Showroomda ki satış personeli Haziran da 110-115 Civarlarına gelir demişti. Bilemiyorum,
Fazlası olursa zor olur bence.
Showroomda ki satış personeli Haziran da 110-115 Civarlarına gelir demişti. Bilemiyorum,
Fazlası olursa zor olur bence.
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
rcz-r 98-99 bin gibi geldi sonrasında zamlandırdılar 125 civarına cıkarttılar fiyatı, ikinci elde bile 122 ye satılıyor simdi
308in daha ucuz gelmesi beklenemez bence, rcz-r piyasadan kalkalı döviz kurları aldı basını gitti sonucta. benim beklentim bu yönde. pahalımı, gereksiz pahalı ona sözüm yok tabikide.
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Kendi aracımı teslim alırken Peugeot Türkiye'nin Satış Müdürü de şansa oradaydı, lafladık biraz, 140-160 aralığında olur demişti. 1600cc avantajı olması gerekir bu fiyat bence yüksek dediğimi hatırlıyorum.
Leon Cupra 144 küsür bin TL idi bizim konuştuğumuz sırada 23 Nisan.
Şase nolarını görmedim ancak Paris'teki fabrika üretecek sanırım bunları RCZ'ler gibi.. O fabrikadan çıkan modeler hep pahalı gelmiştir bana.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Arkadaşlar yanlış anlamazsanız konu başlığımız altında konuşursak birbirimize faydamız olur
Arkadaslar merhaba,
Yaklasik 42-43 bin lira butce ile DS3 veya 208 THP ikilisinden hangisini secerdiniz? Kalite olarak hangisi daha agir basar? Bildigim kadariyla ayni motorlari kullaniyorlar, onun disinda sanzumanlari falan da ayni midir? Bi kac degisiklik ile 200 hpyi bulabilir miyiz?
Arkadaslar orjinal RCZ 200 intercooleri satiyorum.
Ürün kodu:1440R9
2 ay önce Peugeot Deniz'den alinmistir. Garantisi devam etmektedir. Toplam 120 km kullanilmistir, sorunsuz. Ds3 ve 207 icin sagdaki girisi tampon demirinin arkasindan boru cektirerek kullanabilirsiniz. Fiyati siz belirleyin.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)