User Tag List

Sayfa 4/8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
145 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: El yapımı Aventador yapıyoruz.

Berk007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Corsan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Aslında fena fikir değil ama o tür çevirilerin başını MR2 çekiyor... Ön çekişli ferrari keyfi
    Modified FERRARI 360 REPLICA from Peugeot 406 - Video Dailymotion

http://www.extreme-sportscars.com/360/extras.html
    '06 Honda Civic Turbo '12 Mini Cooper S Roadster
    '02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
    '03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord

Corsan
    Misafir
    Alıntı mkerim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o kadar masraf yaptıktasn sonra birde çarpacakmısın yani ?????
    Direk kalp krizi hocam

Alıntı erencagatay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dehşetle izliyorum araba bittide airbag kaldı. ugrasıcagına hazır kıt halınde replıkalar var bı adet mr2 alıp bu kıtı uzerıne koyabılırsınız Wellcome to SR Foose Cars | SR Foose Cars Cars | SR Foose Cars Catalog | SR Foose Cars Engine
    o saseyı sıfırdan uretıpte kaza dırencını hesaplayıp kaza anında 5 parcaya bolunup bazılarının sızı sakatlamadan durmasını saglayacak ustada gayet mantıklı olmus
    Hocam en büyük eksisi, MR2 yanılmıyorsam ön çekişli. Ayrıca 1:1 olur mu onu bilmiyorum. Mr2 kücük gibi duruyor...

Benim için en önemli olan şey güvenliliktir. İster 10 yeri yamuk olsun ama güvenli olsun. Daha bugün trafik kazasında bir yakın arkadaşımı kaybettim. Hızlı da gitmiyormuş, zaten onun gittiği hızı normal bir insan koşarak aşar... Motorsikletle normal yolda giderken, Stopta durmayan otomobil çarpmış. Kask takmaymış kurtulurmuş dediler. Bu yüzden ilk verdiğim değer güvenlik. İsterse 200K € vermiş oluyum, güvenliğinde şüphelerimi yenemezsem o proje orada biter.

Corsan
    Misafir
    Video için teşekkür ederim hocam ama sanırım yanlış anlaşıldım. Öyle çeviri yapmak isteyenlerin çoğunluğu MR2'de alıyor soluğu ondan öyle yorum yapmıştım.

Berk007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Corsan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Video için teşekkür ederim hocam ama sanırım yanlış anlaşıldım. Öyle çeviri yapmak isteyenlerin çoğunluğu MR2'de alıyor soluğu ondan öyle yorum yapmıştım.
    yok, yanlış anlamadım.
    ayırt etmesi zor replikalar oluyor, görün istedim
    '06 Honda Civic Turbo '12 Mini Cooper S Roadster
    '02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
    '03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord

Corsan
    Misafir
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok, yanlış anlamadım.
    ayırt etmesi zor replikalar oluyor, görün istedim
    Benim aracımı bu kadar benzeten adamı şahsen ben firmamda çalışan olarak alırdım hocam

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Toyota MR2 ortadan motorlu ve arkadaş itişlidir. Ayrıca MR2'den Ferrari 355 yapıyorlar.
    360 Modena ise 406 Coupe'den.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Corsan
    Misafir
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Toyota MR2 ortadan motorlu ve arkadaş itişlidir. Ayrıca MR2'den Ferrari 355 yapıyorlar.
    360 Modena ise 406 Coupe'den.
    Evet şimdi, size gönderi yaptığımdan sonra araştırdığımda arka itişli imiş. Hatırladığıma göre MR2 ve Celica'dan birinin önçekiş olmasıydı. Evet şimdi yeniden araştırmalarımda Celica'nın arka itişli-den önçekişli olmuş.

Aslında bu attığınız site sanırım Scam. Öyle olmasa direk uğraşacağına al 30K $ dolara

Diyelim ki Mr2 çeviri yaptık, geriye kalan sorun içi... Sanırım burası dananın kuyruğunun koptuğu nokta...

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    akşam okurken uyuyakalmıştım... baya canlanmış konu gece

öncelikle söyleyeyim, hayatımda hiç replika araç yapmadım, ama bir AC Cobra hastası olarak bir kupa alıp yapmak hep hayalim olmuştur, o nedenle kafamda bir çok fikir kurmuştum zamanında hala da kuruyorum...

bence şase yapma işinden vaz geçin, ben yapılmış şaseleri gördüm, biz çok iyiyiz kendimiz yapıyoruz diyenler bile bildiğiniz kutu profil ve kaynakla bu işi yapıyorlar... hatta bir kişiyle bu nedenle tartışmıştım yaptığı şaseyi görünce... aventadorun ölçülerini bilemem ama ona en yakın arabayı bulun ve de o arabanın şasesini alın hurdalıktan, gerekli şase takviyelerini yapın ve de kullanın derim, en azından altı ve yürüyeni 'otomobil' olur aracın... gerisini bilemem kaporta parçaları nasıl olur, nasıl kalıp alınır vs vs
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    akşam okurken uyuyakalmıştım... baya canlanmış konu gece

öncelikle söyleyeyim, hayatımda hiç replika araç yapmadım, ama bir AC Cobra hastası olarak bir kupa alıp yapmak hep hayalim olmuştur, o nedenle kafamda bir çok fikir kurmuştum zamanında hala da kuruyorum...

bence şase yapma işinden vaz geçin, ben yapılmış şaseleri gördüm, biz çok iyiyiz kendimiz yapıyoruz diyenler bile bildiğiniz kutu profil ve kaynakla bu işi yapıyorlar... hatta bir kişiyle bu nedenle tartışmıştım yaptığı şaseyi görünce... aventadorun ölçülerini bilemem ama ona en yakın arabayı bulun ve de o arabanın şasesini alın hurdalıktan, gerekli şase takviyelerini yapın ve de kullanın derim, en azından altı ve yürüyeni 'otomobil' olur aracın... gerisini bilemem kaporta parçaları nasıl olur, nasıl kalıp alınır vs vs
    Ac Cobra bitmek üzere. hiç düşündüğün gibi olmadı. Hatta orijinaline göre bir çok detay işçilikler var.görmeni tavsiye ederim. Şase yapımını anlatan bir sürü döküman var. Ayrıca artık yapılmışı da var. Eğer daha önceki mesajları okursan kupa alınca iş tamam gibi düşünce olduğu için şase yapanlar ile kavga etmen son derece normal. zaten bir tane kupa alıp iş kolay diyenlerin önüne koyup bakacağım ne yapıyorlar. tiyatro dekoruna araba yapmak bile o kadar kolay değilken işi böyle basitleştirmek sadece bilgi kirliliğine yol açıyor.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ac Cobra bitmek üzere. hiç düşündüğün gibi olmadı. Hatta orijinaline göre bir çok detay işçilikler var.görmeni tavsiye ederim. Şase yapımını anlatan bir sürü döküman var. Ayrıca artık yapılmışı da var. Eğer daha önceki mesajları okursan kupa alınca iş tamam gibi düşünce olduğu için şase yapanlar ile kavga etmen son derece normal. zaten bir tane kupa alıp iş kolay diyenlerin önüne koyup bakacağım ne yapıyorlar. tiyatro dekoruna araba yapmak bile o kadar kolay değilken işi böyle basitleştirmek sadece bilgi kirliliğine yol açıyor.
    ben dikişsiz borudan yapılması taraftarı olduğumu söyledim çünkü darbe aldığında sadece kaynak değil, profiller de ek yerinden açma eğiliminde olur (şahsi fikrim)... bırakın paslanmaz ya da alaşım malzemeyi bildiğiniz sanayiden alınmış kutu profil ve lama ile yapılanları gördüm ben, bırakın araba yapmayı o şekilde bina kaplama konstruksiyonu bile yaptırmıyorum ben... o nedenle hazır bir arabadan şase almak benim için çok daha mantıklı, en azından güzelce kumlatır, gerekli takviyeleri yapar boyatır kullanırım...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben dikişsiz borudan yapılması taraftarı olduğumu söyledim çünkü darbe aldığında sadece kaynak değil, profiller de ek yerinden açma eğiliminde olur (şahsi fikrim)... bırakın paslanmaz ya da alaşım malzemeyi bildiğiniz sanayiden alınmış kutu profil ve lama ile yapılanları gördüm ben, bırakın araba yapmayı o şekilde bina kaplama konstruksiyonu bile yaptırmıyorum ben... o nedenle hazır bir arabadan şase almak benim için çok daha mantıklı, en azından güzelce kumlatır, gerekli takviyeleri yapar boyatır kullanırım...
    güzel de, kupayı nasıl o şaseye oturtacaksın. kupanın ölçüleri hiç bir standarta uymuyor. ne enden nede boydan. eğer cobra yapacaksan şaseyide yapman gerekecek.
    bir ara yapım fotolarını internete koyacağım. o zaman anlatmak istediklerimi daha kolay anlatacağım.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.

MatraX_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne diyeyim allah kolaylık versin abi

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben airbaglı ralli arabası görmedim hiç neden bu kadar takıldınız ki airbag a
    30bin eur bütce ile hayal olarak kalır bu proje bence daha ufak projelerden başlayın sıfırdan imal etmek yerine change işlemi ile birşeyler elde etmeye çalışın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben airbaglı ralli arabası görmedim hiç neden bu kadar takıldınız ki airbag a
    30bin eur bütce ile hayal olarak kalır bu proje bence daha ufak projelerden başlayın sıfırdan imal etmek yerine change işlemi ile birşeyler elde etmeye çalışın
    tüv den geçecek o yüzden olabilir.

wrcsinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Corsan
    Misafir
    Sanırım bizde öyle yapacağız, hazır otomobil alıp onu makyajlayacağız. Şasi işi sakat gibi duruyor. Şimdi sorun kıt araba seçmiş olmamız Ferrari felan çevirmişler Gallardo cevirmişler ama Aventador o kadar yok, en azından paylaşılan bilgilerin çoğu kaliteden yoksun.

Şimdi MR2 aracını alırsak, buna sanırım modellemesini dışının biz yapıp kalıplaştırıp çıkarmamız gerek. Hazır kit baktım ne yazık ki bulamadım... Bulunan çoğu siteler ise scam... Bu yüzden diğer benzeri sitelere de güvenini kaybediyor insan...

Corsan
    Misafir
    Alıntı MatraX_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne diyeyim allah kolaylık versin abi
    Sağolasınız hocam.

tüv den geçecek o yüzden olabilir.
    Evet hocam. Hem daha önce dediğimiz gibi önde gelen güvenlik. Ayrıca Tüv'den de geçmesi için gerekli.

Alıntı wrcsinan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım, bu durumda Aventador değilde başka aracı araştırmamız gerekicek. 0'dan kalıp yapılmaya gidilmezse Aventador zor gibi. Araştırdıklarımın çoğu scam siteler. Hazır kit bulunmuyor...

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel de, kupayı nasıl o şaseye oturtacaksın. kupanın ölçüleri hiç bir standarta uymuyor. ne enden nede boydan. eğer cobra yapacaksan şaseyide yapman gerekecek.
    bir ara yapım fotolarını internete koyacağım. o zaman anlatmak istediklerimi daha kolay anlatacağım.
    Merakla bekliyorum abi.. boru profilden space-frame şeklinde mi yaptınız?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Y.Emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merakla bekliyorum abi.. boru profilden space-frame şeklinde mi yaptınız?
    bu şekilde cobra otomobil mi yapıyorlar. yada yapılmış mı ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)