kendim yaptım.........sen yaptın yaa daha ne soruyon....
Printable View
Maşallah ses çok güzel , DP kaçlık ?
DP+Orta iptali+orj. son susturucu ile ses çok mu fazla olur ? Videodaki kadar olurmu yani varexin açık hali kadar.
Bende orta iptalinden sonra DP yaptırmak istiyorum fakat ses aşırı mı olur diye kararsızım..
aldatmaca
ses çok güzel,
aynı setup egzosumuz son kaçlık?
teşekkür ederim dp 65 ten 57 ye spıralle daralıyor scorpion dp nin birebir aynısını yaptım son varex i bu hafta taktım orjınal ilede gayet tatmın edıcı bır sesı vardı bır ıkı polıs durdurunca ceza yemeden yırttık ama varex yaptırmak zorunda kaldık ses videoda bıraz az cıkmıs dahada fazla orta susturucuyuda spor takabılırım belkı .........
Günaydın gençlikkk hayırlı haftalar
günaydın beyler
Herkese günaydın iyi haftalar
hop gunaydın beyler.
günaydın ıyı haftalar hayırlı bol kazançlı işler...........
cümleten hayırlı haftalar, bol kazançlar.
Herkese iyi haftalar ;))
Şimdi size bir soru.benim araçta 63dp 60lık düz boru cutout ve cai var.araçla devir bandı sonuna kadar gazlarken 5200-5500 civarı araç sanki birden performans kesiyo.egzosla ilgilimi sizce yoksa egzostan sonra aracın tork eğrisi dahamı hissedilir oldu
günaydın millet en güzel günler sizin olsun
günaydın hayırlı haftalar.
Günaydin brolar...
arkadaslar custom coolerimizin ısı degerleri neden böyle yüksek cıkıyor , seat'ın coolerine göre daha iyi bir performans bekliyordum ben , çünkü içinde havayı sogutması için tel parçaları var , seatın coolerınde yok bu. dogal olarak bizim custom cooler lar o tel parçaları sayesinde daha soguk bir hava vermesi gerekiyordu. ölcümü yapan özgür , ekrem siz ne diyorsunuz bu konu hakkında. bir yerde bir hatamı var acaba ? özgürle , ekremın iad ölcümünün alakası yok ? ama filre çokmu sıcak hava cekiyor özgür senın orda ?
34 dereceleri gören arkadas var orj seat cooler le ?
neden olabilir arkadaslar bu ? cooleri takmasammı acaba ?
şu coolerin önüne gelen demir her 207 modelinde aynımı ? her 207 modelinde birbirine uyumlumu ?
eyer uyuyorsa coolerin önüne gelen o demirden 1 tane alıp cooleri kapatmıcak şekilde kesmek lazım. cooler tamamen açıkta kalması için. ne o ole coolerın yarısını kapatmıs. üstü altı kalacak şekilde coolerın boyutunda ortasını bosaltmak kesmek lazım birtane yedek alıp aslında.