User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: Citroen C4 göstergesini Peugeot 307'ye takmak

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Bildiğim kadarıyla setup bozulmadıysa hemşomun arabası turbo şuan ayrıca, bence de C4 önerisi saçma olmuş.

alihan_27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelik makyajlı kadranı (üstteki) olmak üzere ikiside gayet şık ve orjinal olur şahsi fikrim , inşallah i pürüz çıkmadan içinize sinecek biçimde olur.
    Biraz bakındım makyajlı kasadakinden tek tük var. Dediğin gibi eğer uyarsa öncelikli olarak makyajlı kasanın göstergeyi takmaya karar verdim. Neye niyet neye kısmet

Alıntı aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gösterge ile uğraşmak yerine C4 alıp direksiyonunu başka tak olmazmı?
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi bu öneri mi ? Elindeki mevcut bindiği araca en fazla 500-1000 tl bir para harcayıp hem çok farklı hemde ben yaptım diyebileceği bir işlem yapmak var iken arabayı satıp C4 alıp direksiyon değiştirmesi mi önerin ? Ayrıca emin ol direksiyonu değiştirmek çooooook daha zor.
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bildiğim kadarıyla setup bozulmadıysa hemşomun arabası turbo şuan ayrıca, bence de C4 önerisi saçma olmuş.
    C4'ün direksiyonu değiştirmek Schumi'ninde dediği gibi hem çok çok zor hemde ben spor direksiyon kullanıyorum. C4 için direksiyon göbeği bulmam imkansız gibi birşey. Hatta 307 içinde yoktu 206'nın spor göbeğine işlem yapıp takabildim.
    Ve ayrıca hemşo levent'in dediği gibi birsürü harcama yaptıktan sonra C4 almam gereksiz, günlük bindiğim bir Citroen'de var zaten. Üçüncü bir fransız arabası bünyeye zarar

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    calışmama olasılığı yüksek soketler sizi yanıltmasın fransızların özellıkle peugeot un tum cihazlara farklı kod ve yazılım koymak gibi alışkanlıkları var 207 sahibiyken baya uğraşmıştım oem yol bilgisayarıyla birbirinin aynı ekranlar her arabada farklı calışıyor du kimsede sebebini anlamıyordu o yüzden aldığınınz parçaları iade şartıyla almaya çalışın derim kolay gelsin.
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)