaa fiyatı burdan vermek istemiyorum nedenine gelince millet çok pahalı almışsın malmısın filan diyor canım sıkılıyor fiberden var aynısı diyor adam fiberle orjinalin ayrımını yapamıyor burdan bana çok pahalı almışsın diyorresimleri ekleyeceğim taktırayım
2007 Sport Dizel aracima 35mm'lik H&R yay taktim. Fakat direksiyon tepkisi sanki orjinal yuksekligindeki haline gore biraz azaldi. Kisa Z rotu takilmasi nasil bir etki yaratir? Ya da bir baska deyisle alcaltma sonrasi neden kisa Z rotu takilir? Hangi aracin (orn. Corsa C ? ) Z rotunu problemsiz bir sekilde takabilirim?
![]()
H&R yay üzerine press ile 25 ay kullanmıştım corsa d sportumu hiç z rotunu kısaltma veya direksiyonda hissiyat eksikliği hissetmedim
başka bi sorun olmasın ?
Livestrong
haftabaşında alakasız bir araç almak için İstanbul'a gelmiştik o nasip olmadı, gelmişken aklımızdaki 2 Corsayı alıp dönelim dedikbirisi dizel birisi benzinli. ufak dokunuşlara başladık..
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)