thekillingroad Nickli Üyeden Alıntı
özgün ne zaman insanlara elinde baltayla saldırıyormuşçasına mesaj yazmaktan vazgeçeceksin?
bende senin motoruna başlarım ama şimdi. adam kıçı kırık bi pistonla egzantrik takmış, stage3 motor mu yapmış?
işi sana piston satmak olan adamın her dediğine bu kadar güvenmeye devam et o zaman. bilimselliği falan ortaya atınca hemen kaçıver, adam öyle diyor adam böyle diyor.. Ya desin sana ne kardeşim?
mototuneusa'den link verdim sana.. okudun mu? hayır.. 30-40 sayfa döküman var orda onlarca fotoğraf var binlerce anlatım var, R6'nın motorundan yola çıkılarak anlatılmış acayip tricky noktalar var.
da..
senin ağzından çıkan lafı geri aldığın görülmüşmü ki ömründe.. habire insanları dövmeye çalışıyorsun senden farklı bir şeyler diyorlar diye..
Özür dilerim ama biraz kelimeler oynamak olmamış mı?
Açık açık yazdım.
Hayvanlık yapmazsan zaten kırılmaz bu, motor bunlar, metalden yapılıyor, kağıttan değil.
yanlış ölçersin yanlış biçersin bunlar da hatadır, tamam hayvanlık olmasın da.
benim etrafımdaki dostlarımın %99'unun arabası sağlam bir *** sarmadılar. Bunların hepsi şimdi iyi rodajcı mı?
Birinin 22bin km'dei 3.20i'si diğerininkini acayip şekilde yarıyor geçiyor. Ne olacak şimdi? İkiside iyi rodaj mı yapmış? söylemek istediğim buydu.
Rodaja ek kazanç olarak bakıyorum ve ona göre yazıyorum, yoksa kırılmazsa kırılmaz tabii, niye kırılsın yani.