beyler JM plakalı RC aramızdamı?
youtube'da videolarını gördüm, DP plakalı RX8'le denemişler..
videodan hiiiiiiiç bişey anlaşılmıyor. sonuç ne oldu acaba?
bildiğim kadarı ile DP RX8 üzerindeki modları ile güzel yürüyor.
beyler JM plakalı RC aramızdamı?
youtube'da videolarını gördüm, DP plakalı RX8'le denemişler..
videodan hiiiiiiiç bişey anlaşılmıyor. sonuç ne oldu acaba?
bildiğim kadarı ile DP RX8 üzerindeki modları ile güzel yürüyor.
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Bugün Maslak Sanayide yetkili Conti bayisi olan Simetri Oto Lastikten 205/45/17 Conti Sport Contact 5 aldım
Tanesi 410 TL'ye denk geldi DOT 0414 Fransa üretimli
Sessiz, yumuşak, ve bana göre en önemlisi direksiyon tepkilerine anında cevap veriyor
fren mesafesi de kısaldı
H&R Coilover'lar ile iyi bir ikili olacaklarını düşünüyorum
ilk 50 km'lik izlenimlerim bunlar
![]()
Arkadaslar bu gfb icin fiyat verebilcek varmi
Fk marka yay kullanan varmi . Hediye geldi sizce taksam mi yoksa baska bir markami alsam.
bu hafta cooler borularına silikon alacamda bizim almamız gereken silikon boruların ölçüleri 90 derece 70mm mi tam olarak?
DR.ECU
SAFKAN Le Mans___________________________By İstanbul Otopark / Fatih
benim öle fantazilerim yok valla karizma kardeşim...yenikapı sahilden bi girdim sarıyer sahilden çıktım
gene kapandım dükkana..
Birak bu isleri hem Lemans'in var hem isim olmaz falan![]()
Saka saka iyi hava almissin valla24 sene sariyer merkezde oturdum... karakol sokaginda.. efsane bir 306 GTI-6 vardi Gri renk haciosman rampasinda patlamisti sene 02, 03 falandi. Ilk o arabayla baslamisti araba pug tutkum. Sadece filtresi vardi geceleri caddeboyu sikardi herkez hayrandi arabaya tum esnaf falan.. ahh sariyer ahh be..
zaten 106-306 olmasaydı sanırım bizde bu pug sevdası olmazdı...atmosferik saf 2.0 motor of off..şimdi radar var millet basamıyor hacıosmanda eskiden yardıran yardıranaydı..
bi pazar sabahımız var..gene geldik dükkana gece 12-1 e kada rçalışmaya devam..yarın sabahtan boost borularını takıcaz.3-5 hata kodumuz var onları silicez.coller da geldimi bol bol binerim geceleri artık![]()
detayli fotolarini bekliyoruz montaj yaparken , benimde oil catch tank projem var D1 spec i modifiye edip takicam detayli fotolarini cekip koycam buraya 2 adet kullanicam aracta biri emme manifoltu icin biri turboya giden hortum icin, D1 apeci o sekilde hazir alip kullanmanin anlami yok. Yag buharini yinede gonderiyor cunku. Sirf bu parcayi takmadim diye marsa basmiyorum emme falan filan berbat hale gelmesin diye. Olurda ust kapagini acan polis yaptiran olursa mutlaka oil catch tank kullansinlar. Yag buhari ust kapagi emmeyi turboyu boost borulari subaplari hatta intercoolere kadar mahfediyor. Bu parcalari takmadan asla mars yapmam.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)