Rc isteyenler pm atsın elimde bir adet 2009 10 ay çıkışlı 90,,, bin küsürde 3 parça boyalı.
Printable View
Rc isteyenler pm atsın elimde bir adet 2009 10 ay çıkışlı 90,,, bin küsürde 3 parça boyalı.
egeturbo arda
dostum bende biliyom bayışı olduğunu bayıye soyledım bayıde arıyorum cevap alamıyorum dıyor bende acaba bayıde mı sıkıntı var dıye dırek kendım ulaştım konuştum kendısı ıle dırek bayının haberı olduğunu da soyledım ama pipilis her seferınde sallaıyor 20 günde cat iptali guncellemesını yaptı 2 ay oldu hala da yazılımı guncellıcek bıraz zengınde kalıyoruz log alıp yolladık halada bakacak bende bayımı sorunlu dıyordum ama dırek kendısı ıle muhattap oldum sallayan kendısı bayı değil maddı olarak ta konuştum bır sorun mu var dıye yok bır sorun yok dedı ama ılgılenmıyor gayet basıt bayı napsın kendısı ılgılenmıyorsa hatta en son dırek yunanlı buldum burda dırek konuşayım dıye ama hala donen eden olmadı daha bu sabah yazmısm mailden whatsuptan.........senın bır etkın olacaksa yardımlarını seve seve kabul ederım senıde aramıştım hatırlarsan zamanında hatta daha sonrada bır kac kez aramıştım ama ulaşamamıştım ....
Dostum madem yunanli buldun bi arayiversenize, yada yunanca bi mail atin.. bugun konustum ben, dedim izmirden bi arkadasimiz var ardanin musterisi, seninlede iletisime gecmis ama donus alamamis, log istemissin donus olmamis gibisinden. dedigine gore ingilizceden kaynakli sorununuz, dediklerinden tam olarak neden bahsettigini anlamamis kendisi.. sen bana pm den yaz dostum sorunumuz ne, ne istiyoruz. Bide ben soriyim bakiyim.. ne yapilmasi lazim ne gerekli.. normalde ardanin yapmasi lazim bunu tabikide ama musait oldukca yardimci olmaya calisayim bende...
207 Gt ile Rc nin amortisorleri aynımıdır? Yani gt yr takılan coilower rc ye de takılırmı?
Yaa Allah aşkına biri söylesin.
Nasıl log alıyorsunuz?
Arkadaşlar ses sistemi yapıcam fakat akuden guç kablosunu geçirecek yer bulamadım varmı bilen fotolu olursa süper olur
benim arabada aldığımda bağlıydı tesisat kablosu şöför tarafı ön çamurluğun içinden göndermişler içeri nasıl geçmişler bakmadım hiç :)
Fotograf benim aracin sileceklerin oldugu kanaldan gecirip yolcu tarafindan iceri giriyorsunuz.
http://image5.sahibinden.com/photos/...01329939y0.jpg
Arkadaslar FORGE filtre kiti 60 mm mi 70 mm mi? Hatirlayaniniz varmi? 60 yererlimidir stage 2 RC icin.
Hayirli iftarlar.
eibach pro kit E10-70-010-01-22 model nolu ürün 207 ve 208 lere uyuyormuş sitesinde gördüğüm kadar... h&r çok sert olacağı için eibach almaya karar verdim... 207 'de kullanan arkadaşlar sizde ne kadar düşürdü ve konfor konusunda memnun musunuz ?