My quest to build a AC Cobra Replica - Team-BHP
http://www.team-bhp.com/forum/attach...a-img_6758.jpg
Yanlış görmüyorum sanırım ?
Printable View
My quest to build a AC Cobra Replica - Team-BHP
http://www.team-bhp.com/forum/attach...a-img_6758.jpg
Yanlış görmüyorum sanırım ?
ben başlığı okuyunca model araç sanmıştım değilmiş, kolay gelsin umarım istediğiniz şekilde tamamlarsınız projenizi :)
Ya kusura bakmayinda sizin dusunce yanlis bir dusunce alayim aventador yapayim kusura bakmayin ama trajikomik olmus.
Yapmak yerine maden Yunanistanda yasiyorsunuz almanyaya gidin kazali yada yanmis bi lambo bulun onu toplamaya calisin size daha uyguna gelir emin olun buna
Cunku sizin yapmak istediginiz projenin sonu yok ve o sonun para sonuda yok neye ne kadar harcama yapacaginizi bile bilmiyorsunuz.30k€ kusura bakmayinda gosterge jant difransiyele bile yetmez daha bunun motoru sanzumani yuruyeni kaportasi vb. Gibi bircok parca lazim yani bu is kusura bakmayin ama zor.
amacım dalga geçmek yada küçümsemek deil sadece bugun denk gelince paylaşmak istedim.
This Lamborghini Aventador is Made Out of Paper
Bak hocam, bunu düşünmemiştim. Bu da iyi bir fikir. Hocam bakiye şimdilik 30K€ nakit para. İlerleyen zamanda gerektiği kadar arttıralacak. Bilmediğim ve bazı konularda sorunlarım olduğu için konuyu açmıştım zaten hocam. Ben bir kazalı lambo'ları araştırıyım. Fikriniz için teşekkür ederim.
Bu sayfayı ve araçları bir inceleyin.
https://www.facebook.com/pages/Las-V...56644727786281
konunun tamamını okumadım çok fazla gereksiz mesaj vardı o yüzden tavsiye edildimi bilemiyorum,
bir anadol alınıp sadece şasesi kullanılıp caterham superseven yapılabilir o bütçeyle çoook rahat bir şekilde... hem yürür aksam hem kaporta malzemesi bulmanız kolay olur..Yaşadığınız bölge itibariyle hem britanyadan hem Ülkemizden parça getirte bilirsiniz...
Ulan Yunanistan işte bu yüzden battı anasını satayım.
Eski klasik araç tavsiye edildi ama sizin ki edilmedi hocam.
Aslında anadol bulabilir miyim burada bilmiyorum. Türkiye'den anadolu getirtip ruhsatı felan çok kafa ağrıtacak. Avrupa ülkesi dışında biraz kafa ağrıtıyorlar araba ruhsatlarını üstünüze geçirmek için. Kaba bir değimle arabayı bir kez daha ödemiş olursun...
Şimdilik MR2 aracını çeviri yapması önerisi
Ve kazalı bir gerçek Aventador aracını tamir etmek üzerinde araştırmalar yapıyorum.
Yine de fikriniz için teşekkür ederim. Bana yardımı olmasa bile böyle bir şey yapmak isteyene mutlaka yardımı olacaktır. Yazılı olan kalır nasılsa.
Dostum, Yunanistan batmış değil. Sadece fakir sınıf yoktu. Şimdi orta sınıftan hızla fakir sınıfına düşenlerden oluşan bir dalga. Fakir olanlar ise gerçekten zor duruma düştüler. Yoksa zengin olan bir kez daha zengin oldu. Tek sorun, sabit politika izleyemediğimizden paranın pazara atılamaması...
Bir göz atıyım hemen hocam.
zamanında evinin garajında countach yapan bi adam vardı hatta forumda da konusu açılmıştı o konuyu hatırlayan varmı
bide böyle birşey varmış Almanyada
Lamborghini Countach-Replika als Sportwagen/Coupé in St. Wendel
Bence güzel bi e30 toplayın orda çok daha zevkli olur. :)
Hocam, bilmeden yorum yapmanız biraz canımı sıktı açıkcası. Yaptığım işleri bilmemeniz yüzünden böyle bir yorum yaptığınıza inanıyorum. Devletin ne yaptığı benim umrumda değil. Bu yüzden konuyu daha açmak istemiyorum. Ayrıca, bireyin yaptığı bir şeyi topluma mâl etmek büyük bir yanlıştır.
Eger makul fiyatlar icinde olursa kitten bende alabilirim
Bahceye koyup onunde cay icmeyi dusunuyorum