Selamun Aleyküm Antalya'dan yazıyorum geçtiğimiz temmuz ayından beri 208 gti kullanmaktayım sene başında lacivert olan gti mi satıp kırmızı gti aracımı aldım.Allaha şükür çok memnunum aracımda stage 1 tatminkar parçalar ve yazılım var.Uzun zamandır bakıyorum 208 thp için bi Whatsapp veya benzeri bir medya ayağından grup kurup parça alım satım veya araç alım satım hakkında birbirimize bilgi verebiliriz diye düşündüm.
Evet dostlar aranıza bende katıldım , 2016 kırmızı gti olarak 1 Haftadır yollardayım. İnanılmaz memnunum almayı düşünenlere tavsiye ederim.
Fotoğraf atmayı bir türlü bulamadım...
Fabrikadan gelen 205 45 r17 Pilot sport 3leri biraz komik buldum açıkçası 208hp araba 205 tabanda genelde tutunamıyorum ilerye dönük 215-225 tabana çıkmayı planlıyorum. Birde kilit + coilover attıktan sonra ciddi güzel araç olucak.
Herkese keyifli sürüşler dilerim![]()
Haziran'da satışa çıkacak 208GTi by Peugeot Sport modelinde Brembo fren sistemi ve 18" jantlarla birlikte olacak. Standart GTi'larda yok. Brembo sadece caliper değil, diskler de daha büyük. 17" janta uyuyor mu bilmiyorum.
Bende allure var.Şimdiye kadar hiç rüzgar sesi duymadım.yol sesi çok benim arabada oda lastiklerden diye tahmin ediyorum
bu hafta bakımda bobin ve bujileri degistircem, 3.35 bobin ile oem bobin arasinda teknik olarak farki bilen var mi ? Buji olarakta orjinal mi yoksa rcz r bujisi mi taksam karar veremedim ondaki farkida bilmiyorum ya da fark var mi ?
bobinde farklılık yok, marka değişik sadece. biri bosch biri delphy. oem de kullanabilirsin, üst devilerde patırdama yoksa. 3.35 diye satılan bobinler m5 6.40 5.40 7.60 vb dede kullanılıyor. ateslemedeki fark bence hurafe, farklılık hissedenler var oda bana sorarsanda 60binde bir bobin ile sıfır bobin arasındaki oluşabilecek ateşleme farkı diyebiliriz. buji olarak 208 rcz200 rczr jcw kullanabilirsin farklılıkları soğukluk değerleri. sakın ola psa'nın kullandığından farklı bir buji kullanma. aracta yazılım var ise gap derecesini 0,60 a ayarlat takmadan orjinal buji ile devam edebilirsin.
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Burak bobin olarak oem den şaşma derim rcz r da da aynı bobin kullanılıyor
Buji olarak ben rcz r bujiyi bulamadım bulabilsek tercihim olurdu
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)