User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 20 ile 28 arası

Konu: Golf4 1.6 confort çok benzin yakıyor

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lambda fiziki hasar görmediği sürece zaten arıza vermiyor. Vag.com dan bakmak lazım. Maf da az okuyor olabilir. 8v lerin 9-10 litre yaktığı bilinen bir şey ama bu fazla yakıyormuş

KSE71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buji kablosu varsa sendeki bobin 4ü 1 kaset içinde yekpare olandandır onun da fiyatı en son 160 civarı falandı
    Anladım, sağolasın abi. inşallah o kadarla yırtarız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kurtbil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lambda fiziki hasar görmediği sürece zaten arıza vermiyor. Vag.com dan bakmak lazım. Maf da az okuyor olabilir. 8v lerin 9-10 litre yaktığı bilinen bir şey ama bu fazla yakıyormuş
    Anladım. Zaten golf servisine gidecek abi heralde, mafa da bi bakarlar o zaman. Oksijen sensörüne bi şey demediler ama daha detaylı bakılacak tabi bobinlerden değilse sorun.

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bobin fiyatı 100-110 arası bişeydir değiştirmişken bujileri ve kablolarıda değiştirin

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim şimdi aklıma geldi, uzun yol yaptın mı hiç, hararette düşme oluyor mu?yoksa 90da sabit mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim şimdi aklıma geldi, uzun yol yaptın mı hiç, hararette düşme oluyor mu?yoksa 90da sabit mi?
    Abi zaten biz aracı 1 aya yakın bi süre önce aldık 3 hafta olmuştur belki. Aracı da çok iyi bir tanıdıktan aldık oda uzun yol hiç yapmamış arabayla. yani zaten kendisi iş seyahatlerine gidiyor sürekli, maltepe de oturuyor. 10 15 günde bir geliyor gündelik gezmek için kullanıyor aracı yani buralarda genelde araba bi giderlerse ailecek pikniğe beykoza falan gidiyolardı uzun yolu o yani. hararet hiç yapmamış yani hararet falan normal. Biz aldığımızdan beri öyle bi sorunda yaşamadık. Yağ yakma, duman atma gibi hiç bir sorunu yok. Bi trigerini değiştirmemişti işte, oda bu gün değişti servisde. Aynen buji kablolarıyla bobinler de sorun çıkmış sanırım, bi onları değişecez. Başka da bi sorun görünmüyo dediler. onları değiştirdikten sonra devam ederse tekrar bakarız dediler. zaten 80 bindemi ne araç küsüratı var tabi ama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onur Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bobin fiyatı 100-110 arası bişeydir değiştirmişken bujileri ve kablolarıda değiştirin
    Aynen hepsini bi arada değiştirmeyi düşünüyoruz biz de. Hatta değiştirmişken bobin, buji ve buji kablosu üçünü bi arada değiştirecez.

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hararet için demedim, termostat değişimi yapılırken onun bir yuvası var onunla beraber değişmesi gerekiyor, değişmeyince hararet yolda giderken 90da sabit kalmak yerine 70-80e düşüyor bende oldu oradan biliyorum.

bir de ısı müşürü, hararet müşürü ya da sıcaklık müşürü olarak geçer ona da bir bakın doğru ölçüyor mu, dışarısı 5 dereceyken 30 derece ölçerse o da yakıtı etkiler.

ateşlemeye bakıyorsunuz zaten, akışmetreden geçen hava miktarı a normalse, debriyaj da bitik değilse artık sorunu kullanış stillerinde aramaya başlayacağız.

katalitiği hiç söylemiyorum bile oksijen sensörleri normal okuyor dediğin için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hararet için demedim, termostat değişimi yapılırken onun bir yuvası var onunla beraber değişmesi gerekiyor, değişmeyince hararet yolda giderken 90da sabit kalmak yerine 70-80e düşüyor bende oldu oradan biliyorum.

bir de ısı müşürü, hararet müşürü ya da sıcaklık müşürü olarak geçer ona da bir bakın doğru ölçüyor mu, dışarısı 5 dereceyken 30 derece ölçerse o da yakıtı etkiler.

ateşlemeye bakıyorsunuz zaten, akışmetreden geçen hava miktarı a normalse, debriyaj da bitik değilse artık sorunu kullanış stillerinde aramaya başlayacağız.

katalitiği hiç söylemiyorum bile oksijen sensörleri normal okuyor dediğin için
    Anladım. Sağolasın abi. Servisde sanırım oksijen sensörünün değerlerine bi baktılar, ama sorun yok dediler. Yani bobinler ve buji kablosunu gördüler kötü olarak, onların değişmesi lazım dediler. Onları gördüğümüz için ilk önce onları değiştirelim, sorun düzelmesse oksijen sensörüne bakarız dediler. Hararette düşme yok, yani sabit kalıyor dediğin gibi 90 de. Ama sıcaklık müşürünü söylerim tekrar gittiğimizde. Aklımda olsun. Baskı balata bizden önce yeni değişti. Valla inşallah bu bobinlerden kaynaklıdır da sorun halolur yaa, kafayı yemek üzereyiz artık.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)