Yazılım var mı araçta ? yükte kaçırıyor 1.3 cdti lar belki hırpalanmıştır sebebi o olabilir..
Arabanin neden kacirdigiyla ilgili bir fikrim yok bilsem zaten fikrimi soylerdim sadece daha once duymadim dedim kesinlikle araciniz hakkinda birsey soylemiyorum ama sonucta 8 bin km yol yapmis hersey olabilir sifir arac degil sonucta gecmisini bilmedigim bir araba uzerinden yorum yapmak istemem araca bisey dedigim yok yanlis anlasilmasin
Orta susturucu iptal ettirdm azcik ses olsun diye banamisin demedi hirlamiyor bile serefsizwarmi iptal ettiripte farkini yasayan?
Bodrumdaki sahibinin ilani gorunce dibime kadar geldi ilandaki rakam cok yuksek askerden gelinceye kadar satilmaz bana nasip olacak derken ilani goremiyordum yine satilmis demek. Hayirlisi olsun. Bu arada baska ciddi anlamda dusuk kmli sport var mi dizel?
TL'de yazılım var diye biliyorum zaten yazılım olan 1.3 cdti larda balata fazla dayanmıyor. Ve bilinçsiz kullanıldıysa kaçırıyordur. Volant sapasağlamdır bence.
.
valla corsa d lerde en iğrenç durum baskı balata seçimini iyi yapmanız olsun yoksa hiç bir işe yaramıyor.
şuanda 360 tl orj sachs marka baskı balata ve kesinlikle değişmesi gereken merkez var bunun fiyatıda 180 tl 150 işcilik şanzıman yağı falan vss 750 mal oluyor bilginize
2008 corsa d 1.3 cdti z13dth de gizli yol bilgisiyarı var km ekranında burda ortalama yakıt c 00 00 gösteriyo bunu nasıl aktif hale getirebiliriz ?
Vmax Performance
arkadaşlar merhaba
bir süredir ilanda olan olmayan birçok araç sahipleriyle irtibata geçtim
hoşuma gitmeyen seçenekleri eledim
bu arada kaçırdıklarım oldu
satmaktan vazgeçen arkadaşlar da oldu
her işte bir hayır vardır diyorum..
tertemiz, oynanmamış, 100.000 km dayanmamış
D Sport arıyorum
AKLINIZDA BULUNSUN !
Arkadaşlar orta ve son susturucuyu iptal ettiren varmı normal düz boru yani nasıl ses alınıyor yaptırmam an meselesı
en güzeli duz boruyu cektır 51 lik mi kaclık olucaksa sona da guzel bı remus tak bak keyfıne olucaksa böyle olur yoksa ortayı iptal et yok sona takmakla falan olmıcak bu iş bende yaptım ama hikaye oldu en guzelı dedıgım gıbı duz boruyu cekıceksın komple sonada remusu takıyosun kardesım onu yapayım bunu yapayım dıye düşünmiceksinortayı iptal ettirdikten sonra faydasını falan görmeyince bunu düşündüm
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)