Uçmasını bilmeyenler için uçmak imkânsız gelir. O kadar paranızın olmaması benim de paramın olmadığını göstermiyor ;)
Printable View
Bunlar hep esnafa çiftçiye araba satmayan ferrarinin suçu :)
Tum on yargimi bir kenara birakarak yaziyorum. 30bin euro'ya sifirdan baslayip degil aventador, clio bile yapamazsiniz.
Otomobil uretmek istiyorsaniz, teoriyi bir adim ileri tasimak adina yapabileceginiz en mantikli hareket simulasyon yapmak olacaktir. Bununla ilgili programlar mevcut, hatta gerekli modullerinide aldiginizda baska bir takim simulasyonlar yapma imkaninizda olur. Programin bize verdikleri fiyati 45bin euro idi, adi msc adams. Linkide burada: Adams
Ille bir arac yapip sokakta ya da pistte kullanacagim diyorsaniz, bu programla baslayin. Madem paranizda varmis, dogru duzgun bir is cikartin ortaya, herkes takdir etsin.
Iyi calismalar dilerim, kolay gelsin.
cem yılmaz geldi aklıma birden :D
haftaya tech turkey'de sıfırdan aventador yapıcaz :D
Cem Yılmaz | Dedin, yapacaksın abi. - YouTube
daha önce söylendi mi bilmiyorum ama el emeğim olsun işçiliğim olsun uğraşayım diyorsanız ufak gokart tarzı yada utv benzeri bir şey imal edebilirsiniz tüp şasi üzerine
Yine 40 li yaslar ya he he amk
Plakasi var trafikde kullanilabiliyor.
https://e-a.d-cd.net/12a1fcu-480.jpg
http://www.techturkey.com/forum/proj...-countach.html
bu projeyi unutmadınız umarım ?
verin adama gazı
Bisikletten Porsche Yapılır mı? - YouTube
şöyle bir şey buldum ne kadar iş görür bilmiyorum
Ben şundan yanayım, dene abi. Zaten paran varmış, Allah artırsın ayrı mesele, ne kaybedersin ki? En fazla 30 bin euro ve bi iki yıllık boş vakit. Ama bunu yaparken bişeylere emek verip mutlu olucaksın. Ve kesinlikle hiç bilmediğin dallarda yeni şeyler öğreneceksin. Daha bilinçli bi kullanıcı olacaksın ve belki de sanayiye hiç gitmeden ufak tefek sıkıntıları halledecek bilgiyi öğreniceksin. Bence denenmeli. Zaten 0 Aventador alıcak kadar maddi durumu iyi olan birine koymaz. Ha ayrıca, varsa hakkaten o para, alın bi tane 0 Aventador, canlı örnek olsun baka baka yapın ;) kolay gelsin :) 30k yı kim umursar o saatten sonra..
Hocam, istediğin kadar para ayır vs. elde edeceğin sonuç seni görsel olarak tatmin etmeyecektir. yani bir yanı hep eksik kalacak senin için. Onun yerine kazalı, kıyıda köşede kalmış özel bir arabayı alıp yavaş yavaş keyfini çıkararak toplamanı öneririm.