aynı benimde sizin gibi oldu manisa izmir ve ters istikametde tps %12-15 arası 106C yi gördüm belki 103-105 arası kalır diye ayağımı çekmedim önce ama 106C olunca maalesef emniyet şeridine geçip 2dk. durunca hemen 99c geriledi.
Sanırım ben sorunumu anlatabildiğimi düşünüyorum yani benim aracımda hararet problemim yok sadece aerodinamik le eskisi gibi motor içini soğutamama sorunum war.
Yanlız benim radyatörüm daha yeni eskisinin(orjinalinin) üstündeki plastik akcamındaki çatlama sebebiyle 1 yıl önce değiştirdim.Yani daha tertemiz.
Açıkçası katkı maddesi ile bu sorunu halledebileceksem uzun hatta 3-4 yıl kısa bir vade ise radyatörü gözden çıkartmaya razıyım.Ancak safsu ile kullanmak biraz kafamı kurcalıyo eğer azda olsa paslanacak falansa hiç denemeyeyim.
Normalde insanlar hararet yüzünden trafikde dur kalkdan korkar bende tam tersi oluyo , trafiğe girince hemen 98C sabitde kalıyor. :)
Bilemedim işte , fikirler öngörüler , tavsiyeler herşeye açığım. :)
Mesela geçen hafta oyobanda 100km hızla sabit gittiğim bi görüntü
http://i67.tinypic.compng