Yazilimi yapana bakmak lazim yav.. thp den tsi dan herkez anlamiyo..
Printable View
Yazilimi yapana bakmak lazim yav.. thp den tsi dan herkez anlamiyo..
207'lerde yapılan bigturbo setupları typera azıcık kalın gelir dusuncesindeyim.
Ep3 Type r devri TR de bitmistir arkadaslar, bu saatten sonra anca hastalari alir biner gazlar yada vtecler gibi gencligin elinde oyuncak olur.
207 RC ise daha yeni kiymet gordu bizler yuruttukce. :D
Honda fanatigi arkadaslar lutfen konuyu pic etmeyelim burdan size ekmek cikmaz.
Atmosferik araca 15-20 harcayip 70-80hp almanin pesinde olanlara saygim sonsuz ama yeri burasi degil bence.
Siz bizi birakin kendi halimizde takilalim biz burda:icon_tup:
dev 207 istanbul'a gelecekti önceki sayfalardan hatırlıyorum.gelince birçok aracı üzecektir şahsi fikrim:)
Hot page oldu bu sayfa rc forever
Serkan wastegate li videoyu paylassana burda :)
Hocam sana saygim var aynen erkayin oldugu gibi ama fanatiklerin burda bos bos konusmasina yokmaalesef.
tum otomobil tutkunlari.gibi bende hondayi severim, sesine gidisine bayilirim yanlis anlasilma.olmasin.ama burasi honda konusu degil.
Bu arada.neden k20 yardimlasma konusu yok acaba :D cunku acilsa 2.gun kitlenir hehehe
Bizim konudagizli spec ciler yok herkez.bildigini soyler .Esi yok bu konunun TR de..
Techturkey sagolsun ...
erkay kardeş senin specler nedir bilmediğimden soruyorum seferoğuulları telli oğulları muhabbetı olmuş orhanla ......
R yapacak bi durum yokki abi. Neden olsun gecmisim gecmissin ne onemi var biz bunu zevk icin yapioruz. ha kimi denk geliyor hirs yapioruz. Sen hirs yapilacaklardan degilsin.
Alt ustu 4 tekeri olan bi teneke parcasi.
Haftaya haberleselim kalabalik olmamak sartyla deniyelim. Hatta 2 araba cikalim. Bn gelirim :)
ya muhabbetinizi bölüyorum ama kafama bişey takıldı bnm arabada remus yassı çıkış egzoz var tampondaki egzoz oyuğunda küçük kaldığı için değiştirip resimdeki çift çıkışı takmak istiyorum bu sefer orta susturucuyuda iptal ettiricem nasıl bu egzozu kullanan varmı şayet remus fanatiği oldum iyice
http://i.hizliresim.com/vzkXEv.jpg
hep o kunnıgın yuzunden oluyor hersey
[IMG]http://i.hizliresim.com/6Rgr3l.jpg[/IMG]
boruları kapladım paylaşayım dedim sıra dp ve turboda turboda teredutlerım var soylekı kapladıktan sonra elımle turboya değebiliyorum bu sıcağı icerde hapsetmek turboya bır zarar olabılırmı benım gözlemlerım %30 dan fazla bır izalasyon var ............. izmirde msupra BMW de kapladık örneği var............