User Tag List

Sayfa 7/46 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
867 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Araç kamerası hakkında sorularınızı cevaplıyorum

mimarsertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    G1W az önce elime ulaştı. Düşündüğümden daha küçük çıktı, aynanın arkasına rahatça saklanır. Hafıza kartı marka, model ve class önerisi olan var mı? Peugeot 206 için kabloları gizlemede montaj püf noktaları var mıdır?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mimarsertac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    G1W az önce elime ulaştı. Düşündüğümden daha küçük çıktı, aynanın arkasına rahatça saklanır. Hafıza kartı marka, model ve class önerisi olan var mı? Peugeot 206 için kabloları gizlemede montaj püf noktaları var mıdır?
    Kendim de G1W-C kullaniyorum, bizim cihazlarda class 10 tipi kartlarla problem yasayanlar olmus. O yuzden genelde Class 4 kartlar onerilir ki, nitekim bende class 4 32 GB kullaniyorum.

intertech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mimarsertac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @MBuğra arkadaşın dediği gibi class 10 ile sorun oluşabiliyor. Class 4 veya class 6 Micro SD ile sorunsuz şekilde çalıştırabilirsiniz. Class 6 kart bulmak zordur. Gold, bimeks gibi mağazalarda class 4 32 GB hafıza kartı satılıyor.

mustafa_a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mini 0806 için gece örnek bir video ekliyorum

murat86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mustafa_a Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mini 0806 için gece örnek bir video ekliyorum

Mustafa selam gayet iyi gözüküyor kamera rakam rica edebilirmiyim. ? genel olarak bi özetlermisin

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir tavsiye üzerine bir kaç ay önce şu ürünü aldım.

http://tr.aliexpress.com/item/2015-B...281880884.html

Üründen memnunum fiyatına göre isteğimi karşılıyor, pilli model kontak açıldığında otomatik kayda giriyor güç kesildiğinde 10 saniye sonra kapanıyor. Kayıtları da isteğe göre 5 veya 10'ar dakikalık parçalar halinde kaydediyor. Fakat bu aralar bir problem yaşamaya başladım. Kontak açıkken şarj oluyor ve kayda giriyor, marşa bastığımda sd kartı görmemeye başlıyor. Sd kartı söküp taktığımda yada ürünü kapatıp açtığımda kendine geliyor. Nedir problemi sizce? Ve ürün hakkında yorumlarınız nedir?

Ve +-100 lira civarında bir ürün tavsiye edebilir misiniz? Mümkünse en oem duracak şekilde.

mustafa_a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mustafa selam gayet iyi gözüküyor kamera rakam rica edebilirmiyim. ? genel olarak bi özetlermisin
    Merhaba. Gps li bir kamera. 1920x1080 45 fps kayıt yapabiliyor. Daha yüksek çözünürlük bile mevcut ancak 30fps e düşüyor. Hareket ve g sensoru var ama ben hiç kullanmadım. Cpl filtresi var ve gece plakalar parlamıyor.2 adet 128gb kart alabiliyor. Açısı çok geniş ve en önemlisi oldukça küçük. Ben indirimden 85$ a almıştım

mimarsertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    15 gün önce gelen kamerayı ancak arabaya takabilecek vakti buldum G1W benim beklentilerimi karşıladı. Kabloları gizli şekilde yerleştirmek düşündüğümden çok daha kolay oldu.

Merak edenler için G1W test videosu.

https://www.youtube.com/watch?v=EyGX...ature=youtu.be

aposport - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim bir sorum olacak.

Özellikle otoparkta çarpma kaçma ve cizmelere karşı; arabayı park edip, kilitleyip uzaklaştığımızda, hareket gördüğünde otomatik kayda geçme özelliği var mıdır bu modellerde?

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hareket görünce kayıt yapıyor bunlar ama karanlıkta tırt ayrıca açıya girmesse kayda girmeyebilir.bu yüzden benimki sürekli kayıtta.

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar bu asusun yeni çıkarttığı kamera, A118C , mini 0806 ile kıyaslandığında nasıl test eden oldu mu? Ayrıca A118C de polarize filtre var mı
    men dakka dukka.

Çöllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emeğine sağlık güzel bilgiler aykutum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Çöllü Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emeğine sağlık güzel bilgiler aykutum
    Sağosın abi.
    Alıntı Mivec_4G63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu asusun yeni çıkarttığı kamera, A118C , mini 0806 ile kıyaslandığında nasıl test eden oldu mu? Ayrıca A118C de polarize filtre var mı
    Asus'un fiyatı yanlış görmediysem 600 lira üzeri. Araç kamerası için bu kadar yüksek bütçe ayırmaya gerek yok. Mini 0806 modeli daha yüksek performanslı olmasına rağmen a118c fiyat performans açısından daha öndedir.

Alıntı aposport Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim bir sorum olacak.
    Özellikle otoparkta çarpma kaçma ve cizmelere karşı; arabayı park edip, kilitleyip uzaklaştığımızda, hareket gördüğünde otomatik kayda geçme özelliği var mıdır bu modellerde?
    Kamerayı sürekli kayıt alacak şekilde g-sensör hassasiyeti yüksek olarak kullanırsanız arabanın salladığı anların videosunu siz elle silmeden silmez.

Gearbestte a118/b40 kapasitörlü modeli dün 56 dolardan 49 dolara düşmüştü. Şuan fiyatı 54 dolar ve hala alınabilir seviyede olduğunu düşünüyorum.
    Kapasitörlü A118/B40 satış linki
    http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_69368.html

A118/B40 inceleme konusu
    http://www.arac-kamera.com/b40-arac-...incelemesi/139

Ayrıca 100 TL araç kameraları için bir fiyat ve çekim testleri listesi oluşturdum.
    http://www.arac-kamera.com/100-tl-al...i-listesi/6677

2016 yılının favori araç kamerası olacak gibi görünen Xiaomi Yi car DVR modeli gearbestte önsatışa sunuldu. A12 çift çekirdekli chipset ile şuan araç kameralarının Ferrari'si olma yolunda ilerliyor. Şerit takip uyarısı ve araç mesafe uyarısı ile diğer araç kameralarının arasından sıyrılıyor.
    Xiaomi Yi car DVR incelemesi
    Xiomi Yİ incelemesi (2015 aksiyon kamerası) | Araç Kamerası Rehberi/Tavsiyesi

Xiaomi Yi car DVR satın alma linki

http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_268947.html

S.Özcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vacron vva-cbe27 modelini kullanan, bilen var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SJ5000+ almıştım bi ara bu model otomatik açılma kapanma fonksiyonuna sahip mi? Otomatik kayıta başlamasıda yeterli pili bitince kendi kapanır nasıl olsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SJ5000+ almıştım bi ara bu model otomatik açılma kapanma fonksiyonuna sahip mi? Otomatik kayıta başlamasıda yeterli pili bitince kendi kapanır nasıl olsa
    Ayarlar kısmında car mode var. Şarja bağlıyken güç geldiğinde kayda başlar, güç kesilince kayıt sonlanır. İsteğe bağlı olarak kayıt daha geç sonlandırılabilir.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı intertech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayarlar kısmında car mode var. Şarja bağlıyken güç geldiğinde kayda başlar, güç kesilince kayıt sonlanır. İsteğe bağlı olarak kayıt daha geç sonlandırılabilir.
    Kardeşim bende g1w var.
    otomatik kayıt açık iken yani hareket algılama vs. bir müddet sonra bir bakıyorum menü tuşuna kendi basmış gibi menü ekranı gelmiş. tabi o moda geçince kayıtta yapamıyor. tuşuna baktım sağlam. formatta attım ayarlarına. düzelmedi. bundan dolayı benimki direkt bağlı olduğundan sürekli kayıt açık durumda kullanıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende a118c de var mini0806 da var. A118c nin görüntüsü ve ses kaydı fena sayılmaz. Ama gps yok bu cihazlarda. Yani görüntü üzerinde koordinat ve hız görünmez. Novatek işlemci var. 1920x1080. 57usd.
    Mini 0806 da ise görüntü çok çok iyi. Ses çok iyi kaydediyor. GPS dahil. Çift sd kart girişi var. Ambrella a7 işlemci var. Bu ne demek? 2550x1080 30fps çekim demek. 85 usd almıştım ben. Çok sık indirimler oluyor takip edin gearbest i.. Arada 50tl civarı fark var.

A118c den çok iyi arka cam kamerası olur o kadar. Fiyatına kanmayın mini serisi alın başınız ağrımasın. Ben mini0806 varken elimde bir tane de mini0826 da aldım. O da gayet başarılı cihaz.

Bir de şunu söyleyeyim, 100tl altı olan kameradan bir şey beklemeyin. Paranızla rezil olursunuz. Çamur gibi görüntüler hiç bir işinize yaramaz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler