User Tag List

Sayfa 24/46 İlkİlk ... 14222324252634 ... SonSon
867 sonuçtan 438 ile 456 arası

Konu: Araç kamerası hakkında sorularınızı cevaplıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı intertech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    A119 GPS MODELİNDE BÜYÜK İNDİRİM
    Aliexpress'de a119 GPS modeli 71.10 dolar - Ücretsiz kargo. Eğer hesabınıza tanımlanmış puan varsa çok daha altına alınabiliyor. 23 saat devam edecek indirim. Kaçırmayın. (Bitiş süresi ctesi saat 11.00)
    Satın alma linki: Tahmini Teslimat Zamanı
    SJ4000 WIFI ı incelemişmiydin dostum? n11 deki fiyatı ilgimi çekti nedir ne değildir izlenimlerini paylaşırsan alabilirim.

intertech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jeffy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SJ4000 WIFI ı incelemişmiydin dostum? n11 deki fiyatı ilgimi çekti nedir ne değildir izlenimlerini paylaşırsan alabilirim.
    2 yıl önce yaptım incelemesini. Hala fiyatı düşmeyen bir kamera. Fiyat performans cihazı olmaktan uzak. Sahteleri çok var. Alacaksanız linki gönderin kontrol edeyim.
    SJ4000 aksiyon kamerası incelemesi | Arac ve Aksiyon Kamerası Rehberi/Tavsiyeleri

ArdaERHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Twogo g0-3000 marka araç kamerası aldım iç ve dış çekim yapıyo fakat kaydı kesik kesik yapıyo ızlendıgınde 2 dk'lık dosyalar halinde acıyo tek kayıt şeklinde bi ayarı vs varmıdır kullanan bilen varmı?
    Drift or die

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şuan en popüler araç kamerası olan A119 GPS modelinde büyük indirim var. "VIOFO11" koduyla 70.99 dolara düşüyor. Kaçırmayın.
    Satın alma linki: VIOFO A119 1440P 160 Degree Wide Angle Car DVR-101.97 Online Shopping| GearBest.com
    İnceleme linki: A119 Arac Kamerası Detaylı İncelemesi | Arac ve Aksiyon Kamerası Rehberi/Tavsiyeleri

Alıntı ArdaERHAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Twogo g0-3000 marka araç kamerası aldım iç ve dış çekim yapıyo fakat kaydı kesik kesik yapıyo ızlendıgınde 2 dk'lık dosyalar halinde acıyo tek kayıt şeklinde bi ayarı vs varmıdır kullanan bilen varmı?
    Tek kayıt şeklinde döngü kayıt yapılamaz. Partların kaçar dakika olacağının seçeneği vardır ayarlarda. Süreyi biraz daha uzatabilirsiniz sadece.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Flood olacak ama A118c modelinde de indirim mevcut. Onu da eklemek istedim.
    A118c modelinde de indirim var. Anlık indirimle 37.99 dolara alınabilir.
    Satın alma linki: A118C - B40C 1080P FHD 170 Degree Wide Angle Car DVR-42.36 Online Shopping| GearBest.com
    İnceleme linki: A118 Arac Kamerası İncelemesi | Arac ve Aksiyon Kamerası Rehberi/Tavsiyeleri

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Flood olacak ama A118c modelinde de indirim mevcut. Onu da eklemek istedim.
    A118c modelinde de indirim var. Anlık indirimle 37.99 dolara alınabilir.
    Satın alma linki: A118C - B40C 1080P FHD 170 Degree Wide Angle Car DVR-42.36 Online Shopping| GearBest.com
    İnceleme linki: A118 Arac Kamerası İncelemesi | Arac ve Aksiyon Kamerası Rehberi/Tavsiyeleri
    Kameranın lensi gece benden daha iyi görüyor. İyiki inceleyip önermişin valla tekrardan sağolasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A118C araç kamerası indirimi yeniden başladı. 2.5 gün 70 stok.
    İncelemesi: A118 Arac Kamerası İncelemesi | Arac ve Aksiyon Kamerası Rehberi/Tavsiyeleri

A119 GPS modelinin indirim kodu hala geçerli. "VIOFO11" koduyla 75.99 dolara satın alabilirsiniz.
    İncelemesi: A119 Arac Kamerası Detaylı İncelemesi | Arac ve Aksiyon Kamerası Rehberi/Tavsiyeleri
    Satın alma linki: VIOFO A119 1440P 160 Degree Wide Angle Car DVR-101.97 Online Shopping| GearBest.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İndirimler hala devam ediyor.

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İndirimler hala devam ediyor.
    Herşey için Teşekkürler indirim kodları içinde
    Ön tarafta A119 GPS,arka taraftada Mini 0903 Nanoq mükemmel ön/arka görüntü kalitesi yakaladım kafam rahat geziyorum artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herşey için Teşekkürler indirim kodları içinde
    Ön tarafta A119 GPS,arka taraftada Mini 0903 Nanoq mükemmel ön/arka görüntü kalitesi yakaladım kafam rahat geziyorum artık
    Umarım görüntülere hiç ihtiyaç duymazsınız Hayırlı olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mini serisinin klasik görünüşüne sahip, piyasada bir süredir bulunan ama benim yeni fark ettiğim Mini 0905 modelinin siparişini verdim. Kamera gelene kadar ön tanıtım konusunu hazırlamak istedim. Mini 0905 modeli, araç kameralarının bir çoğunun kullandığı Novatek 96655 chipsetine sahip. Bu chipset hala güncelliğini koruyan güzel bir bileşen. Sony IMX322 cmos da araç kameralarında çoğunlukla gördüğümüz bir bileşen. İki bileşen için de güzel olduklarını söyleyebilirim. Bu bileşenlere sahip en yakın model olan Mini 0903 modelinin incelemesine buradan ulaşabilirsiniz.

Mini 0905, dahili GPS’e sahip. Videoya aracın koordinat ve hız bilgilerini ekleyebiliyor. Dahili WiFi sayesinde telefonla kameraya bağlanılabilir. Park modu bulunan Mini 0905, park modu destekleyen şarj kitiyle birlikte 24 saat çekim yapabiliyor. Ayrıca park modu için olan şarj kiti aracın aküsü zayıflamaya başladığı zaman, aküyü bitirmeden önce gücü otomatik olarak kesiyor. Sayfanın altında paylaştığım linkten park kitli araç şarjıyla birlikte satın alabilirsiniz. Eğer cihazı almayı düşünüyorsanız kesinlikle park kitini öneririm. Ayrıca gündüz ışık parlamalarının önüne geçmek için Mini 0905’e özel CPL filtre opsiyonuyla satın alınabiliyor. CPL filtre + park kitiyle birlikte Mini 0905 modeli 83 dolara Aliexpress’den satın alınabiliyor.

KAMERANIN ÖZELLİKLERİ

135 derece lens açısı,
    200 mah batarya,
    CPL filtre (opsiyon),
    G sensör,
    Acil durum tuşu,
    1080p 30 FPS çekim kalitesi,
    WDR,
    Time lapse kayıt,
    Park modu(opsiyon),
    WiFi
    Dahili mikrofon,
    Video çıkışı,
    64 GB micro SD kart desteği,
    Isı sensörü,
    1.5 inc ekran.

Fotoğrafları ve satın alma linkleri için; Mini 0905 Arac Kamerası On Tanıtımı | Arac ve Aksiyon Kamerası Rehberi/Tavsiyeleri
    Direk satın ama linki: Jusky JOJOQ MINI 0905 WiFi Car DVR Recorder 1.5" Novatek 96655 Car Camera GPS Auto Camcorder Full HD 1920x1080P Dash Cam WDR-in Car DVRs from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A118C var ve tüm kayıtlarda bir çınlama sesi mevcut.. Neden kaynaklanır nasıl çözebiliriz bunu bilginiz var mıdır?

Şimdiden teşekkür ediyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A118c modeli tekrar indirimde. 37.99 dolardan satın alabilirsiniz.
    A118C - B40C 1080P FHD 170 Degree Wide Angle Car DVR-42.36 Online Shopping| GearBest.com

A119 GPS modelini 75.99 dolara düşüren kod "VIOFO11"
    VIOFO A119 1440P 160 Degree Wide Angle Car DVR-93.45 Online Shopping| GearBest.com

Alıntı ibozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    A118C var ve tüm kayıtlarda bir çınlama sesi mevcut.. Neden kaynaklanır nasıl çözebiliriz bunu bilginiz var mıdır?

Şimdiden teşekkür ediyorum..
    Kısa bir video yükleyip paylaşabilir misiniz?

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En kısa sürede yüklemeye çalışacağım.. Teşekkür ediyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok güzel yeni indirim kodları buldum. Özellikle A119 ve A119 GPS modellerinin fiyatları kuponla çok avantajlı oluyor. A118c modeli de kodsuz olarak anlık indirime girmiş.

A118c anlık indirimle 37.99 dolar
    A118C - B40C 1080P FHD 170 Degree Wide Angle Car DVR-42.36 Online Shopping| GearBest.com
    İncelemesi: A118 Arac Kamerası İncelemesi | Arac ve Aksiyon Kamerası Rehberi/Tavsiyeleri

Viofo A118c indirim kodu "a118" - 43.89 dolar
    VIOFO A118C 1.5 inch H.264 1080P Novatek 96650 Safe Capacitor Car DVR Dash Cam-51.99 Online Shopping| GearBest.com
    İnceleme: A118 Arac Kamerası İncelemesi | Arac ve Aksiyon Kamerası Rehberi/Tavsiyeleri

B40D (Çift kameralı A118c) indirim kodu "B40DGB" - 53.99 dolar
    İncelemesi: B40D Cift Kameralı Arac Kamerası İncelemesi | Arac ve Aksiyon Kamerası Rehberi/Tavsiyeleri
    http://fas.st/hltexm

Viofo A119 GPS'siz indirim kodu "VIA1" - 65.99 dolar
    http://fas.st/BzP3l
    İnceleme: http://www.arac-kamera.com/a119-arac...celemesi/10013

Viofo A119 GPS'li indirim kodu "Degr" - 71.29 dolar
    http://fas.st/9tVZoD
    İnceleme: http://www.arac-kamera.com/a119-arac...celemesi/10013

G1W CB indirim kodu "G1WC" - 33.29 dolar
    http://fas.st/W1F-yw
    İnceleme: http://www.arac-kamera.com/g1w-detay...i-incelemesi/8

Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Umarım görüntülere hiç ihtiyaç duymazsınız Hayırlı olsun.
    Selam birsey sormak istiyorum ben mini 903 nanoqu arka cama takmistim,bugun pcden videolara bakarken fark ettimki sadece 8gblik video var(kart32gb) ama baktigimda kartta neredeyse hic bosluk olmadigini gordum.

Videolarin oldugu klasor DCIM sanirim 8gb iken altindaki GPS loglarinin oldugu klasor 21gb idi.Merakimdan icene girdim.Atiyorum 101 numarali videonun gps logu 4kb iken arada tam tamina 5 tane 4kusur gblik gps loglari vardi.Video falan degil bildigimiz Gpsin uzantisi.Isin garip tarafi o uzantilarin numarasina baktigimda oyle videolar yoktu.Misal 565. Videonun gps logu var ama en son kaydettigi 219. Part...

Bilginiz varmi acaba bununla ilgili fikriniz.Simdi Karta ve cihaza formatlayip tekrar taktim bakalim ne olcak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selam birsey sormak istiyorum ben mini 903 nanoqu arka cama takmistim,bugun pcden videolara bakarken fark ettimki sadece 8gblik video var(kart32gb) ama baktigimda kartta neredeyse hic bosluk olmadigini gordum.

Videolarin oldugu klasor DCIM sanirim 8gb iken altindaki GPS loglarinin oldugu klasor 21gb idi.Merakimdan icene girdim.Atiyorum 101 numarali videonun gps logu 4kb iken arada tam tamina 5 tane 4kusur gblik gps loglari vardi.Video falan degil bildigimiz Gpsin uzantisi.Isin garip tarafi o uzantilarin numarasina baktigimda oyle videolar yoktu.Misal 565. Videonun gps logu var ama en son kaydettigi 219. Part...

Bilginiz varmi acaba bununla ilgili fikriniz.Simdi Karta ve cihaza formatlayip tekrar taktim bakalim ne olcak
    Daha önce o kadar büyük log dosyayı duymamıştım. Formattan sonra tekrar oluşturdu mu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha önce o kadar büyük log dosyayı duymamıştım. Formattan sonra tekrar oluşturdu mu?
    Malesef bugun baktim devam ediyor,baska bir SD kart ile deneyecegim umarim duzelir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç kamerası kategorisinde geçerli %12 indirim kodu "CAR12OFF"
    A118c modeli anlık indirimle 37.99 dolar

A119 GPS modeli "degr" koduyla 74.99 dolar - 1 ürün alım sınırı kaldırıldı.
    VIOFO A119 1440P 160 Degree Wide Angle Car DVR-99.90 Online Shopping| GearBest.com

G1W CB anlık indirimle 34.99 dolar
    G1W-CB Full Black 2.7 inch 1080P Full HD Car DVR 4X Digital Zoom Video Recorder 120 Degree Wide Angle Lens with Charger (Safe Capacitor)-40.09 Online Shopping| GearBest.com

Malesef bugun baktim devam ediyor,baska bir SD kart ile deneyecegim umarim duzelir
    Yazılım versiyonuna bakar mısınız? Güncelleme dosyayı göndereyim ona göre.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler