User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
80 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Mazda RX8 Swaplamak mümkün müdür abiler?

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı teggy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonradan çözdük başka motorsuz rx alıp ama pahalı oldu. komple m50 blok kapak titanyum alaşımlı parçalarla swaplanınca hafifledi epey, sıkıntı olmadı ikincide...
    Abi bende m50b25 düşünüyordum motor olarak turbo verimi çok yüksek sorunsuz olursa turboda taktırırım diyorum. Ulaşabileceğim bir facebook veya msn adresi var mı? Biraz bilgi alsam çok iyi olur deneyimlerinizden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    m52 bloklar aliminyum m52b25 olmazmı üst kapakta b28 olursa çılgın bişey olur gibi.

teggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olur, ama titanyumun tadını vermiyor gene de...

[RaCeR] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    26b 4rotor bir rx ne zaman görecez türkiyede
    Alıntı JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
    ALLAHINI SEVEN DEFANSA GELSİN

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    R3 modelleri motor ömrü açısından daha verimli. Yağına,suyuna dikkat ettin mi 345 bin mil yapan bile var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @teqqy abi senden hala cevap beklemekteyim

@TT992 m52 motorlar turboda sıkıntı çıkartıyormuş hararet filan çoğu abide önermiyor stock kullanılcaksa kullanılır diyorlar

@Racer abi nerde bizde öyle bütçe 2024'te getireceğim bir tane skyline gtr34 ahım var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    R3 modelleri motor ömrü açısından daha verimli. Yağına,suyuna dikkat ettin mi 345 bin mil yapan bile var.
    Emre abi ben yalnız biraz pis kullanacağım yani çok zorlayacağım arabayı zorlarım herhalde arkadan itişi bu yüzden istiyorum zaten o kadar dayanıklıysa direk R3 modellerinden alıyım 6 7 ay sonra. On numara kontrolünü yaptırırım zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @TT992 m52 motorlar turboda sıkıntı çıkartıyormuş hararet filan çoğu abide önermiyor stock kullanılcaksa kullanılır diyorlar

geçenlerde ilanlarda sr20det gördüm

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...25723621/detay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TT992 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

geçenlerde ilanlarda sr20det gördüm

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...25723621/detay
    Abi gördüm bu ilanı bmw motorunda ısrarcıyım hem ustası çok hemde parçası daha ucuza geliyor diye duydum sr20'den ***** TR'de yedek parçası yok herşey yurtdışından getirtiliyor.

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-Dylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emre abi ben yalnız biraz pis kullanacağım yani çok zorlayacağım arabayı zorlarım herhalde arkadan itişi bu yüzden istiyorum zaten o kadar dayanıklıysa direk R3 modellerinden alıyım 6 7 ay sonra. On numara kontrolünü yaptırırım zaten

Valla kardes konuyla alakali degil ama iyiligin icin soyluyorum ister dinle isterdinleme kendini basilcak yerde basip basilmiycak yerde basmama konusunda Ayarlamayameyilli gormuyorsan ki oyle gozukuyorsun hele rwd gibi bir araci ilkdefa kullanicaksan hele ilk KENDİ araban olucaksa ben sana rx8 tavsiye etmiyorum.diyiceksin lan 18 yasinda gti in var.gayet guvenli bir araba ve o hevesi kisa surede atmayi basardim ben.rx8 harika ama bakiminda v motorlara gore daha titiz olunmasi gereken bir araba.swap degilde stock binmeni tavsiye ederim ufaktan bir susturucu iptal edersin tadindan yenmez.50-55 liraya bir dolu temiz rx8 var.nacizane tavsiyem cok heycanli oldugun belli ama bu isler sabir ister rwd sartin degilse 1.4 180 hp sifir ve dolu bir gti/cupra/ra alabilirsin buda bi opsiyon.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SGTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla kardes konuyla alakali degil ama iyiligin icin soyluyorum ister dinle isterdinleme kendini basilcak yerde basip basilmiycak yerde basmama konusunda Ayarlamayameyilli gormuyorsan ki oyle gozukuyorsun hele rwd gibi bir araci ilkdefa kullanicaksan hele ilk KENDİ araban olucaksa ben sana rx8 tavsiye etmiyorum.diyiceksin lan 18 yasinda gti in var.gayet guvenli bir araba ve o hevesi kisa surede atmayi basardim ben.rx8 harika ama bakiminda v motorlara gore daha titiz olunmasi gereken bir araba.swap degilde stock binmeni tavsiye ederim ufaktan bir susturucu iptal edersin tadindan yenmez.50-55 liraya bir dolu temiz rx8 var.nacizane tavsiyem cok heycanli oldugun belli ama bu isler sabir ister rwd sartin degilse 1.4 180 hp sifir ve dolu bir gti/cupra/ra alabilirsin buda bi opsiyon.
    Dediklerin doğru gerçekten 4 5 yıla yakın peder beyin arabasını kullanıyorum hatta o hastalandı kötü bir hastalık geçirdi o sıra ben kullandım bir müddet sürekli her konuda 2 yıldan bahsediyoruz yani. Basılacak yer var basılamayacak yer var mesela gecenin 12 sinde çıkıp cadde de istediğim gibi gezebilirim abartmamak şartıyla ama tutupta trafikte asla yapamam. Şimdi rx8 stock halde alıp binmesine binerimde korkuyorum motor olayından ya çok abartılmış yada durumu vahim rx8 kullanan abilerin tavsiyelerinide bekleyeceğim zaten. Bu proje hemen başlamayacak dediğim gibi 1 yıl daha sürem var ama stockta sorun çıkmıyor ise 6 7 ay sonra alma niyetindeyim. İlk defa rwd kullanmıyorum 520i vardı önceden çok yakıyor diye sattı babam 1.5 yıl sürekli kullandım onu diyebilirim hemen hemen her gün. Önden çekişli istemiyorum çok seçenek var ama benim içime ısınmıyor maalesef

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motor değiştirme işi sadece motoru koymak ile bitmez. Bence bu iş senin için çok erken. Modifiye işi ile biraz daha içli dışlı hale geldikten sonra tekrar düşünmeni öneririm.

Bu arada Kıbrıslı arkadaşımın "ters kambur , titanyum " vs açıklamalarından pek birşey anlamadım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mechanix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motor değiştirme işi sadece motoru koymak ile bitmez. Bence bu iş senin için çok erken. Modifiye işi ile biraz daha içli dışlı hale geldikten sonra tekrar düşünmeni öneririm.

Bu arada Kıbrıslı arkadaşımın "ters kambur , titanyum " vs açıklamalarından pek birşey anlamadım...
    Mustafa abi peki bu durumda stock halde rx8 modelini kullansam hemen hemen her gün değil ama haftada 3 veya 4 gün ve biraz zorlasam bazı yollarda motor ömrünü kısaltmış olur muyum?Bakımın aksatmadan kullansam.

Bir de 40 45 bin liraya ne önerebilirsin arkadan itiş 4 koltuklu olacak ama alman araçları hariç. 200sx düşündüm ama onun da sıkıntılarını benden daha iyi biliyorsundur sen.

Şimdiden teşekkür ederim abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rx-8'in motoru peynir değil ki haftada 3-5 defa kullandığında erisin gitsin... Sen kesin olarak alırsam motor elimde kalacak diye düşünüyorsun sanırım.

Rx-8'in motoru gitse bile 8.000 TL gibi bir paraya 0 motor koyup devam edebilirsin. Senin swap fikirlerin ise 20.000 TL den başlıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rx-8'in motoru peynir değil ki haftada 3-5 defa kullandığında erisin gitsin... Sen kesin olarak alırsam motor elimde kalacak diye düşünüyorsun sanırım.

Rx-8'in motoru gitse bile 8.000 TL gibi bir paraya 0 motor koyup devam edebilirsin. Senin swap fikirlerin ise 20.000 TL den başlıyor.
    Şöyle yapılsa nasıl olur peki abi. Motorsuz bir şase alınıp sıfır rx8 motoru konulsa madem 8 bin tl biraz daha uzun ömürlü olur mu? İlk defa kendi aracım olacak o yüzden biraz tedirginim diyebilirim

TechTurkey
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    emre fantazi kurma kardes git bi rx8 al patlarsa motor alırsın..
    A programmer is an organism that turns coffee and pizza into software

www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şöyle yapılsa nasıl olur peki abi. Motorsuz bir şase alınıp sıfır rx8 motoru konulsa madem 8 bin tl biraz daha uzun ömürlü olur mu? İlk defa kendi aracım olacak o yüzden biraz tedirginim diyebilirim
    İlla değiştiricem diyorsan evet bu daha uzun ömürlü olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlla değiştiricem diyorsan evet bu daha uzun ömürlü olur.
    Ben o zaman biraz daha bekleyim sabredeyim eksik olan bütçemi tamamlayım senin kapını yine çalacak gibiyim abi

@Gökhan abi neden fantazi olsun herkes yapıyor bu işlemi ben yapacak değilim ya ne güzel jdm works var bu ülkede çokta güzel yaparlar bütçem olduğu sürece

TechTurkey
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ben o zaman biraz daha bekleyim sabredeyim eksik olan bütçemi tamamlayım senin kapını yine çalacak gibiyim abi

@Gökhan abi neden fantazi olsun herkes yapıyor bu işlemi ben yapacak değilim ya ne güzel jdm works var bu ülkede çokta güzel yaparlar bütçem olduğu sürece
    ah o jdmworks yokmu ah..
    A programmer is an organism that turns coffee and pizza into software

www.drecu.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)