kat tan kardeşim kattan..hiç kendini yorma..arkadaşın bahsettiği diğer 150 hp çıkan şahıs benim...o katı söküyorsun..cekiyorsun düz boru..arıza ışıpı yakarsa yazılımnla bitiriyorsun.hepsi bu..eğer araçta başka sıkıntın yoksa sorun çözülüyor.
gerçi benim çıktığım dyno arihi eserdi![]()
üstündeki kat'la orj fakrika çıkışlı 175 hp abi araba zaten nasıl 155 cıkar , kat işlevini yitirmiş içi dolmus falan filan ondan olabilirmi acaba ama arabası arkadasın daha 40 bin kusurlerde. kat ömrünü tamamlamıs olabilirmi tıkanmıstır ?
Arkadaslar durumu cat a baglamayin, fabrika verisi olarak zaten arac cat la 175.. direk enjeksiyonlu motorlarimiz emme valflerinde kurum baglatiyor ve aracin rahat nefes almasini engelliyor dolayisi ile guc dusuyor en buyuk etken bu ve 30-40binde bir bunlarin temizlenmesi tavsiye ediliyor. Cat konusu yazilimli araclar icin bi engel, stokta okadar tutmaz araci.. dp yapilmasinda fayda var tabi ama dedigim gibi stock araci okadar kesmez..
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
aracım 36.000 km de bnce kat dan dolayı olacagını zannetmıyorum aracımda valve den dolayı dıye dusunuyorum yıne de yarın egsozcuya gıderım baktırırım.
iyi güzelde 175 hp araçın kat ı tertemizken veriliyor..belli bi kullanım sonucunda tıkanma olayı kaçınılmaz..ki ben kat sökmeden direk yazılım yaptım kat gümledi..
peki DV kaçağı bu kadar bergir fark ettirimi acab ? bende merak ettim şimdi ?? benim söylediklerim tamnamen teoride..gercek ve pratiğini yapınca görücem.şimdi tek suçlu kat gözüküyor.36 bindeki araçında katı ölürmü ölmezmi bilemiyorum.daha iyi tecrübesi olan kişilerde cevaplarsa bizde faydalanmış oluruz.
serti abi senın DP yoldaydı pazartesi takar ecu ya geçersin bizde problemın cevabın'ın büyük kısmını anlamıs oluruz. kat'dan mı diye. bende % 80 kat diye düşünüyorum.
senın arac DP ve güncellemeden sonra 195 , 205 hp arasında falan vermesı lazım. vermezse meSs in dedigi gibi.
Yarin o parcayi cikartip orj donecem ins. Duzelir araci ankaradan aldim adanaya gldigimde ertesi gun hemen servise goturup butun bakimlarini yaptirdim hatta 1000 tl tuttuins. Yarin bu problemi cozerim pazargunu kibrisa gidiyorum 3 ay yatacak hayvan
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)