Yukarıdaki videoda farklar gösteriliyor salıncak fren gibi...
Bu arada 208 30th 1.8 cuprayla niye kıyaslanıyor ki ?
çakma dif. kilitli cupranın rakibi std 208 gti onun da liste fiyatı 76 bin yani cupradan bir hayli ucuz
208 PS'te esp kapatılmıyormuş.
Tanıtım'da yapılan sunumda, yol tutuşu o kadar iyi ki esp devreye girmiyor diye anlatılmış.
Dün izlediğim test'te de kullanan kişi onayladı bunu. İyice tüm testleri yapılsın ortaya çıkar.
Aynen esp tamamen kapatılabiliyormuş. (press release'de yazıyor) Ayrıca peugeot sport modelinde esp normalden daha az müdahale ediyormuş.
Bu arada B sınıfı bir araçta RCZ R'da kullanılan torsen kilidin birebir aynısının kullanılması ve Michelin PSS lastiklerle gelmesi de taktire şayan gerçekten.
Ben çift rengin fiyatına takılmıyorum. Bedava verseler bile çift renk almam zaten![]()
"life is too short to drive boring cars"
Lastik ölçüsünden + lsd den ötürü doğal olarak daha geç giriyordur. Tabi bu da neye göre kime göre.. tamamen teoride
Bnm tek merak ettiğim hız limiti halen![]()
Hız limiti 143 mph yani 230 kmh imiş.
http://www.peugeot.co.uk/media/peuge...brochure-1.pdf
"life is too short to drive boring cars"
THP 200 de hız limiti yok sanırım
Geçen gün 233kmh gördüm OBD de 230kmh gösterdi
Ayrıca THP200 ün THP208 e göre vites oranları daha uzun
Eğer bulabilirsem uygun bir final dişli bulup biraz kısaltmak istiyorum
Birebir rakip aslında yeni Corsa OPC, kilit brembo 18 jant opsiyonu 10 bin tl , düz hesap 90 a geliyor kilitli recaro lu opc de![]()
OPC Modelleri | Opel Performans Merkezi’nin Spor Arabaları – Opel Turkiye
Test - Opel Corsa OPC (2016) - YouTube
208 gti by ps showrooma geldi
![]()
18 jantlar bu araç için çok büyük bence.Leylek duruyor araba.Fren ebatlarından dolayı büyüttüler ise sanki 17 janta da sığabilcek gibi duruyor.
208 gti by sportu nerde görebiliriz istanbulda nerde hangi showroomda var?
arti olarak sahsi fikrim Peugeot 208 e 270lik thp koyucakti 208 rc yapicakti fiyatida 100 lira yapicakti bu sinifta makina kalmazdiben yeni 208 gti dusunuyorum. Ama 308 gti fena yuruyor. Ustelik 5 kapi. Arada cok ucurum fark olmasa direk 308 cakilir neyse Peugeot bu kaziginida unutmuycaz. Yakindir bayilerin elinde arabalar kalinca olmadik paralara aliriz. Kuzenim 207 rc sini 42 bin sifiri iken bayinin elinde kalan araci 2009 yilinda 35 bine almisti. Beklemekte fayda var.
(2007) 207 GT - (2009) 308 HDİ - (2013) RENAULT SYMBOL
2009da rc ler 42bin lira iken lemanslar 44500 idi. Sınırlı sayıda olması ve model eskimesi, rcye göre çok bi esprisi olmaması sebebiyle distribütör sadece lemanslarda indirime gitti ve fiyatı 39bin e çekti. Bunu yaptığı günün akşamı devlet ötv indirimi yapınca fiyatı 33bin liraya kadar düştü. Olay elde kalan araç olayı değil yani. 35bin liraya aldıysa bayi iyi kar etmiştir. Lemans lar bayiler ittirildi ama rc ler hiçbir zaman stoklu çalışılmadı.
308Gti ın fiyatı çok düşmez hatta yakındır 142bin seviyesine çıkması. Ama 208gti PS fiyatında gerçekten sorun var. Özellikle boyada..
Renk opsiyon olduğuna göre farklı renklerle de alınabiliyordur ancak turuncu bunların içinde bir seçenek mi bilemiyorum, ki en çok yakışacak renklerden bence
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)