canımda fena istedi yapcam bi orgkendi capımda
![]()
yarin aksam toplanirsaniz atasehirden gelirim vallaorta yolda bulusabiliriz. mekan kararlastirirsaniz
![]()
Ne durumda organizasyon
fk coiloverlar arkalar dip onler 2 parmak kadar bosluk var. Helper yaylari durmakta onlari sokunce onu yere dayamak mumkun arka en fazla 3cm daha dusuyor![]()
41 kere maşallah ben jant renk kombinasyonunu cok begendim cok hoşuma gittiHarbi iyi görünüyor spoyler ne zaman geliyor
![]()
JoYTeaM
Heh ideal basıklık kardeşim maşallah Allah kaza bela vermesin. Spoiler ve Arka bagaja opel armasını tak ama![]()
Birde sorum olacak coilleri taktıktan sonra Z Rotlarını kısaltmaya gerek kalıyormu ?
Benim coiller kisa z kollariyla geldi ben taktirdim ama pek bi fark hissetmedimsahsen opc line yapmak istemiyorum arabayi boyle sanki daha clean duruyor. Ama sagim solum belli olmaz. Yaza dogru yeni jantlarim gelicek ondan sonra dusunebilirim body kit i
![]()
Jantlar 16 mı 17 mi bu advanlar lastikler falan baya içerde kalmış lastik ölçülerinden herhalde. Maşallah tekrardan
Jantlar 17 40 yanak lastiklerle. Ne taksak iceride kaliyor. 20 inch jant taktik o bile icerde kaldi![]()
Fotograf beklerizyoksa karter korumada alin hayat kurtariyo valla
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)